κι εγω το απογευμα θα το διαβασω γιατι κι εγω υποτιθεται ειμαι δουλειαjibbie έγραψε:θα το κανω το απογευμα φιλε, τωρα υποτιθεται ειμαι στη δουλεια
kgeo καλό θα ήταν, δε θα ηταν κακο
κι εγω το απογευμα θα το διαβασω γιατι κι εγω υποτιθεται ειμαι δουλειαjibbie έγραψε:θα το κανω το απογευμα φιλε, τωρα υποτιθεται ειμαι στη δουλεια
Έτσι ακριβώς.sourmenetes έγραψε:Όλοι εκεί υποτίθεται ότι είμαστε...jibbie έγραψε:θα το κανω το απογευμα φιλε, τωρα υποτιθεται ειμαι στη δουλεια
Χαχαχαχα
Κλαους και ξερο ψωμι vol.2ace.79.gr έγραψε:Δηλαση ειμεθα αναμεσα στον σαπακεν και στον κροατη αναστασακο?χιλιες φορες κουτσιας
μπορει ο τσολακ να ειναι τελειωμενη περιπτωση και να κοιταμε για κανα μπαμ (GoMaRoS έγραψε:Σοβαρά τώρα πάμε για Jørgensen, δεν το πιστεύω
GoMaRoS έγραψε:Και εγώ νόμιζα θα πάμε για κανέναν ψηλό ξανθό βορειοευρωπαιο που έχει φάει τα γήπεδα Δανίας και Ολλανδίας με το κουταλι
Φυσικά διαβάζω και για Πόνσε, αλλά ίσως κάτι παίζει από Πορτογαλία μεριά με ένα πληγωμένο μαύρο θηρίο. Ωραίες περιπτώσεις όλοι τους, οποίος και να έρθει θα γουστάρουμε,μέχρι και ο Τσολακ
4 συλλαβες, τονισμο στη ληγουσα?GoMaRoS έγραψε:Σοβαρά τώρα πάμε για Jørgensen, δεν το πιστεύω
GoMaRoS έγραψε:Και εγώ νόμιζα θα πάμε για κανέναν ψηλό ξανθό βορειοευρωπαιο που έχει φάει τα γήπεδα Δανίας και Ολλανδίας με το κουταλι
Φυσικά διαβάζω και για Πόνσε, αλλά ίσως κάτι παίζει από Πορτογαλία μεριά με ένα πληγωμένο μαύρο θηρίο. Ωραίες περιπτώσεις όλοι τους, οποίος και να έρθει θα γουστάρουμε,μέχρι και ο Τσολακ
Έλα καταλάβαμε ότι λες για Aboubakar!GoMaRoS έγραψε:Σοβαρά τώρα πάμε για Jørgensen, δεν το πιστεύω
Φυσικά και είναι πολλά για κάποιον (καλό) παίκτη της Ριέκα μέσα στις υπάρχουσες συνθήκες. Αν ζητάνε τόσα, να βρουν άλλον σύλλογο να τους κάνει πλούσιους.zarathustra79 έγραψε:Δε θελω να ανεβασω τα επιπεδα του στρες, αλλα μολις ακουσα απο ρεπορτερ του ΠΑΟΚ (απο τους 'κυβερνητικους') να λεει σε αθηναικο ραδιο οτι του colak δεν εχει ολοκληρωθει γιατι θεωρουμε οτι τα 3,5Μ ειναι πολλα. Κ οτι δε θα δωσει τοσα λεφτα για μεταγραφη ο ΠΑΟΚ.