Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
teod1980

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Δημοσίευση από teod1980 »

jibbie έγραψε:θα το κανω το απογευμα φιλε, τωρα υποτιθεται ειμαι στη δουλεια :lol:
κι εγω το απογευμα θα το διαβασω γιατι κι εγω υποτιθεται ειμαι δουλεια

kgeo καλό θα ήταν, δε θα ηταν κακο
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

sourmenetes έγραψε:
jibbie έγραψε:θα το κανω το απογευμα φιλε, τωρα υποτιθεται ειμαι στη δουλεια :lol:
Όλοι εκεί υποτίθεται ότι είμαστε...

Χαχαχαχα
Έτσι ακριβώς. :mrgreen:

Τώρα τελικά ο Κροάτης είναι ή ο Δανός;

Τόλμη και Γοητεία!
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

ace.79.gr έγραψε:Δηλαση ειμεθα αναμεσα στον σαπακεν και στον κροατη αναστασακο?χιλιες φορες κουτσιας
Κλαους και ξερο ψωμι vol.2
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εν τελει ολοι δουλεια ειμαστε μου φαινεται :lol: :lol: :lol:

θα παει μπροστα αυτη η χωρα :lol: :lol: :lol:

υγ: εμενανε κατι μου λεει οτι ουτε ο ενας ουτε ο αλλος αλλα ο τριτος ο καλυτερος θα ειναι :)
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

GoMaRoS έγραψε:Σοβαρά τώρα πάμε για Jørgensen, δεν το πιστεύω
GoMaRoS έγραψε:Και εγώ νόμιζα θα πάμε για κανέναν ψηλό ξανθό βορειοευρωπαιο που έχει φάει τα γήπεδα Δανίας και Ολλανδίας με το κουταλι

Φυσικά διαβάζω και για Πόνσε, αλλά ίσως κάτι παίζει από Πορτογαλία μεριά με ένα πληγωμένο μαύρο θηρίο. Ωραίες περιπτώσεις όλοι τους, οποίος και να έρθει θα γουστάρουμε,μέχρι και ο Τσολακ
μπορει ο τσολακ να ειναι τελειωμενη περιπτωση και να κοιταμε για κανα μπαμ ( :lol: ) μεχρι το απογευμα
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

GoMaRoS έγραψε:Και εγώ νόμιζα θα πάμε για κανέναν ψηλό ξανθό βορειοευρωπαιο που έχει φάει τα γήπεδα Δανίας και Ολλανδίας με το κουταλι

Φυσικά διαβάζω και για Πόνσε, αλλά ίσως κάτι παίζει από Πορτογαλία μεριά με ένα πληγωμένο μαύρο θηρίο. Ωραίες περιπτώσεις όλοι τους, οποίος και να έρθει θα γουστάρουμε,μέχρι και ο Τσολακ
4 συλλαβες, τονισμο στη ληγουσα?
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Έλα καταλάβαμε ότι λες για Aboubakar!
Μακάρι!!
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Πφφφφ βλεπω και τα στατιστικα και αυτος που θελω ειναι ο Ακμπομ. Με σβι δευτερο. Τι εχω παθει??? Η περσυνη καταστροφικη χρονια χαλασε και τους παικτες και τα στατς τους και γενικα δεν μπορεις να τους κρινεις. Παραδειγμα βαζαμε τον Σβι με γαυρο και τον καταπιναν τα ψηλα θηρια Εκει στην αμυνα τους. Και τον βαζαμε μαζι με Μπισε.
Ειλικρινα τωρα δεν ξερω ποιον προτιμω απο τους καινουριους. Να τους δουνε εκει στην ΠΑΕ να δουνε πως θελουν να παιζουν τι θελουν δηλαδη δυναμη? Πρεσινγκ στα αντιπαλα μπακ? Κινηση στον χωρο με ταχυτητα? Ουτως η αλλως θελουμε τουλαχιστον 2 σεντερ φορια και εναν τριτο απο πισω ενα ψηλο αγγουρι να παστελωνει με καφαλι για Ελλαδα. Ελπιζω μονο μην τυχον και κανουμε κανα all in και φαμε καμια πατατα. Ομπραγματικος σεντερ που θελουμε στοιχιζει πολυ και δεν ξερω αν ερχεται εδω.
Τεσπα δεν ξερω αν εχουμε πολυ αγχος να τελειωσουμε το θεμα τωρα αμεσα, γιατι σε τετοιες συνθηκες τα πραματα ειναι δυσκολα. Ας εχουμε τυχη και υπομονη.

Υ.Γ. Εκεινο το παιδι μας που τραυματιστηκε περσυ πως τον λενε δεν θυμαμαι τι κανει? Που βρισκεται?
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

μπαίνεις μέσα και λες μιλάνε για κανένα gntm του εξωτερικού... :lol:
ψηλος ξανθός Βορειοευρωπαιος, μαύρος πληγωμένος Πορτογάλος :D
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Δε θελω να ανεβασω τα επιπεδα του στρες, αλλα μολις ακουσα απο ρεπορτερ του ΠΑΟΚ (απο τους 'κυβερνητικους') να λεει σε αθηναικο ραδιο οτι του colak δεν εχει ολοκληρωθει γιατι θεωρουμε οτι τα 3,5Μ ειναι πολλα. Κ οτι δε θα δωσει τοσα λεφτα για μεταγραφη ο ΠΑΟΚ.
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

Ο Γαιτανιδης παει για δανεικός
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Μας γ@μησες
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ίσως εννοεί πολλά για την περίπτωση του..
Αν αυτός που το πε πάντως είναι ο τζορμπατζογλου, τότε τζάμπα χαλαστηκες ;)

Έχω κ γω την αίσθηση πως ο Κροάτης είναι plan b και κοίταν για την ώρα κάτι καλύτερο.
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

zarathustra79 έγραψε:Δε θελω να ανεβασω τα επιπεδα του στρες, αλλα μολις ακουσα απο ρεπορτερ του ΠΑΟΚ (απο τους 'κυβερνητικους') να λεει σε αθηναικο ραδιο οτι του colak δεν εχει ολοκληρωθει γιατι θεωρουμε οτι τα 3,5Μ ειναι πολλα. Κ οτι δε θα δωσει τοσα λεφτα για μεταγραφη ο ΠΑΟΚ.
Φυσικά και είναι πολλά για κάποιον (καλό) παίκτη της Ριέκα μέσα στις υπάρχουσες συνθήκες. Αν ζητάνε τόσα, να βρουν άλλον σύλλογο να τους κάνει πλούσιους.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”