Και ο κολλητός μου που πήγαμε μαζί σήμερα ανανέωσε 3 χωρίς ταυτότητα
Τώρα αν πας αύριο και δεν είναι στα καλά τους και ζητήσουν δεν θα φταίω εγώ

Σου λέω απλά τι έγινε με μένα
Καλά λέει ρε συ, εγώ έβγαλα μόνο για το ματς με ΑΕΚ γιατί μόνο τότε μπορώ να ανέβω.. Είναι μεγάλη ταλαιπωρία που τρώει ολόκληρο το Σ/Κ..Εξάλλου το sold out είναι δεδομένο όποιοι κ αν είναι αυτοί που θα είναι μέσα..interad έγραψε:kiros έγραψε:Το άλλο καλό που είδα είναι ότι υπήρξε αρκετός κόσμος που αγόρασε εισητήριο μόνο για το ματς με το βάζελο. Μπράβο τους ρε. Αν πάμε καλά μετά θα ψάχνουνε και για άλλα εισητήρια ή θα παρακαλάνε για προσκλήσεις ή θα περιμένουνε το ντου.
το ότι ερχόμαστε από μακριά και δεν έχουμε τη δυνατότητα να αφήσουμε 3 Σ/Κ σερί τις οικογένειές μας, ούτε και 3 σερί 300αρια (μεταφορικά / διαμονές κλπ) εν'όψη μάλιστα νέας ΑΜΚ, νέου διαρκείας, και Ευρωπαϊκών εκδρομών (+ οικ. κρίση), πρέπει να παίζει το ρόλο του...
φιλικά πάντα...
(δεν παρεξηγούμαστε εύκολα εμείς οι χαμουτζήδες - ΠΑΟΚτσήδες)
![]()
![]()
![]()
![]()
Υπευθυνη απαντηση,Sav4ever έγραψε:Παιδια να ρωτησω και εγω κατι...εχω διαρκειας στην 4 αλλα ειναι στο ονομα του θειου μου!!!Μπορω να παω εγω να ανανεωσω κανονικα για το πακετο των 3 αγωνων με την ταυτοτητα του θειου μου και την δικια μου μαζι η χρειαζεται καμια εξουσιοδοτηση???
![]()
![]()
Οχι. Η ανακοινωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ειναι ξεκαθαρη. Την Παρασκευη 1 Μαιου τα εκδοτηρια ειναι κλειστα.keep_paokizein έγραψε:Καλημέρα...
Θα μπορουσε καποιος να μου πει αν σήμερα, πρωτομαγιά, τα εκδοτήρια ειναι ανοιχτα και μεχρι ποια ώρα?
Thanos4 έγραψε:οποιος αγορασει ''μινι διαρκειας'' εχει προτερεωτητα για το καλοκαιρι η οχι?
Ξεκαθαρα οχι.Thanos4 έγραψε:Thanos4 έγραψε:οποιος αγορασει ''μινι διαρκειας'' εχει προτερεωτητα για το καλοκαιρι η οχι?