Εισιτήρια Απλά και "Μίνι Διαρκείας" στα Playoffs

Άβαταρ μέλους
bloodlessz

Re: Εισιτήρια Απλά και "Μίνι Διαρκείας" στα Playoffs

Δημοσίευση από bloodlessz »

Χθες που πήγε ένας φίλος μου και σήμερα που πήγα εγώ, τους δίναμε και ταυτότητες και μας έλεγαν πάρτε τις πίσω χωρίς καν να τις δουν
Και ο κολλητός μου που πήγαμε μαζί σήμερα ανανέωσε 3 χωρίς ταυτότητα
Τώρα αν πας αύριο και δεν είναι στα καλά τους και ζητήσουν δεν θα φταίω εγώ :) :)
Σου λέω απλά τι έγινε με μένα
Άβαταρ μέλους
fireblade4

Δημοσίευση από fireblade4 »

Αδερφια το συστημα μεσω internet επανηλθε μολις ανανεωσα για την 4 το δικο μου και του πατερα μου.
Άβαταρ μέλους
Athanasiadhs

Δημοσίευση από Athanasiadhs »

Τρέλα επικρατεί στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ, με ορατό τον στόχο της δεύτερης θέσης και της συμμετοχής στα προκριματικά του Champions League και αυτό φαίνεται στην πώληση των μίνι διαρκείας για τους τρεις αγώνες με Παναθηναικό, ΑΕΚ και Λάρισα. Σύμφωνα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ έχουν πουληθεί περίπου 9.700 πακέτα των τριών αγώνων και όλα δείχνουν ότι θα ξεπεράσουν σύντομα τις 10.000 ενώ έχουν πουληθεί και 470 μεμονωμένα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Παναθηναικό. Όλα δείχνουν ότι θα υπάρχουν «sold out» και στα τρία παιχνίδια των πλέι οφ στο γήπεδο της Τούμπας.

http://www.metropolisradio.gr/8864

Έπεσε η κίνηση.. :twisted:
Άντε αδέρφια σε 3-4 μέρες να έχει γίνει το sold out.. :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Νομίζω τις 10.000 τις έχουμε ξεπεράσει κατά πολύ τώρα που μιλάμε...

:?
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

ελπίζω να απαντήσω σε πολλούς....
Έκανα σήμερα ανανέωση του δικού μου διαρκείας,ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ και χωρις ταυτότητα....
Πήρα ΧΩΡΙΣ ταυτότητα στο όνομα μου δηλαδή για ένα φιλαράκι

Εισητήρια έμειναν μόνο στην 8 ελεύθερα...Για άλλα θα περιμένετε να μην ανανεώσουν...
Άβαταρ μέλους
geo_athens4

Δημοσίευση από geo_athens4 »

interad έγραψε:
kiros έγραψε:Το άλλο καλό που είδα είναι ότι υπήρξε αρκετός κόσμος που αγόρασε εισητήριο μόνο για το ματς με το βάζελο. Μπράβο τους ρε. Αν πάμε καλά μετά θα ψάχνουνε και για άλλα εισητήρια ή θα παρακαλάνε για προσκλήσεις ή θα περιμένουνε το ντου.

το ότι ερχόμαστε από μακριά και δεν έχουμε τη δυνατότητα να αφήσουμε 3 Σ/Κ σερί τις οικογένειές μας, ούτε και 3 σερί 300αρια (μεταφορικά / διαμονές κλπ) εν'όψη μάλιστα νέας ΑΜΚ, νέου διαρκείας, και Ευρωπαϊκών εκδρομών (+ οικ. κρίση), πρέπει να παίζει το ρόλο του...

φιλικά πάντα...

(δεν παρεξηγούμαστε εύκολα εμείς οι χαμουτζήδες - ΠΑΟΚτσήδες)

:) :) :) :) :)
Καλά λέει ρε συ, εγώ έβγαλα μόνο για το ματς με ΑΕΚ γιατί μόνο τότε μπορώ να ανέβω.. Είναι μεγάλη ταλαιπωρία που τρώει ολόκληρο το Σ/Κ..Εξάλλου το sold out είναι δεδομένο όποιοι κ αν είναι αυτοί που θα είναι μέσα..
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

κατω στο κεντρο γραφει το ονομα σου....σβηστο......αδερφικα παντα
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

9.700
Άβαταρ μέλους
Kevin

Δημοσίευση από Kevin »

Το ανανέωσα κι εγώ σήμερα το διαρκείας οπότε... άντε να πάει 10/5/2009 να τρελαθούμε!!! :) :) :)
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Δημοσίευση από keep_paokizein »

Καλημέρα...
Θα μπορουσε καποιος να μου πει αν σήμερα, πρωτομαγιά, τα εκδοτήρια ειναι ανοιχτα και μεχρι ποια ώρα?
Άβαταρ μέλους
Kareena4ever
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kareena4ever »

Sav4ever έγραψε:Παιδια να ρωτησω και εγω κατι...εχω διαρκειας στην 4 αλλα ειναι στο ονομα του θειου μου!!!Μπορω να παω εγω να ανανεωσω κανονικα για το πακετο των 3 αγωνων με την ταυτοτητα του θειου μου και την δικια μου μαζι η χρειαζεται καμια εξουσιοδοτηση???

:? :? :?
Υπευθυνη απαντηση,
ναι μπορεις να ανανεωσεις το διαρκειας του θειου σου εχοντας μαζι μονο την καρτα διαρκειας.

Στην επισημη ανακοινωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζητανε να εχεις μαζι για ανανεωση διαρκειας+ταυτοτητα.
Σε επισημη απαντηση απο αυτους που δουλευουν στα εκδοτηρια σαν ταμιες, χρειαζεσαι μονο το διαρκειας. Ταυτοτητα δικια σου η του θειου σου δεν ζητανε για λογους διευκολυνσης του κοινου, επειδη εχουν καταχωρημενα τα στοιχεια των κατοχων διαρκειας. Αυτο που ενδιαφερει την ΠΑΕ ειναι να τσεκαρουν τις συγκεκριμενες θεσεις που αντιστοιχουν σε διαρκειας κανονικης περιοδου στον υπολογιστη.
Αντιθετα, για οσους δεν ειχαν φετος διαρκειας κανονικης περιοδου και θελουν τωρα μινι διαρκειας, ενδιαφερει την ΠΑΕ η ταυτοτητα, ωστε να καταχωρηθουν και τα δικα τους στοιχεια στους υπολογιστες.
Άβαταρ μέλους
Kareena4ever
Επικοινωνία:

keep_paokizein έγραψε:Καλημέρα...
Θα μπορουσε καποιος να μου πει αν σήμερα, πρωτομαγιά, τα εκδοτήρια ειναι ανοιχτα και μεχρι ποια ώρα?
Οχι. Η ανακοινωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ειναι ξεκαθαρη. Την Παρασκευη 1 Μαιου τα εκδοτηρια ειναι κλειστα.
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Δημοσίευση από Thanos4 »

Thanos4 έγραψε:οποιος αγορασει ''μινι διαρκειας'' εχει προτερεωτητα για το καλοκαιρι η οχι?
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

θάνο δεν αναφέρει κάτι η παε αλλά είναι απίθανο..Προτεραιότητα θα έχουν αυτοί που πήραν και φέτος διαρκείας....
Άβαταρ μέλους
Kareena4ever
Επικοινωνία:

Thanos4 έγραψε:
Thanos4 έγραψε:οποιος αγορασει ''μινι διαρκειας'' εχει προτερεωτητα για το καλοκαιρι η οχι?
Ξεκαθαρα οχι.

Σε δηλωσεις απο μελη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα ΜΜΕ αυτες τις μερες τονιστηκε πως

προτεραιοτητα για τα διαρκειας της σαιζον 2009-2010 θα εχουν οσοι ειχαν προμηθευτει φετος διαρκειας για την κανονικη περιοδο 2008-2009.
Οσοι αγορασουν τωρα μινι διαρκειας για τα πλευ-οφς δεν εχουν καμια προτεραιοτητα για τα διαρκειας της σαιζον 2009-2010.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”