Γήπεδο ΠΑΟΚ όνειρο ή στόχος; Σκέψεις - ενδεχόμενα ..

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Σε ποια περιοχή θέλετε να χτιστεί το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ;

Στην Τούμπα;
781
52%
Στην Πυλαία;
366
24%
Στο Στρατόπεδο Καρατάσιου;
227
15%
Στη Νέα Μεσσήμβρια;
54
4%
Κάπου αλλού;
67
4%

Σύνολο ψήφων: 1495

Άβαταρ μέλους
kass4

Re: Γήπεδο ΠΑΟΚ όνειρο ή στόχος; Σκέψεις - ενδεχόμενα ..

Δημοσίευση από kass4 »

vanroy έγραψε:Η αλήθεια είναι μια πάρα πολύ προβληματική έννοια. Βλέπω την αλήθεια σαν κυρίαρχη μορφή μιας περιπλάνησης. Αμα η περιπλάνηση παίρνει μορφή και περιεχόμενο και συγκροτεί και συγκροτείται, δίνει μια μορφή της αλήθειας. Αλλά η αλήθεια υπακούει στην περιπλάνηση, και όχι το αντίθετο”.

Όποιος έχει αντιρρήσεις και απορίες για τη φράση, τα παράπονα στον κύριο Κώστα Αξελό παρακαλώ, αρκεί να είναι προετοιμασμένος για μία διαφωτιστική απάντηση του στυλ «δεν σου απαντώ γιατί η ερώτηση προυποθέτει γνώση την οποία εσύ δεν κατέχεις»

Επί του θέματος μας, η δική μου προαιώνια περιπλάνηση στα σοκάκια της Τούμπας και στα ατέρμονα μποτιλιαρίσματα μετά τους αγώνες με οδηγούν στην προβληματική και υποκειμενική αλήθεια της επιλογής της Πυλαίας ή Καρατάσιου (στο κορώνα – γράμματα έπεσε τελικά κορώνα).
Για κάποιον εντος του κεντρικο-ανατολικού πολεοδομικού ιστού (sic) η υποκειμενική και προβληματική αλήθεια τον οδηγούν στην επιλογή της Τούμπας, αφού το Ι.Χ. δεν αποτελεί αναγκαίο κακό για την προσέγγιση του γηπέδου .

Των περισσότέρων εξ ημών όμως η κοινή περιπλάνηση στην Προκρούστεια τιμωρία της εισόδου και εξόδου στο νύν γήπεδο (σαν να απαιτείται μια απόδειξη των μαρτυρίων του πιστού ποιμνιου πριν προσκυνήσουμε γονυπετείς στην λατρεμένη μας ομάδα -όχι μόνο από πίστη αλλά από και τα προηγηθέντα της εισόδου μαρτύρια ) μας οδηγούν στην ας πούμε αντικειμενική αλήθεια στο ότι το νέο γήπεδο πρέπει να κατασκευαστεί προχθες. Λέω των περισσότέρων εξ ημών και όχι όλων γιατί αρκετοι και όχι όλοι φυσικά παροικούντες τις θύραι 1, 2, 3, σουίτες και δημοσιογραφικά θεωρεία ασφαλώς και δεν υφίστανται καμιάς είδους ταλαιπωρίας, οπότε η δική τους υποκειμενική αλήθεια τους οδηγεί στην αλτρουιστική απόψη «φακ δε ρεστ, γουί αρ δε μπεστ».

Οι υποκειμενικότητες της ευκταίας τοποθεσίας είθε να συγκεραστούν στην πλέον αντικειμενική κατά το μάλλον ή ήττον επιλογή, όχι μέσα από την αντιδημοκρατική άποψη της πλειοψηφίας αλλά μέσα από τις μελέτες των ειδικών που ουδέποτε υπηρξαν στον ΑΣ και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου επισης δεν θα υπάρχούν και μετά τις αρχαιρεσίες του ΑΣ. Αυτό το συγκλονιστικό απρόοπτο όμως δίνει όλο το κερασάκι στην τούρτα και με κάνει να υπομένω την βρώση της μπαγιάτικης τούρτας ελπίζοντας επί ματαίω μια μέρα ο ζαχαροπλάστης να προμηθευτεί και τα φρέσκα υλικά που προυποθετουν το μαγειρεμα ενός νέου γήπεδου – τούρτας.

Όπως και να χει γιάυτό το θέμα προτιμώ πλέον να γράφω σε εξεζητημένο και δήθεν στυλ. Αλλωστε είναι ουτοπία να μιλώ σε σοβαρά Ελληνικά , αφού η υποκειμενική αλήθεια όσων αναποφασιστων αποφασίζουν τους έχει οδηγήσει κάθε φορά που διαβάζουν απόψεις επί του θέματος διατυπωμένες σε κανονικά Ελληνικά, να κουνουν το κεφάλι τους σαν αμερικανάκια λέγοντας: “ It’s all Greek to me”.

Πυλαία/Τούμπα/Καρατάσιου Καμπότζη και Ιραν
Πιο γρήγορα θα χτίζοταν σαράι στο Βιετναμ.

Φίλε μου Φανρόι απόλαυση το κείμενο σου. Και ένα απολαυστικό κείμενο πάντα με ιντριγκάρει να το σχολιάσω.
Έχεις δίκιο, υπάρχει πολύς υποκειμενισμός στο θέμα. Εγώ ας πούμε για πολλά χρόνια συνήθισα να ανηφορίζω την Μπότσαρη και σε ένα τεταρτάκι μέσα από τα στενά να φτάνω φάτσα στην 8. Έχω κάνει κερκίδα στην 4, στην 7, στην 8, στις 5-6, ακόμα και στην 1 όπου για δύο χρόνια είχα διαρκείας , όταν μόνο εκεί υπήρχαν τέτοια. Κάθε γωνιά της Τούμπας δηλαδή είναι κι ένα παιχνίδι, μια καλή ή άσχημη ( σπάνια ) ανάμνηση.
Και θα πει κάποιος δικαίως « για σένα ή για μερικές χιλιάδες σαν και σένα κολλημένους η ομάδα είναι υποχρεωμένη να παίζει για πάντα σε ένα γήπεδο που δεν ικανοποιεί σύγχρονες απαιτήσεις ;»
Δεν είμαι ούτε ανόητος, ούτε τόσο εγωιστής ώστε να απαιτήσω κάτι τέτοιο.
Όμως μου λείπει κατ’ αρχήν μια εμπεριστατωμένη, πλήρης μελέτη όλων των παραμέτρων που θα με πείσουν ότι γήπεδο δεν μπορεί να γίνει στην Τούμπα, μου λείπουν για την ώρα και οι πειστικές εναλλακτικές λύσεις. Κατά καιρούς έχω διαβάσει στο τόπικ ενδιαφέροντα στοιχεία που όμως απέχουν πολύ από το να θεωρηθούν έγκυρες μελέτες. Ύστερα δεν έχω μεγάλη εμπιστοσύνη σε τεχνοκρατικές προσεγγίσεις ειδικών, ούτε σε μια αντίληψη που η βασική και μόνη λογική της είναι η σχέση κόστους –ωφέλειας. Φοβάμαι πως μια τέτοια προσέγγιση αποστραγγίζει από τον ΠΑΟΚ τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του και τον καθιστά μία ομάδα σαν όλες τις άλλες. Γι αυτό και σ’ αυτό αλλά και σε κάθε σχεδόν τόπικ προσπαθώ σ’ αυτήν την λογική να αντιπαρατεθώ.
Είμαι σίγουρος ότι ακόμα κι αν δεν συμφωνείς με όσα λέω, με καταλαβαίνεις.
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

fuzztone έγραψε:Εν τάχει κάποιες απαντήσεις.

1. Αν τυχόν υπάρχει πρόβλημα στατικότητας της Τούμπας (απορώ αν έχετε δει κάποια τέτοια μελέτη ή αν έχετε εκπονήσει εσείς που το λέτε) τότε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η μοναδική λύση το γκρέμισμα του γηπέδου. Ρωτήστε και θα σας πούνε. Επίσης, καλό θα ήταν η ΠΑΕ ένα μέρος των εσόδων από την ΑΜΚ να τα δώσει για τη βελτίωση του υπάρχοντος γηπέδου. Κανείς από τους νέους μετόχους δε θα είχε αντίρρηση.

2. Τζαμπατζήδες υπήρχαν πάντα, όπως πάντα υπήρχαν και ντου, τσαμπουκάδες, "επιχειρήσεις" εις βάρος άλλων οπαδών, τρομοκρατία στην Τούμπα και αλλού. Όλα αυτά κόβονται μαχαίρι ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ. Δε γίνεται να πουλάμε μαγκιά για λαό, ντου σε άλλους, αμάσητοι κτλ και να ζητάμε οι ίδιοι να φέρονται σαν κυρίες στην Τούμπα. Απλά δε γίνεται.

3. Και αφού ξεκαθάρισα την παραπάνω υποκρισία μας, το πρόβλημα των όποιων τζαμπατζήδων ή διαφυγόντων κερδών, είναι αποκλειστικά πρόβλημα της εταιρείας. Ας βρει τρόπο να μην πληρώνει τζάμπα τους σεκιούριτι και να το κάνει σεβόμενη όλους τους φιλάθλους που πάνε στο γήπεδο και πληρώνουν ένα σχετικά ακριβό εισιτήριο. Και βέβαια για να μην είμαστε γραφικοί, δε φταίει το γήπεδο για την κατάσταση αυτή.

4. Από που κι ως που ο μεγαλύτερος (ίσως ακόμη και από τον σκόρδα) αντιΠΑΟΚτσής "καθηγητής της αλητείας" κάνει υποδείξεις και μάλιστα δηλώνει και βεβαιότητα για το που θα χτιστεί νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ?

5. Εξακολουθώ εδώ και καιρό να περιμένω να δοθεί στη δημοσιότητα (ή έστω στα μέλη του ΑΣ ή μετόχους της ΠΑΕ) μια τεκμηριωμένη μελέτη που να ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ με επιστημονικά αποδεκτό τρόπο ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ. Έως τότε, θεωρώ ότι οι αγαπητοί συνΠΑΟΚτσήδες δε θα πρέπει να παρασύρονται από όμορφα πρωτοσέλιδα για γήπεδα "των ονείρων" ή παραμετρικές αναλύσεις για το μέγεθος και τη χωρητικότητα του γηπέδου από παγκόσμιας φήμης επιστήμονες μηχανικούς-δημοσιογράφους που αρθρογραφούν σε εφημερίδες ή έχουν ένα μικρόφωνο. Δε φτάνει να το είπε ο τάδε ή ο δείνα. Πρέπει να υπάρχει ΜΕΛΕΤΗ! Εκτός αν εννοείτε και αποδέχεστε αξιωματικά τη "μελέτη" που έγινε για λογαριασμό του τζον γου....
Επαναφερω το ποστ του fuzztone, που γραφηκε πριν απο ενα διμηνο περιπου και θα συνεχισω να το επαναφερω οποτε ανοιγει συζητηση για το γηπεδο. Συμφωνω μεχρι τελειας...
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

Kareena4ever έγραψε:Τουμπα.
Αλλιως, ας δωσουν την εκταση της ΔΕΘ στον ΠΑΟΚ.
+44444 ετσι ή/και αναποδα.....
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

vanroy έγραψε:
Οι υποκειμενικότητες της ευκταίας τοποθεσίας είθε να συγκεραστούν στην πλέον αντικειμενική κατά το μάλλον ή ήττον επιλογή, όχι μέσα από την αντιδημοκρατική άποψη της πλειοψηφίας αλλά μέσα από τις μελέτες των ειδικών που ουδέποτε υπηρξαν στον ΑΣ και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου επισης δεν θα υπάρχούν και μετά τις αρχαιρεσίες του ΑΣ.

Πυλαία/Τούμπα/Καρατάσιου Καμπότζη και Ιραν
Πιο γρήγορα θα χτίζοταν σαράι στο Βιετναμ.

Την λύση την έχει έτοιμη ο Κατσαρής. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ξέρω ξέρω έμαθα είμαι ο κακός.... :evil:

Υ.Γ Για αυτό ψήφισα Πυλαία.
Είναι κοντά στο σπίτι μου και επίσης γνωρίζω πως δεν πρόκειται να γίνει το γήπεδο τα επόμενα 20 30 40 50 χρόνια όπως πάμε.
Άβαταρ μέλους
vanroy

Δημοσίευση από vanroy »

Kass σε καταλαβαίνω και δεν με ενοχλεί η διαφωνία για την τοποθεσία αλλά η κωλυσιεργία που παρατηρείται να καταλήξουμε σε ένα συμπέρασμα για το πότε θα γίνει και όχι τόσο το που.Είμαι απλά αντίθετος στη λογική γήπεδο στη τουμπα, και ας περάσουν άλλα 100 χρόνια μέχρι να γίνει το νέο γήπεδο. Οι ομάδες της γειτονιάς ήδη πήραν τις αποφάσεις τους. Ο ένας στην Μικρα, ο άλλος στη θέρμη, η λάρισα στη νεάπολη, όλοι εκτός πόλης πάντως. Εμείς είμαστε δογματικοί στην Τούμπα και όταν οι άλλοι θα έχουν νέο γήπεδο, εμείς ακόμη θα διαφωνούμε. Εγώ νίωθω φιλοξενούμενος στο Συντριβάνι, στην Τούμπα ή οπου αλλού.
Εμένα έδρα μου σαν ΠΑΟΚ είναι το Πέρα όπως έχει πει κάποτε και ο Mr κακός (sic - επιτέλους πρέπει να το έβαλα σωστά εδώ νομίζω!)του forum με το ποστ πριν το δικό μου και αν όπως λες είμαστε διαφορετικοί σαν συλλογος θα είχαμε προνοήσει για την ομάδα του Πέρα. Οπου και να πάιζω στην Θεσσαλονίκη το ίδιο μου κάνει αφού το ίδιο πανηγύρι θα γίνεται. Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά. Πάντως να σαι σίγουρος ότι καταλαβαίνω τι μου λες και στα περισσότερα ξέρεις ότι συμφωνώ!
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Mono min kolisoume stin Toumba opos oi Aektzides stin Nea Filadelfia
Ama de ginetai gipedo toulaxiston 45xiliadon theaton stin Toumba tote prepei na ginei allou
Terma.

P.S Sorry gia ta greeklish

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά! Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

fuzztone έγραψε:

Από που κι ως που ο μεγαλύτερος (ίσως ακόμη και από τον σκόρδα) αντιΠΑΟΚτσής "καθηγητής της αλητείας" κάνει υποδείξεις και μάλιστα δηλώνει και βεβαιότητα για το που θα χτιστεί νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ?
και ο επίσημος ερασιτέχνης ΠΑΟΚ τι έκανε γιαυτο? γιατί δεν αντέδρασε με δημοσια τοποθέτηση από τι στιγμή που δημοσια γίνετε λόγος για το μεγαλύτερο περουσιακο του στοιχειο?
fuzztone έγραψε:
Εξακολουθώ εδώ και καιρό να περιμένω να δοθεί στη δημοσιότητα (ή έστω στα μέλη του ΑΣ ή μετόχους της ΠΑΕ) μια τεκμηριωμένη μελέτη που να ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ με επιστημονικά αποδεκτό τρόπο ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.
βάζw στοίχημα ότι τέτοια μελέτη δε πρόκειται να δεις
fran

Δημοσίευση από fran »

Είτε έτσι είτε αλλιώς ένα πραγμα πρέπει να πάρουν χαμπάρι όλοι.
Το γήπεδο του ΠΑΟΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

eleos έγραψε:Η ερώτηση θα έπρεπε να είναι (κατα τη γνώμη μου),
"Που πιστεύετε ότι θα ήταν καλύτερο για την ομάδα να γίνει το νέο γήπεδο?"
γιατί το θέλω πολλές φορές δε συμβαδίζει με τον ρεαλισμό...

Τέλος πάντων εγώ ψήφισα σύμφωνα με το ότι θεωρώ θα ήταν πιό βιώσιμο και ρεαλιστικό, δίπλα στο παλατάκι.
Την ερώτηση της έθεσα όπως υπάρχει, γιατί μιλάμε τελείως υποκειμενικά κι ο καθένας εκφέρει τη δική του άποψη.
Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι, όπως άλλες δημοσκοπίσεις, έτσι κι αυτή θα μελετηθεί ενδελεχώς από τους επιτελείς του ΠΑΟΚ έτσι ώστε να πιάσουν σφυγμό για το τι θέλει και τι σκέφτεται ο ΠΑΟΚτσής για το νέο γήπεδο της ομάδας μας.

Φυσικά, αυτό που προέχει για όλους μας είναι το νέο γήπεδο να βοηθά από μόνο του την ομάδα να πετυχαίνει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Από κει κι έπειτα, όμως, επειδή οι συνθήκες και οι εποχές άλλαξαν άρδην, καλό θα είναι να έχουμε στο μυαλό μας και το εμπορικό κομμάτι του "φιλέτου", γιατί πολύ απλά, από εκεί θα προέρχονται τα πολλά έσοδα για την ΠΑΕ και τον ερασιτέχνη..
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

Το είχα ξαναγράψει ότι ο ΠΑΟΚ όταν έπαιζε στο συντριβάνι δεν ήταν ΠΑΟΚ κέντρου και μετά όταν πήγε στην Τούμπα δεν έγινε ΠΑΟΚ Τούμπας.
Ο ΠΑΟΚ είναι ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ και μπορεί να κάνει το νέο στάδιο στον ευρύτερο γεωγραφικό ιστό της πόλης.Μην περιορίζετε τον ΠΑΟΚ στα στενά γεωγραφικά όρια ενός δήμου γιατί έτσι τον καθιστάται αυτόματα μικρό.Άν με ρωτούσατε πριν 10-15 χρόνια γιά το που θα ήθελα το νέο γήπεδο η απάντηση θα ήταν χωρίς δεύτερη σκέψη στην Τούμπα, αλλά τώρα με τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί(που τις αναφέρω εκτενέστατα σε προηγούμενα ποστ) η απάντηση είναι στην Πυλαία.
Πάρτε μιά δορυφορική λήψη της περιοχής γιά να ξέρουμε γιατί μιλάμε.

Εικόνα

Με κόκκινο είναι το οικόπεδο του ΙΚΑ περίπου 150 στρέματα που ακούγεται ότι μπορεί να μας δοθεί σε αντάλαγμα γιά τα 28 στρέματα της Τούμπας.Και εκεί μπορεί να γίνει ένας ενιαίος πολυχώρος γιά ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ. Ποδόσφαιρο.μπάσκετ.βόλευ και όλα τα άλλα αθλήματα του ερασιτέχνη.Αυτό θα ήταν κάτι μοναδικό στην Ελλάδα αν και στο ίδιο πλάνο κινούνται ο βάζελος και ο αρηθ(αυτοί με το μυαλό τους βέβαια).
Δίνω αφορμή για σχόλια για να ανάψει η κουβέντα γιά το νέο γήπεδο γιατί το ''ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ'' το λέμε και για πλάκα αλλά πολύ σύντομα θα γίνει τροχοπέδη και πισωγύρισμα στην τεράστια ώθηση που έχει αυτή τη στιγμή ο σύλλογος.
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Σύμφωνο απόλυτα εκτος από το ότι είναι μικρό το γήπεδο.Αυτό ισχύει μονο για τα derby στα υπόλοιπα mats είμαστε πάντα γύρο στις 20000 σε μια χρονια που κάναμε πολύ καλή πορεία.Φανταστείτε σε μια χειρότερη χρονια τι θα γίνει.Εγώ πιστεύω πως 30000 είναι μια χαρά για χωρητικότητα,στα derby κάποιοι θα μένουν έξω αλλα στα "μικρά" mats το γήπεδο δε θα φαίνεται αντίο.
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Αδερφέ geoavr,

Σε καμία περίπτωση ο ΠΑΟΚ δεν είναι ΠΑΟΚ Τούμπας ή Συντριβανίο, ούτε θα γίνει ΠΑΟΚ Πυλαίας αν πάει στο Παλατάκι του καινούριο γήπεδο.
Εγώ θα συμφωνήσω μαζί σου ότι είναι πολύ ωραίο το concept για ένα ενιαίο συγκρότημα γηπέδων του ΠΑΟΚ. Θεαματικό μπορώ να πω.

Όμως, μήπως θυσιάζουμε πολλά, μαζί και την ιστορία μας, στο βωμό της άνεσης και της βαριεστιμάρας? Για 500 ή 1000 θέσεις παρκινγκ προτιμάμε να φύγουμε από το χώρο που κάποιοι κάποτε έφτυσαν αίμα για να χτίσουν αυτό το γήπεδο? Η μεταφόρα από το συντριβάνι τότε, δεν είναι ίδια με τη μεταφορά από την Τούμπα τώρα.

Δεν αναλύω αξίες οικοπέδων, στρεμμάτων, φιλέτων κλπ γιατί δεν έχω άποψη. Μπορώ όμως να σου πω ότι κάποιες αξίες είναι ανεκτίμητες, για όλα τα άλλα... υπάρχει η master card.

Δεν θα αλλάξω ομάδα αν το καινούριο γήπεδο χτιστεί κάπου αλλού εκτός Τούμπας, θα συνεχίσω να πηγαίνω όταν με το καλό επιστρέψω, όπως πήγαινα πάντοτε, με το λεωφορείο και με τα πόδια, ή με το αμάξι παρκαρισμένο στον αντίστοιχο περιφερειακό ή στην αντίστοιχη παραλία. Και ξέρεις γιατί? Γιατί μου έμαθε κάποιος ότι ΠΑΟΚ δεν είναι πολυτέλεια και λούσα, πάρκινγκ και κυλιόμενες σκάλες, άπλα και fredo capuccino.

Μου έμαθε ότι ΠΑΟΚ είναι λεωφορείο και περπάτημα, ουρά στην είσοδο και στην έξοδο, μαξιλαράκι στο σκαλάκι και το πολύ πολύ μπουκαλάκι νερό και χωρίς καπάκι μάλιστα.

Κουράζω, αλλά είναι θέμα προς εξάντληση. Αυτό θέλω κι εγώ. Να εξάντληθούν όλες οι πιθανότητες του χώρου της Τούμπας, και αν δεν..τότε μια συμμόρφωση της Τούμπας θα μου ήταν αρκετή. Δε νομίζω ότι μας χρειάζεται ο στίβος γύρω από το χόρτο...

Αυτά προς το παρόν. Όπως κατάλαβες, είμαι φόλα Τουμπικός.

Φιλικά και ΠΑΟΚτσήδικα
Άβαταρ μέλους
MALEF

Δημοσίευση από MALEF »

ρε παιδια ηθελα να ρωτησω κατι και ειδα τι εγραφε ο γιαννης ποιο πανω και το θυμι8ηκα...αν βγει ο στιβος και γινει ξανα το γηπεδο στν τουμπα ποσες χιλιαδες παραπανω θα χωρεσει΄???
yiannisPAOKitalia έγραψε:

Δεν θα αλλάξω ομάδα αν το καινούριο γήπεδο χτιστεί κάπου αλλού εκτός Τούμπας, θα συνεχίσω να πηγαίνω όταν με το καλό επιστρέψω, όπως πήγαινα πάντοτε, με το λεωφορείο και με τα πόδια, ή με το αμάξι παρκαρισμένο στον αντίστοιχο περιφερειακό ή στην αντίστοιχη παραλία. Και ξέρεις γιατί? Γιατί μου έμαθε κάποιος ότι ΠΑΟΚ δεν είναι πολυτέλεια και λούσα, πάρκινγκ και κυλιόμενες σκάλες, άπλα και fredo capuccino.

Μου έμαθε ότι ΠΑΟΚ είναι λεωφορείο και περπάτημα, ουρά στην είσοδο και στην έξοδο, μαξιλαράκι στο σκαλάκι και το πολύ πολύ μπουκαλάκι νερό και χωρίς καπάκι μάλιστα.
+444444444
πιστευω ολοι εμεις ετσι μαθαμε...αλλα :roll:
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

παιδιά μην μπερδεύεται τις ανέσεις που πρέπει να έχει ένα καινούργιο και σύγχρονο ποδοσφαιρικό γήπεδο, με το που θα γίνει...

ωραία και σωστά και ρομαντικά και και και όλα αυτά που είπες φίλε yiannisPAOKitalia αλλά δε μπορεί το καινούργιο μας γήπεδο να μην έχει όλες τις απαιτούμενες ανέσεις που προϋποθέτουν οι διοργανώσεις που θέλουμε να συμμετάσχουμε...

θέλοντας και μη, αν θέλουμε να είμαστε πρώτοι ή δεύτεροι στη χώρα μας και αν θέλουμε να συμμετέχουμε στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, θα πρέπει να φύγει αρκετή αισθητική "σαβούρα" από πάνω μας...

και οπαδικά και γηπεδικά και και και...

αυτό δε σημαίνει ντε και καλά ότι πρέπει να αλλάξουμε και ριζικά το χαρακτήρα μας και τη φιλοσοφία μας σαν ομάδα και σαν λαός, αλλά όπως σε όλα τα θέματα η αλήθεια και η λύση είναι στη μέση...

ούτε φρέντο καπουτσίνο και υποχρεωτικά να συνοδεύεσαι από γυναικείο φύλλο για να μπεις, αλλά ούτε και σπασμένη ρετσίνα στο κόρνερ...

ούτε κυλιόμενες και 7 επίπεδα parking, αλλά ούτε και μια μόνο έξοδος και μια μόνο τουαλέτα για ένα ολόκληρο (και μεγάλο) πέταλο...

σίγουρα όχι καρεκλάκηδες και πασατεμπάκηδες οπαδοί, αλλά ούτε και 3000 παραπανίσιοι σε μια κερκίδα 8000 (ή πόσω είναι θέσεων η 4 & 4α)

παν μέτρον άριστον...

για την τούμπα τώρα που λέτε, εγώ μαζί σας με χέρια και με πόδια...

αλλά με το που θα γκρεμιστεί το γήπεδο, δεν πρόκειται να ξαναχτιστεί ποτέ από τις προσφυγές κλπ των "καλοθελητών"
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

interad έγραψε: αλλά με το που θα γκρεμιστεί το γήπεδο, δεν πρόκειται να ξαναχτιστεί ποτέ από τις προσφυγές κλπ των "καλοθελητών"
ΑΥΤΟ!!!
Αυτό είναι αδερφέ interad το μεγάλο μυστικό, το ζουμί, το Α και το Ω της υπόθεσης. Στην Τούμπα δεν υπάρχει περίπτωση να μας αφήσουν να κάνουμε νέο γήπεδο. Ας έχουμε και 500 μελέτες έτοιμες κάπου θα σκαλώσει.Πάρτε παράδειγμα την Ν.Φιλαδέλφεια και το γήπεδο του Γρανίτσα,βρέθηκαν οι ''γνωστοί 130'' και το έργο δεν προχώρησε.Πάλι οι ίδιοι ''γνωστοί 130'' σταμάτησαν το γήπεδο του βάζελου που το είχαν πιό καλά ''δεμένο'' αλλά.....
Εδώ δεν θα έχουμε μόνο αυτούς τους ''130'' αλλά και μερικά ερπετά.Και η φάση είναι ότι χρειάζεται μόνο μία προσφυγή γιά να σε καθυστερήσει χρόνια και με αβέβαιο αποτέλεσμα.
Και η Τούμπα έχει τόσα πολλά ερωτηματικά που κανένας δεν ξεκινά τέτοιου μεγέθους έργο βασιζόμενος μόνο στην καλή θέληση όλων.
Βέβαια κάποιες κινήσεις του σκύλου με κάνουν πολύ αισιόδοξο, και όπως είδαμε τετελεσμένα γεγονότα στο θέμα ''Προπονητικό'',έτσι κάπως θα γίνει και στο γήπεδο.
Φαντάσου ερωτήσεις του στυλ ''Ε, όχι και Ν.Μεσήμβρια!!!Πιό μακριά δεν μπορούσες να βρεις ρε Ζαγοράκη? Εγώ θέλω Θέρμη η Ρύσσιο η Σουρωτή η Βασιλικά.Τίποτα άλλο!!!''
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”