Torrentmania
Re: Torrentmania
Μπορει καποιος να σινταρει τα περσυνα
ΠΑΟΚ - γαυρος (1-1) και
πανιωνιος - ΠΑΟΚ (0-0) ?
Και επιπλεον το βαζελος - ΠΑΟΚ της περιοδου '98-'99?
ΠΑΟΚ - γαυρος (1-1) και
πανιωνιος - ΠΑΟΚ (0-0) ?
Και επιπλεον το βαζελος - ΠΑΟΚ της περιοδου '98-'99?
τα 2 πρωτα βρισκονται στο torrentmania στο site.για τον τριτο αγωνα ψαξτο παλι εκει
Παιδιά 2 χάρες μόνο : Αν γίνεται να ανεβεί το ματς στο μπάσκετ με τον βάζελο, και αν μπορεί κάποιος να κάνει seed τον τελικό των ξυρισμένων κεφαλιών το '84!
- Kareena4ever
- Επικοινωνία:
sikatinavra,
αλλαξε σε παρακαλω την υπογραφη σου με οποιο τροπο θελεις, αρκει αυτη συμφωνα με τους κανονες να μην ξεχειλωνει τις σελιδες του φορουμ και το κειμενο της να μην υπερβαινει τις τρεις σειρες.
αλλαξε σε παρακαλω την υπογραφη σου με οποιο τροπο θελεις, αρκει αυτη συμφωνα με τους κανονες να μην ξεχειλωνει τις σελιδες του φορουμ και το κειμενο της να μην υπερβαινει τις τρεις σειρες.
- thanasisp04
λοιπον οπως εχετε ηδη καταλαβει εδω και λιγο καιρο εχουν σταματησει και καινουργιοι αγωνες να ανεβαινουν και να σινταρω εγω με τις ταχυτητες που το εκανα.
αυτο συμβαινει γιατι σε λιγες μερες παρουσιαζομαι στον στρατο και εφυγα μονιμα απο την αθηνα προς τα βορεια.
ελπιζω σε κανα χρονο να κανουμε μια ποιο καλη δουλεια αν και ηδη νομιζω οτι εμπλουτισαμε αρκετα τα αρχεια μας.
καποια στοιχεια για το τορρεντμανια:
εδω και 1,5 χρονο εχουν ανεβει 177 αγωνες μεγεθους 268,629 GB
τον τελευταιο 1 χρονο δλδ απο το τελευταιο μου φορματ, εγω σαν αρχικος σιντερ εχω δωσει 13,573 TB.
ο αγωνας ΠΑΟΚ-Ναπολι εχει σε μενα αναλογια 120 πραγμα που σημαινει οτι πανω απο 500 φιλοι σε ολο τον κοσμο τον εχουν πια.
να ευχαριστησω για αλλη μια φορα θερμά το Σ.Φ. ΠΑΟΚ Πολίχνης για το υλικό καθως επισης και τους φίλους anathema_4 , apaikto$ , babikos4 , delos15 , dramaG4 , ekaraf , gerrard , ignatios , invader , kilkis4PAOK , panilee , teo83 , toxic , wilson και xristaras.
αυτο συμβαινει γιατι σε λιγες μερες παρουσιαζομαι στον στρατο και εφυγα μονιμα απο την αθηνα προς τα βορεια.

ελπιζω σε κανα χρονο να κανουμε μια ποιο καλη δουλεια αν και ηδη νομιζω οτι εμπλουτισαμε αρκετα τα αρχεια μας.
καποια στοιχεια για το τορρεντμανια:
εδω και 1,5 χρονο εχουν ανεβει 177 αγωνες μεγεθους 268,629 GB
τον τελευταιο 1 χρονο δλδ απο το τελευταιο μου φορματ, εγω σαν αρχικος σιντερ εχω δωσει 13,573 TB.
ο αγωνας ΠΑΟΚ-Ναπολι εχει σε μενα αναλογια 120 πραγμα που σημαινει οτι πανω απο 500 φιλοι σε ολο τον κοσμο τον εχουν πια.
να ευχαριστησω για αλλη μια φορα θερμά το Σ.Φ. ΠΑΟΚ Πολίχνης για το υλικό καθως επισης και τους φίλους anathema_4 , apaikto$ , babikos4 , delos15 , dramaG4 , ekaraf , gerrard , ignatios , invader , kilkis4PAOK , panilee , teo83 , toxic , wilson και xristaras.
Καλή αρχή στα νέα σου καθήκοντα thanasisp04 και καλή επιστροφή να έχεις στα καθήκοντα σου με τα torrents. Αν υπάρχει οργάνωση και σιντάρουν όλοι τα παιχνίδια που έχουν στη κατοχή τους δεν θα υπάρχει πρόβλημα στο να κατεβάζουν από τη πλούσια συλλογή " Torrentmania".
Οπότε μάγκες seed και πάλι seed ..
Οι παλιοί ειδικά αγώνες που έχουν ανέβει, δεν μπορούν να κατεβούν από τα νέα μέλη που τους βλέπουν τώρα και προσπαθούν να τους κατεβάσουν γιατί όλοι εμείς που τους έχουμε κατεβάσει είμαστε πουστράκια και με το που τους κατεβάσουμε κλείνουμε το πρόγραμμα και δεν τους δίνουμε σε κανέναν άλλον ... αδερφό μας!!!
Παρτάκηδες στρώστε χαρακτήρα γιατί υπάρχει πρόβλημα μετά την π@στιά που μας έπαιξε ο Αθανάσιος!
Οι παλιοί ειδικά αγώνες που έχουν ανέβει, δεν μπορούν να κατεβούν από τα νέα μέλη που τους βλέπουν τώρα και προσπαθούν να τους κατεβάσουν γιατί όλοι εμείς που τους έχουμε κατεβάσει είμαστε πουστράκια και με το που τους κατεβάσουμε κλείνουμε το πρόγραμμα και δεν τους δίνουμε σε κανέναν άλλον ... αδερφό μας!!!
Παρτάκηδες στρώστε χαρακτήρα γιατί υπάρχει πρόβλημα μετά την π@στιά που μας έπαιξε ο Αθανάσιος!
Hρθε και η σειρά μου να αρχισω να ξανασιντάρω όλους σας με αγώνες του ΠΑΟΚ, καθώς η αναβάθμιση μπέρδεψε τα πράγματα..
Please παιδιά αν κάποιος έχει το αρης ΠΑΟΚ στο κυπελλό φέτος με τα πέναλτυ αν μπορεί να σιντάρει λίγο.
Αν μπορείς κάποιος να seedarei τους αγώνες μπάσκετ, και ειδικά τον αγώνα με το 3ποντο του Πέτζα στην λήξη, θα του'μουν ευγνώμων!
Το torrentmania ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ μέχρι να επιστρέψει ο υπεύθυνος Admin ο οποίος υπηρετεί την μαμά πατρίδα.
Εκτίμηση επαναλειτουργίας του κάπου μέσα στην Άνοιξη.
Μέχρι τότε topic locked.
Εκτίμηση επαναλειτουργίας του κάπου μέσα στην Άνοιξη.
Μέχρι τότε topic locked.