Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
ΑΝ καταφερει να επανελθει και ο Ζαμπα και να παιξει την μπαλα που ξερει και επαιξε οταν πρωτοηρθε, τοτε θα μιλαμε για μια 4αδα φωτια μεσοεπιθετικων για να κλεισεις για τα επομενα 4 χρονια!
Πουλας Μπισε και εναν απο τα δυο φορ και φερνεις εναν κιλλερ και ενα ταχυδυναμικο χαφ κι αντε γεια!
Δεν βλεπεις κανεναν στο πρωταθλημα!
Πουλας Μπισε και εναν απο τα δυο φορ και φερνεις εναν κιλλερ και ενα ταχυδυναμικο χαφ κι αντε γεια!
Δεν βλεπεις κανεναν στο πρωταθλημα!
Σωστός, αλλά είναι αξιοσημείωτο στατιστικό και το ανέφερα γιατί με προβλημάτισε. Από την άλλη, αν μου σερβίρει 20+ goals τη σεζόν, ας έχει και 0 γκολAthens έγραψε:και 24 ασιστ να τα λεμε ολαHermann έγραψε:Κοιτώντας τα στατιστικά του, ο παίκτης στη Πορτογαλία έχει 3 γκολ σε 55 εμφανίσεις
Ετσι ετσι ας φωναξουμε μηπως και δουμε καμια παρουσιαση οπως αυτη του Μισιτς πριν εναμιση χρονο. Με τα καλα που ειχε φερει ο παικτης στην ομαδα.ΑποστόληςΑ έγραψε:ΦΕΡΤΕ ΧΑΦ ΡΕ ΥΠΝΟΙ!
Δειτε youtube
Misc is here
Συνηθως σε τετοιες ηλικιες οταν τους εχει παρει η κατω βολτα κοιτανε να παρουν κανα φραγκο σε Κινες και Αραβιες. Για να ερχεται εδω, σημαινει οτι εχει ακομα ορεξη και θελει να παρει τα πανω του. Τωρα ολα τα υπολοιπα στο γηπεδο.
- soflodoras
Μια χρονια ειναι λιγο. Υπογραψε για δυο χρονια (σε θελω δεμενο κ το επομενο καλοκαιρι) και τα βρισκουμε. Ελα ΠΑΟΚτσακι μου. Καντοjoshua έγραψε:Προκαλωωωωω να φέρετε άμεσα και ένα χάφ και υπόσχομαι να μην ξαναγκρινιαξω όλη τη χρόνια και είναι δέσμευση...
- invincible
Playmaker είναι πάντως τώρα σαν θέση παίζει όλες πίσω από την επίθεση. Λαθος που τον βάζουν εξτρεμ καταμε είναι παίχτης για καταμέτωπο επιθέσεις έχει killer balls που είναι σημαντικό. Αλλά όπως έγραψα σε προηγούμενο ποστς περίεργο αν έκλεισε με 600χιλ που έχουμε φέτος ταβάνι εκτός αν παιζει ρόλο η συμφωνία νοβα...?
- Mitsospaoki4
- Moderator
Να περιμένουμε και καναν άλλο;TheCursed έγραψε:Tι παθατε ρε καναμε μεταγραφη και γραφεται τα μνμτα 2323 φορες
Επισης να τονισουμε οτι δεν ηταν τραυματιας ετσι εγραφε το τρανσφερμαρκτ του πεσανε οπαδοι κ αυτου και ακομα κανα δυο γιατι δεν πηραν ε πρωταθλημα.
-
Dimg4
Παιζει να γινει μεταγραφη μετα απο καιρο και κολλησε και το PAOKMANIA! Με το ζορι να ποσταρουμε! 
Θα ηταν το ιδανικο.Mitsospaoki4 έγραψε:Να περιμένουμε και καναν άλλο;TheCursed έγραψε:Tι παθατε ρε καναμε μεταγραφη και γραφεται τα μνμτα 2323 φορες
Χωρίς να ξέρω τον παίκτη παραπάνω απ οτι οι περισσότεροι, νομίζω ο Ζιφκο δίπλα στον Πέλκα θα παίζει μια χαρά, παρά εξτρεμ.
Στυλ Λούκας.
Στυλ Λούκας.
Πριν 2 χρόνια ο Ζίβκοβιτς είχε αξία κοντά στα 20εκ. Αν δεν είχε καθοδική πορεία τον τελευταίο ενάμιση χρόνο μάλλον θα πήγαινε για Μπαρτσελόνα.tad έγραψε:Η πορεία του είναι απότομα καθοδική τουλάχιστον όσο αφορά τις παρουσίες του στην Μπενφίκα .... αλλά ο παίχτης δεν είναι κανένας χθεσινός ... παιχταράς από πολύ μικρή ηλικία με συμμετοχές στις εθνικές και στις ομάδες του με γκολ κλπ.
εμένα αυτοί οι παίχτες μου αρέσουν ενδιάμεσα στις γραμμές και στους μικρούς χώρους ... και ο Ζίφκοβιτς το έχει αυτό ... το θέμα είναι πάντα πως σε χρησιμοποιεί ο προπονητής και πως κολλάς με τους συμπαίκτες ... εμένα μου αρέσει σαν παίχτης γιατί παίζει πάντα με ψηλά το κεφάλι ...
επίσης πολύ σημαντικό στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι ποσό ταχυδιναμικός είσαι και πόσο άμυνα παίζεις ... για αυτό λέμε ότι δεν τρελαινόμαστε κατευθείαν ...
για τους δικούς μας πχ είμαι σίγουρος ... ξέρω ότι ο Τζόλης παράδειγμα μαρκάρει ... ο Τζιγγάρας ξέρω ότι είναι ολοκληρωμένος χάφ ... για αυτό σας λέω πάντα ... όλα στο χορτάρι ...
Ερώτηση: Γκάρι Ροντρίγκεζ ή Ζίβκοβιτς; Ίδια θέση, πιο ταχυδυναμικός και αθλητικός ο Γκάρι, πιο αρτίστας και ευφυής ο Ζίβκο. Δεν ζητώ σύγκριση ως μεταγραφικές κινήσεις καθώς ο Γκάρι και πολύ πιο ακριβός θα είναι και πάει ως δανεικός, αλλά ως καθαρή ποδοσφαιρική αξία.