Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Δημοσίευση από Gospi »

ΑΝ καταφερει να επανελθει και ο Ζαμπα και να παιξει την μπαλα που ξερει και επαιξε οταν πρωτοηρθε, τοτε θα μιλαμε για μια 4αδα φωτια μεσοεπιθετικων για να κλεισεις για τα επομενα 4 χρονια!
Πουλας Μπισε και εναν απο τα δυο φορ και φερνεις εναν κιλλερ και ενα ταχυδυναμικο χαφ κι αντε γεια!
Δεν βλεπεις κανεναν στο πρωταθλημα!
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Athens έγραψε:
Hermann έγραψε:Κοιτώντας τα στατιστικά του, ο παίκτης στη Πορτογαλία έχει 3 γκολ σε 55 εμφανίσεις :?
και 24 ασιστ να τα λεμε ολα
Σωστός, αλλά είναι αξιοσημείωτο στατιστικό και το ανέφερα γιατί με προβλημάτισε. Από την άλλη, αν μου σερβίρει 20+ goals τη σεζόν, ας έχει και 0 γκολ
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

ΑποστόληςΑ έγραψε:ΦΕΡΤΕ ΧΑΦ ΡΕ ΥΠΝΟΙ!
Ετσι ετσι ας φωναξουμε μηπως και δουμε καμια παρουσιαση οπως αυτη του Μισιτς πριν εναμιση χρονο. Με τα καλα που ειχε φερει ο παικτης στην ομαδα.
Δειτε youtube
Misc is here
icue

Δημοσίευση από icue »

Συνηθως σε τετοιες ηλικιες οταν τους εχει παρει η κατω βολτα κοιτανε να παρουν κανα φραγκο σε Κινες και Αραβιες. Για να ερχεται εδω, σημαινει οτι εχει ακομα ορεξη και θελει να παρει τα πανω του. Τωρα ολα τα υπολοιπα στο γηπεδο.
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

joshua έγραψε:Προκαλωωωωω να φέρετε άμεσα και ένα χάφ και υπόσχομαι να μην ξαναγκρινιαξω όλη τη χρόνια και είναι δέσμευση... :mrgreen:
Μια χρονια ειναι λιγο. Υπογραψε για δυο χρονια (σε θελω δεμενο κ το επομενο καλοκαιρι) και τα βρισκουμε. Ελα ΠΑΟΚτσακι μου. Καντο
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Tι παθατε ρε καναμε μεταγραφη και γραφεται τα μνμτα 2323 φορες
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Playmaker είναι πάντως τώρα σαν θέση παίζει όλες πίσω από την επίθεση. Λαθος που τον βάζουν εξτρεμ καταμε είναι παίχτης για καταμέτωπο επιθέσεις έχει killer balls που είναι σημαντικό. Αλλά όπως έγραψα σε προηγούμενο ποστς περίεργο αν έκλεισε με 600χιλ που έχουμε φέτος ταβάνι εκτός αν παιζει ρόλο η συμφωνία νοβα...?
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

TheCursed έγραψε:Tι παθατε ρε καναμε μεταγραφη και γραφεται τα μνμτα 2323 φορες
Να περιμένουμε και καναν άλλο;
TheCursed

Επισης να τονισουμε οτι δεν ηταν τραυματιας ετσι εγραφε το τρανσφερμαρκτ του πεσανε οπαδοι κ αυτου και ακομα κανα δυο γιατι δεν πηραν ε πρωταθλημα.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

αν ισχυει το 500-600 χιλ τον χρονο θα λεμε για σουπερ ντιλ
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Τζολης Πελκας Ζαμπα Ζιβκοβιτς. ΤΩΡΑ θελει Πριγιο με τοσες ασιστ!
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Παιζει να γινει μεταγραφη μετα απο καιρο και κολλησε και το PAOKMANIA! Με το ζορι να ποσταρουμε! :lol:
TheCursed

Mitsospaoki4 έγραψε:
TheCursed έγραψε:Tι παθατε ρε καναμε μεταγραφη και γραφεται τα μνμτα 2323 φορες
Να περιμένουμε και καναν άλλο;
Θα ηταν το ιδανικο.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Χωρίς να ξέρω τον παίκτη παραπάνω απ οτι οι περισσότεροι, νομίζω ο Ζιφκο δίπλα στον Πέλκα θα παίζει μια χαρά, παρά εξτρεμ.

Στυλ Λούκας.
Anthimox

Δημοσίευση από Anthimox »

tad έγραψε:Η πορεία του είναι απότομα καθοδική τουλάχιστον όσο αφορά τις παρουσίες του στην Μπενφίκα .... αλλά ο παίχτης δεν είναι κανένας χθεσινός ... παιχταράς από πολύ μικρή ηλικία με συμμετοχές στις εθνικές και στις ομάδες του με γκολ κλπ.

εμένα αυτοί οι παίχτες μου αρέσουν ενδιάμεσα στις γραμμές και στους μικρούς χώρους ... και ο Ζίφκοβιτς το έχει αυτό ... το θέμα είναι πάντα πως σε χρησιμοποιεί ο προπονητής και πως κολλάς με τους συμπαίκτες ... εμένα μου αρέσει σαν παίχτης γιατί παίζει πάντα με ψηλά το κεφάλι ...

επίσης πολύ σημαντικό στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι ποσό ταχυδιναμικός είσαι και πόσο άμυνα παίζεις ... για αυτό λέμε ότι δεν τρελαινόμαστε κατευθείαν ...

για τους δικούς μας πχ είμαι σίγουρος ... ξέρω ότι ο Τζόλης παράδειγμα μαρκάρει ... ο Τζιγγάρας ξέρω ότι είναι ολοκληρωμένος χάφ ... για αυτό σας λέω πάντα ... όλα στο χορτάρι ...
Πριν 2 χρόνια ο Ζίβκοβιτς είχε αξία κοντά στα 20εκ. Αν δεν είχε καθοδική πορεία τον τελευταίο ενάμιση χρόνο μάλλον θα πήγαινε για Μπαρτσελόνα.

Ερώτηση: Γκάρι Ροντρίγκεζ ή Ζίβκοβιτς; Ίδια θέση, πιο ταχυδυναμικός και αθλητικός ο Γκάρι, πιο αρτίστας και ευφυής ο Ζίβκο. Δεν ζητώ σύγκριση ως μεταγραφικές κινήσεις καθώς ο Γκάρι και πολύ πιο ακριβός θα είναι και πάει ως δανεικός, αλλά ως καθαρή ποδοσφαιρική αξία.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”