Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Το επικοινωνιακό κομμάτι της ΠΑΕ χρειάζεται επειγόντως επικοινωνιολόγο, ο οποίος και θα συμβουλεύει και τον υιό του Σαββίδη το πότε και τι να ποστάρει, γιατί εκπροσωπεί τον ΠΑΟΚ και με όλο τον σεβασμό στην οικογένειά του για την τεράστια προσφορά της, πρέπει να είναι πιο μετρημένος και προσεκτικός.
Ίσως σε κανά ρούχο είχαν ξεμείνει τίποτα λεκέδες μετά το πλυντήριο και χρειαζόταν ξέπλυμα .Gospi έγραψε:Τελικα θα μας εξηγήσει κανεις γτ δωσαμε ενα μυριο μαζι με το συμβολαιο για Νινουα τη στιγμη που εχουμε μια τρυπαρα να στην θεση 6, και δεν παίζει σαλιο ουτε για τσιγαρα?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ξέρεις πόσες φορές κι εγώ το κάνω με τα δικά μου ;
-
Οπότε τώρα που το πρωτάθλημα ξεκινάει σε δέκα μέρες, αν οι μεταγραφές πάνε όντως για τέλος Σεπτεμβρίου, θα κατέβουμε με αυτήν την ομάδα στις 2-3 πρώτες αγωνιστικές.
Το λέω από τώρα, σε πιθανές γκελες εγώ θα είμαι Αμπελοσκυλο μέχρι τέλους. Μέχρι τώρα τον έχει κρεμάσει η διοίκηση, δεν μπορώ να κρίνω τον προπονητή Φερέιρα κάτω από αυτές τις συνθήκες.
Το λέω από τώρα, σε πιθανές γκελες εγώ θα είμαι Αμπελοσκυλο μέχρι τέλους. Μέχρι τώρα τον έχει κρεμάσει η διοίκηση, δεν μπορώ να κρίνω τον προπονητή Φερέιρα κάτω από αυτές τις συνθήκες.
- sourmenetes
- Moderator
Έχετε φαγωθεί αρκετοί με ένα εξαρι που Θ είναι σκύλος και θα θα θα...
Τι να το κάνει ο φερευρα το 6αρι αφού δεν παίζει με 6;;;
Τρελαθηκατε με τα λεφτά του Νινουα, άσχετα αν αυτά προκύπτουν από ένα δημοσίευμα γραμμένο από άγνωστης προέλευσης συντάκτη, χωρίς να ξέρετε σαν τι υπολογίζεται ο παίκτης...
Δε θεωρώ ότι δεν υπολογίζεται ο παίκτης. Αντιθέτως..
Ολοι περιμέναμε μια ενίσχυση άμεσα αλλά δεν έχει ακόμα έρθει. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει πρόοδος.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τρελαθηκατε με τα λεφτά του Νινουα, άσχετα αν αυτά προκύπτουν από ένα δημοσίευμα γραμμένο από άγνωστης προέλευσης συντάκτη, χωρίς να ξέρετε σαν τι υπολογίζεται ο παίκτης...
Ολοι περιμέναμε μια ενίσχυση άμεσα αλλά δεν έχει ακόμα έρθει. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει πρόοδος.
Ανταλλαγή Εσιτι με Τσιμιροτ δέχονται?
Να πάει το ένα παιδί σπίτι του στο Βέλγιο και το δικό μας παιδί σπίτι του εδώ?
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να πάει το ένα παιδί σπίτι του στο Βέλγιο και το δικό μας παιδί σπίτι του εδώ?
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
σουρμε παντως τα λεφτα για Νινουα αναγραφονται και στο transfermarkt που απ οσο γνωριζω ειναι αξιοπιστο σ αυτο το κομματι
Δεν ξέρω αν θα είναι εξάρι ή οκτάρι ή εξαρο-οκτάρι, αλλά το ότι στον άξονα χρειαζόμαστε αθλητικό και ταχυδύναμο παίκτη, είναι ηλίου φαεινότερο. Μας το φώναξε ο αγώνας με τη Μπεσίκτας στον οποίο οι επιστροφές μας σε αμυντικό transition ήταν πολύ αργές και εξέθεταν την άμυνα. Να σκεφτούμε τι θα γίνει με τη Μπενφίκα που παίζει με 4-3-3 και θα δημιουργήσει πιθανώς υπεραριθμίες στο κέντρο.
Είναι σίγουρο επιπλέον ότι θα συνεχίσει το 3-4-3 ο Άμπελ ή αν δεν του βγει, πράγμα πιθανό σε εντός έδρας αγώνες όπου σχεδόν όλοι οι αντίπαλοι θα παίζουν με 11 πίσω από την μπάλα και οι 3 κεντρικοί αμυντικό θα περισσεύουν, θα το αλλάξει; Μην ξεχνάμε και την εκκρεμότητα που ενδεχόμενα να έχουμε δεξιά, αν ο προπονητής δεν υπολογίζει τον Μάτος (τι άδεια ήταν αυτή για τη Βραζιλία στην οποία ο covid κάνει πάρτι και στην Κόπα-Καμπάνα και στις φαβέλες-θα μας φέρει κανένα ιικό φορτίο για όλη τη Θεσσαλονίκη;) και με Λημνιό...
Είναι σίγουρο επιπλέον ότι θα συνεχίσει το 3-4-3 ο Άμπελ ή αν δεν του βγει, πράγμα πιθανό σε εντός έδρας αγώνες όπου σχεδόν όλοι οι αντίπαλοι θα παίζουν με 11 πίσω από την μπάλα και οι 3 κεντρικοί αμυντικό θα περισσεύουν, θα το αλλάξει; Μην ξεχνάμε και την εκκρεμότητα που ενδεχόμενα να έχουμε δεξιά, αν ο προπονητής δεν υπολογίζει τον Μάτος (τι άδεια ήταν αυτή για τη Βραζιλία στην οποία ο covid κάνει πάρτι και στην Κόπα-Καμπάνα και στις φαβέλες-θα μας φέρει κανένα ιικό φορτίο για όλη τη Θεσσαλονίκη;) και με Λημνιό...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γερασίμου την Τετ 02 Σεπ 2020, 12:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Από που προκύπτει ότι ο Φερειρα δεν παίζει με 6ρι; Στην Μπράγκα με 2 έπαιζε; Είχε κανα εξάρι και δεν το έβαζε;
Εμενα προσωπικα με αφηνει παγερα αδιαφορο αν θα ειναι 6αρι 8αρι box to box, deep lying κλπ.sourmenetes έγραψε:Έχετε φαγωθεί αρκετοί με ένα εξαρι που Θ είναι σκύλος και θα θα θα...
Εγω ξερω πως εχουμε κεναρα στα χαφ, και εχουμε να δουμε ταχυδυναμικο χαφ απο τον καιρο του Νοε, και ενω οπως ακουμε απο παντου τα οικονομικα μας παραμενουν τραγικα γιατι το ανοιγμα εξ αρχης ηταν 20 μυρια, εμεις πηγαμε κ δωσαμε ενα διολου ευκαταφρονητο ποσο για εναν αγνωστο 21!
Μακαρι να υπολογιζεται, αλλα σε καθε περιπτωση στα 21 ερχομενος απο Γεωργια, δεν ειναι ο παιχτης που θα μπει με την Μπενφικα να κανει διαφορα.
Αρα επενδυσαμε τα μονα μας χρηματα με τον χειροτερο δυνατο τροπο για ακομη μια φορα.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Δεν αναφέρει κάτι για σήμερα..laska4 έγραψε:το σπορτιμε λεει σημερα θα ειναι η συνεντευξηblack_star_ninja έγραψε:Ξερουμε ποτε θα γινει η συνεντευξη του Ρεμπε?? Αυτην τη βδομαδα ειχε πει ο Γιωργης.. Αυτο θα μας εξηγησει πολλα.. Ο Κολκας σημερα παντως ελεγε οτι υπαρχει ξηρασια και δεν ακουγεται τιποτα. Δεν ξερω βεβαια ποσο γνωριζει ειτε ο Κολκας ειτε ο οποιοσδηποτε δημοσιογραφος κατι..
Στο ράδιο είπαν αύριο.
Μην κολλάμε στον όρο 6αρι. ΟΚ 6αρι είναι και ο Εσίτι και μάλιστα καθαρότατο. Τι να το κάνουμε. Το θέμα είναι τα χαρακτηριστικά του παίκτη στο κέντρο που φωνάζει ότι λείπουν από την ομάδα και τα βλέπουμε όλοι. Ταχύτητα, ικανότητα μεταφοράς μπάλας, γρήγορες επιστροφές και τα άλλα όμορφα που δεν θυμάμαι από πότε έχουμε να δούμε σε χαφ στον ΠΑΟΚ. Ο παίκτης που θα δώσει ασφάλεια στην ομάδα να πάρει λίγα παραπάνω μέτρα στο γήπεδο και θα δώσει μεγαλύτερη ελευθερία στους χαφ που βλέπουν γήπεδο όπως ο Σβαμπ, ο Καντουρί και ο Νινούα αλλά δεν έχουν γρήγορες επιστροφές όταν χαθεί η κατοχή.
Επειδη παικτη που να τα κανει ολα αυτα στο 6 δυσκολα βρισκεις χωρις να τα σπρωξεις τρελα, (πχ Ολιβειρα 12 μυρια) ο παικτης που χρειαζομαστε ειναι, κατα την γνωμη μου, ενα καλος ποδοσφαιριστης που να κανει τα αυτονοητα δυλ. Κοντολ και πασα στα 5 μετρα, αλλα κυριως να ειναι καλος αμυντικος και γρηγορος. Αυτος θα απελευθερωσει και τους αλλους παικτες του κεντρου απο το να προσπαθουνε να κανουν αυτο που δεν μπορουν.Banksy έγραψε:Μην κολλάμε στον όρο 6αρι. ΟΚ 6αρι είναι και ο Εσίτι και μάλιστα καθαρότατο. Τι να το κάνουμε. Το θέμα είναι τα χαρακτηριστικά του παίκτη στο κέντρο που φωνάζει ότι λείπουν από την ομάδα και τα βλέπουμε όλοι. Ταχύτητα, ικανότητα μεταφοράς μπάλας, γρήγορες επιστροφές και τα άλλα όμορφα που δεν θυμάμαι από πότε έχουμε να δούμε σε χαφ στον ΠΑΟΚ. Ο παίκτης που θα δώσει ασφάλεια στην ομάδα να πάρει λίγα παραπάνω μέτρα στο γήπεδο και θα δώσει μεγαλύτερη ελευθερία στους χαφ που βλέπουν γήπεδο όπως ο Σβαμπ, ο Καντουρί και ο Νινούα αλλά δεν έχουν γρήγορες επιστροφές όταν χαθεί η κατοχή.
Καποτε ειχαμε καλους παικτες στο κεντρο και ο σαντος πηγε και πηρε βιτολο. Κολησε λοιπον εκει στο κεντρο ετρεχε αυτος Εκοβε και την εδινε την μπαλα Στον Παμπλο (αν δεν κανω λαθος) που εκανε την μπαλια που επρεπε. Στην συνεχεια πορευτηκαμε πολλα χρονια με τον Κατσε στον ιδιο πανω κατω ρολο. Απο τοτε δεν εχουμε τετοιο παικτη εκτος του Κανιας που δεν ηταν τοσο καλος αμυντικα αλλα εγω πιστευω οτι βοηθησε πολυ.