Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πού είναι οι έγκλειστοι;
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Google search

#σπίτι PAOK, #smallsister at opentv
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Το επικοινωνιακό κομμάτι της ΠΑΕ χρειάζεται επειγόντως επικοινωνιολόγο, ο οποίος και θα συμβουλεύει και τον υιό του Σαββίδη το πότε και τι να ποστάρει, γιατί εκπροσωπεί τον ΠΑΟΚ και με όλο τον σεβασμό στην οικογένειά του για την τεράστια προσφορά της, πρέπει να είναι πιο μετρημένος και προσεκτικός.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Gospi έγραψε:Τελικα θα μας εξηγήσει κανεις γτ δωσαμε ενα μυριο μαζι με το συμβολαιο για Νινουα τη στιγμη που εχουμε μια τρυπαρα να στην θεση 6, και δεν παίζει σαλιο ουτε για τσιγαρα?

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ίσως σε κανά ρούχο είχαν ξεμείνει τίποτα λεκέδες μετά το πλυντήριο και χρειαζόταν ξέπλυμα .
Ξέρεις πόσες φορές κι εγώ το κάνω με τα δικά μου ;
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Οπότε τώρα που το πρωτάθλημα ξεκινάει σε δέκα μέρες, αν οι μεταγραφές πάνε όντως για τέλος Σεπτεμβρίου, θα κατέβουμε με αυτήν την ομάδα στις 2-3 πρώτες αγωνιστικές.

Το λέω από τώρα, σε πιθανές γκελες εγώ θα είμαι Αμπελοσκυλο μέχρι τέλους. Μέχρι τώρα τον έχει κρεμάσει η διοίκηση, δεν μπορώ να κρίνω τον προπονητή Φερέιρα κάτω από αυτές τις συνθήκες.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Έχετε φαγωθεί αρκετοί με ένα εξαρι που Θ είναι σκύλος και θα θα θα...

Τι να το κάνει ο φερευρα το 6αρι αφού δεν παίζει με 6;;;

Τρελαθηκατε με τα λεφτά του Νινουα, άσχετα αν αυτά προκύπτουν από ένα δημοσίευμα γραμμένο από άγνωστης προέλευσης συντάκτη, χωρίς να ξέρετε σαν τι υπολογίζεται ο παίκτης...

Δε θεωρώ ότι δεν υπολογίζεται ο παίκτης. Αντιθέτως..

Ολοι περιμέναμε μια ενίσχυση άμεσα αλλά δεν έχει ακόμα έρθει. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει πρόοδος.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Ανταλλαγή Εσιτι με Τσιμιροτ δέχονται?
Να πάει το ένα παιδί σπίτι του στο Βέλγιο και το δικό μας παιδί σπίτι του εδώ?

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

σουρμε παντως τα λεφτα για Νινουα αναγραφονται και στο transfermarkt που απ οσο γνωριζω ειναι αξιοπιστο σ αυτο το κομματι
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Δεν ξέρω αν θα είναι εξάρι ή οκτάρι ή εξαρο-οκτάρι, αλλά το ότι στον άξονα χρειαζόμαστε αθλητικό και ταχυδύναμο παίκτη, είναι ηλίου φαεινότερο. Μας το φώναξε ο αγώνας με τη Μπεσίκτας στον οποίο οι επιστροφές μας σε αμυντικό transition ήταν πολύ αργές και εξέθεταν την άμυνα. Να σκεφτούμε τι θα γίνει με τη Μπενφίκα που παίζει με 4-3-3 και θα δημιουργήσει πιθανώς υπεραριθμίες στο κέντρο.
Είναι σίγουρο επιπλέον ότι θα συνεχίσει το 3-4-3 ο Άμπελ ή αν δεν του βγει, πράγμα πιθανό σε εντός έδρας αγώνες όπου σχεδόν όλοι οι αντίπαλοι θα παίζουν με 11 πίσω από την μπάλα και οι 3 κεντρικοί αμυντικό θα περισσεύουν, θα το αλλάξει; Μην ξεχνάμε και την εκκρεμότητα που ενδεχόμενα να έχουμε δεξιά, αν ο προπονητής δεν υπολογίζει τον Μάτος (τι άδεια ήταν αυτή για τη Βραζιλία στην οποία ο covid κάνει πάρτι και στην Κόπα-Καμπάνα και στις φαβέλες-θα μας φέρει κανένα ιικό φορτίο για όλη τη Θεσσαλονίκη;) και με Λημνιό...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γερασίμου την Τετ 02 Σεπ 2020, 12:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Από που προκύπτει ότι ο Φερειρα δεν παίζει με 6ρι; Στην Μπράγκα με 2 έπαιζε; Είχε κανα εξάρι και δεν το έβαζε;
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

sourmenetes έγραψε:Έχετε φαγωθεί αρκετοί με ένα εξαρι που Θ είναι σκύλος και θα θα θα...

Τι να το κάνει ο φερευρα το 6αρι αφού δεν παίζει με 6;;;

Τρελαθηκατε με τα λεφτά του Νινουα, άσχετα αν αυτά προκύπτουν από ένα δημοσίευμα γραμμένο από άγνωστης προέλευσης συντάκτη, χωρίς να ξέρετε σαν τι υπολογίζεται ο παίκτης...

Δε θεωρώ ότι δεν υπολογίζεται ο παίκτης. Αντιθέτως..

Ολοι περιμέναμε μια ενίσχυση άμεσα αλλά δεν έχει ακόμα έρθει. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει πρόοδος.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εμενα προσωπικα με αφηνει παγερα αδιαφορο αν θα ειναι 6αρι 8αρι box to box, deep lying κλπ.
Εγω ξερω πως εχουμε κεναρα στα χαφ, και εχουμε να δουμε ταχυδυναμικο χαφ απο τον καιρο του Νοε, και ενω οπως ακουμε απο παντου τα οικονομικα μας παραμενουν τραγικα γιατι το ανοιγμα εξ αρχης ηταν 20 μυρια, εμεις πηγαμε κ δωσαμε ενα διολου ευκαταφρονητο ποσο για εναν αγνωστο 21!
Μακαρι να υπολογιζεται, αλλα σε καθε περιπτωση στα 21 ερχομενος απο Γεωργια, δεν ειναι ο παιχτης που θα μπει με την Μπενφικα να κανει διαφορα.
Αρα επενδυσαμε τα μονα μας χρηματα με τον χειροτερο δυνατο τροπο για ακομη μια φορα.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

laska4 έγραψε:
black_star_ninja έγραψε:Ξερουμε ποτε θα γινει η συνεντευξη του Ρεμπε?? Αυτην τη βδομαδα ειχε πει ο Γιωργης.. Αυτο θα μας εξηγησει πολλα.. Ο Κολκας σημερα παντως ελεγε οτι υπαρχει ξηρασια και δεν ακουγεται τιποτα. Δεν ξερω βεβαια ποσο γνωριζει ειτε ο Κολκας ειτε ο οποιοσδηποτε δημοσιογραφος κατι..
το σπορτιμε λεει σημερα θα ειναι η συνεντευξη :?
Δεν αναφέρει κάτι για σήμερα..
Στο ράδιο είπαν αύριο.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

το πρωτοσελιδο μητσο το ελεγε ...και γω αυριο ακουσα πριν λιγο
Άβαταρ μέλους
Banksy

Δημοσίευση από Banksy »

Μην κολλάμε στον όρο 6αρι. ΟΚ 6αρι είναι και ο Εσίτι και μάλιστα καθαρότατο. Τι να το κάνουμε. Το θέμα είναι τα χαρακτηριστικά του παίκτη στο κέντρο που φωνάζει ότι λείπουν από την ομάδα και τα βλέπουμε όλοι. Ταχύτητα, ικανότητα μεταφοράς μπάλας, γρήγορες επιστροφές και τα άλλα όμορφα που δεν θυμάμαι από πότε έχουμε να δούμε σε χαφ στον ΠΑΟΚ. Ο παίκτης που θα δώσει ασφάλεια στην ομάδα να πάρει λίγα παραπάνω μέτρα στο γήπεδο και θα δώσει μεγαλύτερη ελευθερία στους χαφ που βλέπουν γήπεδο όπως ο Σβαμπ, ο Καντουρί και ο Νινούα αλλά δεν έχουν γρήγορες επιστροφές όταν χαθεί η κατοχή.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Banksy έγραψε:Μην κολλάμε στον όρο 6αρι. ΟΚ 6αρι είναι και ο Εσίτι και μάλιστα καθαρότατο. Τι να το κάνουμε. Το θέμα είναι τα χαρακτηριστικά του παίκτη στο κέντρο που φωνάζει ότι λείπουν από την ομάδα και τα βλέπουμε όλοι. Ταχύτητα, ικανότητα μεταφοράς μπάλας, γρήγορες επιστροφές και τα άλλα όμορφα που δεν θυμάμαι από πότε έχουμε να δούμε σε χαφ στον ΠΑΟΚ. Ο παίκτης που θα δώσει ασφάλεια στην ομάδα να πάρει λίγα παραπάνω μέτρα στο γήπεδο και θα δώσει μεγαλύτερη ελευθερία στους χαφ που βλέπουν γήπεδο όπως ο Σβαμπ, ο Καντουρί και ο Νινούα αλλά δεν έχουν γρήγορες επιστροφές όταν χαθεί η κατοχή.
Επειδη παικτη που να τα κανει ολα αυτα στο 6 δυσκολα βρισκεις χωρις να τα σπρωξεις τρελα, (πχ Ολιβειρα 12 μυρια) ο παικτης που χρειαζομαστε ειναι, κατα την γνωμη μου, ενα καλος ποδοσφαιριστης που να κανει τα αυτονοητα δυλ. Κοντολ και πασα στα 5 μετρα, αλλα κυριως να ειναι καλος αμυντικος και γρηγορος. Αυτος θα απελευθερωσει και τους αλλους παικτες του κεντρου απο το να προσπαθουνε να κανουν αυτο που δεν μπορουν.
Καποτε ειχαμε καλους παικτες στο κεντρο και ο σαντος πηγε και πηρε βιτολο. Κολησε λοιπον εκει στο κεντρο ετρεχε αυτος Εκοβε και την εδινε την μπαλα Στον Παμπλο (αν δεν κανω λαθος) που εκανε την μπαλια που επρεπε. Στην συνεχεια πορευτηκαμε πολλα χρονια με τον Κατσε στον ιδιο πανω κατω ρολο. Απο τοτε δεν εχουμε τετοιο παικτη εκτος του Κανιας που δεν ηταν τοσο καλος αμυντικα αλλα εγω πιστευω οτι βοηθησε πολυ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”