Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
jibbie

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Δημοσίευση από jibbie »

ποιος Giuliano ρε με τι συμβολαιο να ερθει; :lol: α ρε τοσκιτση.. :lol:
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Ειναι περιεργο αλλα νομιζω οτι ειναι η σκληρη πραγματικοτητα.

Στην Ευρωπη με καλες και ισως ανωτερες ομαδες καποιοι παικτες μας ειναι σουπερ Πχ ο Πελκινιο. Στην Ελλαδα με τις κλειστες αμυνες το αργο τεμπο και ρυθμο οι ιδιοι παικτες ασφυκτιούν (πχ Ακμπομ). Τελικα θελεις παικτες Ευρωπης Γρηγορους με κινησεις στον χωρο κλπ καιμστην Ελλαδα αλλου τυπου παικτες ποιο στατικους και προσαρμοσμενους. Δεν μπορω να το εξηγησω καλα αλλα εχω ενα παραδειγμα στο νου μου. Ο Ακμπομ πχ στην Ευρωπη ειναι στο στοιχειο του αλλα στην Ελλαδα ενας Αναστασακος ισως ηταν ποιο χρησιμος. Οσο και παλαβο κιαν ακουγεται με το τραβηγμενο απο ταμαλλια παραδειγμα κατι τετοιο νομιζω οτι ισχυει.

Κουιζ: θελουμε Πριγιο πισω? Θα χαρουμε στο τελος αν ερθει η θα φαμε αλλη μια φορα ξαναζεσταμενο φαγητο?
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

jibbie έγραψε:ποιος Giuliano ρε με τι συμβολαιο να ερθει; :lol: α ρε τοσκιτση.. :lol:
Μπορεί να θέλουν να κάνουν χώρο στο budget και στην 11αδα για να πάρουν τον Μάνταλο. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

:lol:
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

μετα απο καθε προκριση απο τουρκους ειναι νομος να ερχεται ενας τζουλιανο ...τοτε ο σπαντατσιο τωρα ο de paula ..ετσι γινονται τα ρεπορταζ :lol:
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

4,2 εκατομμυρια ευρω προταση απο Newcastle γραφει η γκαζετα για Γιαννουλη.
Ουτε για πλακα πλεον λεω εγω. Καντε τα 6 και μιλαμε.
Άβαταρ μέλους
giwrgos04dex

Δημοσίευση από giwrgos04dex »

laska4 έγραψε:Πρώτο όνομα που γράφτηκε είναι ο Ζουλιανο ...λέει η απορτιμε ότι προτάθηκε
Βραζιλιάνος π είχε η Φενέρμπαχτσε ;;
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

ναι και τωρα παιζει αραβιες στο τρανσφερμαρκτ εχει αξια 11 μυρια
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

Totem_pk έγραψε: Κουιζ: θελουμε Πριγιο πισω?
OXI
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Παίκτες όπως ο Ζουλιανο στην Ελλάδα φέρνει μόνος του το νταμπλ τώρα κατα πόσο καλύπτεται οικονομικά είναι άλλο θέμα.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Ναι μόλις πάρουμε τα λεφτά από την ΟΥΕΦΑ όλα στον Τζουλιάνο θα τα δώσουμε. Είπαμε πρεπει κατι να γράφουν κλέφτες θα γίνουν. Το ''προτάθηκε'' είναι μία φθηνή δικαιολογία να πουλήσουν παπα χωρίς να τους πει κανείς τίποτα. Αλλά αυτό που κάνουν εδώ δεν είναι τίποτα σε σχέση με τα ΑΡΔ της Τουρκίας. :lol:
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Αν και δεν είμαι σύμφωνος με επιστροφή πριγιοβιτς,ο επιθετικός που θα έρθει θα πρέπει να έχει αυτά τα στοιχεία που έχει ο πριγιοβιτς
Παίκτης με όγκο που θα βοηθήσει στα παιχνίδια αργού τεμπου και με τις ομάδες που κλείνονται στο δικό τους μισό.
Άβαταρ μέλους
giwrgos04dex

Δημοσίευση από giwrgos04dex »

giwrgos04dex έγραψε:
laska4 έγραψε:Πρώτο όνομα που γράφτηκε είναι ο Ζουλιανο ...λέει η απορτιμε ότι προτάθηκε
Βραζιλιάνος π είχε η Φενέρμπαχτσε ;;
Πολύ καλός τον θυμάμαι από Τουρκία , επίσης μεγάλο πουλεν στο ultimate του φιφα
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Εμένα προσωπικά αυτό που θα με απασχολούσε περισσότερο εάν ήμουν Ρέμπε, είναι εάν Χατζηστραβός, Βρακάς, Τσιγγάρας και Μπαλογιάννης μπορούν και πρέπει να θεωρηθούν παίχτες της τωρινής ομάδας του ΠΑΟΚ ... όλοι διεθνείς με σοβαρές προδιαγραφές και παραστάσεις, έχουν μάθει μόνο να κερδίζουν μέχρι σήμερα στην σύντομη καριέρα τους ...

όλοι παίζουν στις θέσεις 6, 8, 10 ... που η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση ... για Κωσταντέλια δεν μιλάω ακόμα γιατί σωματικά υστερεί όπως παλιά ο Πέλκας ... ίσως από του χρόνου όμως

για τους άλλους που ψάχνεται εσείς εγώ θα ασχολιόμουν μόνο με αριστερό μπακ, δεξί μπακ, εξτρέμ μπουκαδόρο γκολτζή και τέρμα. Εκεί υστερούμε προς το παρόν στην παραγωγή ... εκτός και αν πεταχτεί κανένα φυντάνη που δεν ξέρω.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

τωρα θα φανει ποσο προχωρημενες ειναι οι συζητησεις και αν μας πουλουσαν παλι παπα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”