Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ειναι περιεργο αλλα νομιζω οτι ειναι η σκληρη πραγματικοτητα.
Στην Ευρωπη με καλες και ισως ανωτερες ομαδες καποιοι παικτες μας ειναι σουπερ Πχ ο Πελκινιο. Στην Ελλαδα με τις κλειστες αμυνες το αργο τεμπο και ρυθμο οι ιδιοι παικτες ασφυκτιούν (πχ Ακμπομ). Τελικα θελεις παικτες Ευρωπης Γρηγορους με κινησεις στον χωρο κλπ καιμστην Ελλαδα αλλου τυπου παικτες ποιο στατικους και προσαρμοσμενους. Δεν μπορω να το εξηγησω καλα αλλα εχω ενα παραδειγμα στο νου μου. Ο Ακμπομ πχ στην Ευρωπη ειναι στο στοιχειο του αλλα στην Ελλαδα ενας Αναστασακος ισως ηταν ποιο χρησιμος. Οσο και παλαβο κιαν ακουγεται με το τραβηγμενο απο ταμαλλια παραδειγμα κατι τετοιο νομιζω οτι ισχυει.
Κουιζ: θελουμε Πριγιο πισω? Θα χαρουμε στο τελος αν ερθει η θα φαμε αλλη μια φορα ξαναζεσταμενο φαγητο?
Ναι μόλις πάρουμε τα λεφτά από την ΟΥΕΦΑ όλα στον Τζουλιάνο θα τα δώσουμε. Είπαμε πρεπει κατι να γράφουν κλέφτες θα γίνουν. Το ''προτάθηκε'' είναι μία φθηνή δικαιολογία να πουλήσουν παπα χωρίς να τους πει κανείς τίποτα. Αλλά αυτό που κάνουν εδώ δεν είναι τίποτα σε σχέση με τα ΑΡΔ της Τουρκίας.
Αν και δεν είμαι σύμφωνος με επιστροφή πριγιοβιτς,ο επιθετικός που θα έρθει θα πρέπει να έχει αυτά τα στοιχεία που έχει ο πριγιοβιτς
Παίκτης με όγκο που θα βοηθήσει στα παιχνίδια αργού τεμπου και με τις ομάδες που κλείνονται στο δικό τους μισό.
Εμένα προσωπικά αυτό που θα με απασχολούσε περισσότερο εάν ήμουν Ρέμπε, είναι εάν Χατζηστραβός, Βρακάς, Τσιγγάρας και Μπαλογιάννης μπορούν και πρέπει να θεωρηθούν παίχτες της τωρινής ομάδας του ΠΑΟΚ ... όλοι διεθνείς με σοβαρές προδιαγραφές και παραστάσεις, έχουν μάθει μόνο να κερδίζουν μέχρι σήμερα στην σύντομη καριέρα τους ...
όλοι παίζουν στις θέσεις 6, 8, 10 ... που η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση ... για Κωσταντέλια δεν μιλάω ακόμα γιατί σωματικά υστερεί όπως παλιά ο Πέλκας ... ίσως από του χρόνου όμως
για τους άλλους που ψάχνεται εσείς εγώ θα ασχολιόμουν μόνο με αριστερό μπακ, δεξί μπακ, εξτρέμ μπουκαδόρο γκολτζή και τέρμα. Εκεί υστερούμε προς το παρόν στην παραγωγή ... εκτός και αν πεταχτεί κανένα φυντάνη που δεν ξέρω.