Ο Δομάζος βέβαια πήγε στα 37 του, στην αεκ και πήρε νταμπλ.Aye4 έγραψε:Έχω την άποψη ότι η υπόθεση του ποδοσφαιριστή Βιεϊρίνια τελείωσε οριστικά για την ομάδα μας. Η επιλογή του να κάνει μια τελική συζήτηση μόνο με τον Ιβάν Σαββίδη, εκτός του ότι απαξιώνει το σύνολο του μηχανισμού της ΠΑΕ (κι αυτό το ελληνικό φαινόμενο σε σοβαρά επαγγελματικές ποδοσφαιρικές εταιρείες δεν συμβαίνει ούτε για αστείο) έχει κι έναν ουσιαστικό λόγο για τον οποίο δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί άμεσα, με αποτέλεσμα να χαθεί η τρέχουσα μεταγραφική περίοδος. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κορονοϊός όσο θα είναι στα κόκκινα και στα πορτοκαλί επίπεδα, δεν επιτρέπει την άφιξη του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη, τόσο για ειδικότερους προληπτικούς λόγους υγείας (μη πάει ο νους σας σε ακραία) όσο και για γενικότερους λόγους καραντίνας. Αυτό σημαίνει πως και τον Σεπτέμβριο η κατάσταση θα παραμείνει στα ίδια. Θα μου πείτε ότι υπάρχει και στο Skype όμως θεωρώ ότι ο εγωισμός του ποδοσφαιριστή δεν έχει φθάσει σε τόσο χαμηλά επίπεδα εκπτώσεων. Με μια εξαίρεση το λέω αυτό και το παραλληλίζω με αυτή του Δομάζου (για όσους νιώθουν τι εννοώ). Για να τελειώνω: Η άποψή μου είναι ότι ο παίκτης εξακολουθεί να είναι χρήσιμος για την ομάδα όχι όμως ως έξτρα υπερτιμημένος και νομίζω ότι τον "κλάψαμε" αρκετά, δικαίως ή αδίκως. Η υπόθεση όμως θεωρώ πως ήδη έχει ρίξει τίτλους τέλους.

Δίκιο έχεις στα περισσότερα που γράφεις. Νομίζω όμως ότι στο τέλος θα βρεθεί η χρυσή τομή και ο παίκτης θα μείνει. Αποδεχόμενος βέβαια τον τίτλο όχι του σούπερ σταρ αλλά ενός παίκτη χρήσιμου που θα κουβαλάει την δική του ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ ιστορία...