20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Δημοσίευση από Ettien26 »

Aye4 έγραψε:Έχω την άποψη ότι η υπόθεση του ποδοσφαιριστή Βιεϊρίνια τελείωσε οριστικά για την ομάδα μας. Η επιλογή του να κάνει μια τελική συζήτηση μόνο με τον Ιβάν Σαββίδη, εκτός του ότι απαξιώνει το σύνολο του μηχανισμού της ΠΑΕ (κι αυτό το ελληνικό φαινόμενο σε σοβαρά επαγγελματικές ποδοσφαιρικές εταιρείες δεν συμβαίνει ούτε για αστείο) έχει κι έναν ουσιαστικό λόγο για τον οποίο δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί άμεσα, με αποτέλεσμα να χαθεί η τρέχουσα μεταγραφική περίοδος. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κορονοϊός όσο θα είναι στα κόκκινα και στα πορτοκαλί επίπεδα, δεν επιτρέπει την άφιξη του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη, τόσο για ειδικότερους προληπτικούς λόγους υγείας (μη πάει ο νους σας σε ακραία) όσο και για γενικότερους λόγους καραντίνας. Αυτό σημαίνει πως και τον Σεπτέμβριο η κατάσταση θα παραμείνει στα ίδια. Θα μου πείτε ότι υπάρχει και στο Skype όμως θεωρώ ότι ο εγωισμός του ποδοσφαιριστή δεν έχει φθάσει σε τόσο χαμηλά επίπεδα εκπτώσεων. Με μια εξαίρεση το λέω αυτό και το παραλληλίζω με αυτή του Δομάζου (για όσους νιώθουν τι εννοώ). Για να τελειώνω: Η άποψή μου είναι ότι ο παίκτης εξακολουθεί να είναι χρήσιμος για την ομάδα όχι όμως ως έξτρα υπερτιμημένος και νομίζω ότι τον "κλάψαμε" αρκετά, δικαίως ή αδίκως. Η υπόθεση όμως θεωρώ πως ήδη έχει ρίξει τίτλους τέλους.
Ο Δομάζος βέβαια πήγε στα 37 του, στην αεκ και πήρε νταμπλ. :D

Δίκιο έχεις στα περισσότερα που γράφεις. Νομίζω όμως ότι στο τέλος θα βρεθεί η χρυσή τομή και ο παίκτης θα μείνει. Αποδεχόμενος βέβαια τον τίτλο όχι του σούπερ σταρ αλλά ενός παίκτη χρήσιμου που θα κουβαλάει την δική του ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ ιστορία...
Άβαταρ μέλους
ΠΑΟΚΤΣΗΣ-4

Δημοσίευση από ΠΑΟΚΤΣΗΣ-4 »

ace.79.gr έγραψε:Μονο εμεις που πληρωνουμε ειμαστε ΠΑΟΚ ,οι υπολοιποι αφου παιρνουν λεφτα ειναι επαγγελματιες και ως τετοιοι πρεπει να κρινονται
Και ασφαλώς ο επαγγελματισμός τους θα πρέπει να φτάνει μέχρι την υπακοή στον γιατρό, όταν
τους απαγορεύει να παίξουν λόγω τραυματισμού.Εκεί είναι τα όρια των συμβολαίων τους.

Εχουμε δει όμως αμέτρητες φορές από παίκτες όπως ο Βιεϊρίνια, ο Πέλκας, ο Βαρέλα, ο Μπάνε κ.α.
(η λίστα είναι πολύ μεγάλη) να ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ τους όρους των συμβολαίων τους και τις συμβατικές
τους υποχρεώσεις, να πιάνουν από τον γιακά τον γιατρό και να του λένε, δεν ξέρω τι θα κάνεις
βάρα με δύο ενέσεις, εγώ θέλω να παίξω, ρισκάροντας την υγεία τους την καριέρα τους και φυσικά
πολλά χρήματα από μελλοντικά συμβόλαια.

Ο πραγματικός πρωταθλητισμός είναι πολύ σκληρό πράγμα με τεράστιες σωματικές και ψυχολογικές
πιέσεις, αφόρητες οδύνες (από τραυματισμούς) και πολλά κουσούρια που μένουν.Ευτυχώς από τον ΠΑΟΚ
πέρασαν πολλοί πραγματικοί πρωταθλητές, πραγματικά παλικάρια που υπερέβησαν αμέτρητες φορές τους
όρους των συμβολαίων τους, δείχνοντας αυτοθυσία και πραγματικό δέσιμο με την ομάδα.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Εμενα αμα με δωσεις ενα εκατομμυριο το χρονο δενομαι με ο,τι θες συναισθηματικα.ακομη και με τον αρουλη.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Άμα σου δώσω 10.000; Δένεσαι και πάλι; Γιατί ότι είναι οι δέκα χιλιάδες για σένα, είναι το εκατομμύριο για τον Βιειρίνια. Επίσης αγνοείς ότι δεν ήταν ανάμεσα στο ένα εκατομμύριο από τον ΠΑΟΚ και την φτώχεια, οπότε δέθηκε και φιλάει το χέρι του ευεργέτη Ιβάν. Και αν δένεται μόνο για το χρήμα, εύκολα θα μπορούσε να ήταν Αλ Αχλί από κούνια και 2-3-4 εκατομμύρια στην τσέπη για κανένα χρόνο. Τι λογική είναι αυτή;
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Μπα.το να εχεις και επιπεδο ζωης να παιρνεις και ενα χαρτι φερνει δεσιμο. τα 10.000 σε ενα χρονο εξανεμιζονται απο τα εξοδα τα καθημερινα.αντε σε δυο
Το ενα εκατομμυριο τον χρονο ειναι ενα εκατομμυριο τον χρονο.λυπαμαι που στο λεω.
Ειναι η ιδια λογικη που καποιος δεμενος με τον ΠΑΟΚ παει γερμανια φιλε.δεν ειναι κακο αυτο που λεω.και γω πρωτα την οικογενεια μου κοιταζω.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Βιερίνια: ''Χαλαρωσε Ντιεγκο (Μπισεσβαρ? ποιος άλλος? ο Μαραντόνα? ) μην ανησυχείς πήραμε τη δεύτερη θέση... αλλά εμένα το χέρι έτσι μη μου το σηκώνεις (να ηρεμήσω) Σε παρακαλώ (μην τα πάρω) ... μη μου σπάτε τα @@'' :mrgreen:
renegade

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas

Δημοσίευση από renegade »

Taseos έγραψε:Μπα.το να εχεις και επιπεδο ζωης να παιρνεις και ενα χαρτι φερνει δεσιμο. τα 10.000 σε ενα χρονο εξανεμιζονται απο τα εξοδα τα καθημερινα.αντε σε δυο
Το ενα εκατομμυριο τον χρονο ειναι ενα εκατομμυριο τον χρονο.λυπαμαι που στο λεω.
Ειναι η ιδια λογικη που καποιος δεμενος με τον ΠΑΟΚ παει γερμανια φιλε.δεν ειναι κακο αυτο που λεω.και γω πρωτα την οικογενεια μου κοιταζω.
Και γιατί δεν δέθηκε στην Γερμανία που και καλύτερο επίπεδο ζωής έχει και ποιο πολλά έβγαζε?
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Καλυτερο επιπεδο ζωης η γερμανια; Με τιποτα.οι μισοι συνταξιουχοι ψαχνουν σπιτι στη μεσογειο.ο βιερινια ειχε την επιλογη της πορτογαλιας.αλλα η γυναικα ειναι απο ελλαδα.βασικο για να μην ακους μουρμουρα να ναι η γυναικα διπλα στην μανα της.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Γενικα αν εχεις λεφτα η Ελλαδα ειναι πολυ ωραια χωρα για να ζεις. Αν δεν εχεις, τοτε Γερμανια και παλι Γερμανια.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ο,τι λέει ο Νάπολι

Και δεν έχω ζήσει ποτέ Γερμανία ούτε θέλω.

Αλλά έχοντας ζήσει και ως παιδί και ως έφηβος και ως νέος εργαζόμενος έξω με διαλείμματα στην Ελλάδα, είμαι απολύτως πεπεισμένος ότι αυτό ισχύει και ακριβώς το ίδιο λέω σε όλους στη ζωή μου
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Αυτα που εσυ θεωρεις αυτονοητα και δεν τα υπολογιζεις ο ευρωπαιος τα ονειρευεται ολο τον χρονο.η καλημερα το πρωι στον γειτονα, ενας καφες
Το να χαιρετησεις 5 ατομα στον δρομο για το σπιτι.η ηλιοφανεια.ενα τσιπουρο με 2 μεζεδες να πεις καμια μαλακια. Πολλα πολλα που σας φαινονται τιποτα ειναι ονειρα για καποιους αλλους.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Δεν ξέρω τι λες, αλλά μόλις είχα μετακομίσει στο καινούργιο μου σπίτι στο Λονδίνο, χτύπησα στο διπλανό διαμέρισμα για να πω ένα γεια. Ήταν ένα ζευγάρι Αυστραλών και από τότε κάνουμε παρέα συνέχεια. Το ότι δεν είμαι υποχρεωμένος να απαντάω στον μαλάκα τον ψιλικατζή και την κουτσομπόλα την από πάνω στο "για που το 'βαλα", εγώ το θεωρώ προτέρημα του εξωτερικού και όχι μειονέκτημα επειδή "δεν λέω καλημέρα με 5 ανθρώπους". Ωραιότατες μαλακίες λέμε και στις παμπ και στα εστιατόρια και στα πάρκα. Αν θέλουμε τόσο πολύ, πεταγόμαστε και σε ένα τσιπουράδικο, έχει αρκετά.

Ξεκολλήστε από την λογική ότι είμαστε οι πιο ευνοημένοι και ότι έχουμε την καλύτερη χώρα. Δεν είναι όλα τα πράγματα μετρήσιμα. Ωραία η ηλιοφάνεια, σου φτιάχνει τη διάθεση. Τα 35άρια του καλοκαιριού όταν πρέπει να πας δουλειά όμως όχι και τόσο. Ωραίο που δεν βρέχει κάθε τρεις και λίγο. Δεν θα ήταν όμως καταπράσινη μια πόλη σαν το Λονδίνο χωρίς αυτή τη βροχή.

Ο πλανήτης μας είναι υπέροχος και κάθε γωνιά του διαφορετική.

Ο Ευρωπαίος ονειρεύεται τον μισό χρόνο πότε θα πάει στις θάλασσες της Ελλάδας. Ή της Ιταλίας, ή της Τουρκίας. Και από ένα επίπεδο ζωής και πάνω σκέφτεται και τις Μπαχάμες και τις Μαλδίβες. Και το χειμώνα σκέφτεται τα σκι της Ελβετίας, ή τις στολισμένες πόλεις της κεντρικής Ευρώπης. Δεν είμαστε το μόνο τουριστικό μέρος αυτού του πλανήτη.
Napoli4 έγραψε:Γενικα αν εχεις λεφτα η Ελλαδα ειναι πολυ ωραια χωρα για να ζεις. Αν δεν εχεις, τοτε Γερμανια και παλι Γερμανια.
Εγώ πάλι το βλέπω τελείως ανάποδα.

Στην Ελλάδα περνάς πολύ ωραία ακόμα και αν δεν έχεις λεφτά. 3 ευρώ πιτόγυρο, 1 ευρώ καφές, 2,5 ευρώ ρεφενέ με φιλαράκια για να πεταχτείς στην πιο κοντινή παραλία με το αμάξι. Μπόμπα. Αντίθετα στο εξωτερικό χωρίς λεφτά, δεν. Οπότε το αντιστρέφω και λέω ότι αν έχεις λεφτά παντού είναι καλά. Αν είναι να μην έχεις, Ελλάδα και πάλι Ελλάδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gika την Κυρ 23 Αύγ 2020, 18:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Napoli4 έγραψε:Γενικα αν εχεις λεφτα η Ελλαδα ειναι πολυ ωραια χωρα για να ζεις. Αν δεν εχεις, τοτε Γερμανια και παλι Γερμανια.
Βασικά αν έχεις λεφτά λεφτά σχεδόν παντού στον δυτικό κόσμο είναι ωραία.
Αυτά όμως που έχεις να κάνεις στις προηγμένες χώρες είναι πολύ πιο πολλά σε όλους τους τομείς.

Όσο για τους Γερμανούς συνταξιούχους που έρχονται στην Ελλάδα και την κάθε Ελλάδα είναι γιατί με τις συντάξεις τους αν δεν έχουν δικιά τους κατοίκους δεν την βγάζουν.
Αν σκεφτεί κανείς ότι ιδιοκατοίκηση στη Γερμανία είναι σε ποσοστό περίπου 50% μπορεί να καταλάβει κανείς την συγκεκριμένη κίνηση.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

gika έγραψε:Σιγά μωρέ εσύ που πληρώνεις και είσαι ΠΑΟΚ. Λες και χάρη τους κάνεις. Θες να δεις ΠΑΟΚ; Θα πληρώσεις την υπηρεσία. Θες να φοράς φανέλα με τον δικέφαλο; Θα την αγοράσεις από την μπουτίκ. Να έδινες τα λεφτά σου χωρίς αντίκρισμα, να πω πάει στο διάλο. Τώρα τι; Αν αυτός που πληρώνεται είναι επαγγελματίας, αυτός που πληρώνει είναι πελάτης. Το πόσο ΠΑΟΚ είσαι, έχει να κάνει με το τι νιώθεις. Ούτε με το πόσο καλός επαγγελματίας, ούτε με το πόσο καλός πελάτης.

Όταν ο Βιειρίνια έπιανε τον Ιβάν από το σβέρκο και τον έβγαζε από το γήπεδο για να μην πάμε πίσω 10 χρόνια, εμείς φωνάζαμε βγάλ' το πιστόλι πρόεδρε. Αηδία κατάντησε η συζήτηση. Ο άλλος ήταν αρχηγός με όλη την έννοια της λέξης όσο μια ομάδα 6 τίτλων, κατακτούσε στο γήπεδο άλλους 5, και εμείς συζητάμε για την προσφορά του, μειώνοντας την επειδή.. πληρώθηκε γι' αυτή.
ε ναι ρε φίλε!
Άβαταρ μέλους
fotis

Δημοσίευση από fotis »

Εδώ θα μείνει ο Αρχηγος!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”