20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Totem_pk

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Δημοσίευση από Totem_pk »

Βασιζονται βασιζονται. Στον κανιβαλισμο μας.

Εγω θελω να βλεπω παικτες για χρονια στην ομαδα κιαν ειναι και παιδια των ακαδημιων μας ακομη καλυτερα. Ενας λογος ειναι οτι ξερω οτι αυτοι πονεσουν οσο και εγω στις στραβες και θα χαρουμε μαζι τις επιτυχιες. Δεν θα ειναι δηλαδη μονο θεμα πριμ γιαυτους. Θα την αγαπανε την ομαδα.
Άβαταρ μέλους
milhouse777

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas

Δημοσίευση από milhouse777 »

pgetsos έγραψε:Αυτά, συγγνώμη, αλλά είναι ανυποστατες φήμες που δεν βασίζονται πουθενά
και απο ποτε το φορουμ εγινε εισαγγελια εφετων. μια διαπιστωση εκανε ο πιο πανω... η οποια δεν απεχει κιολας απο την π αγματικοτητα. τα ιδια εγιναν στην εθνικη οταν ενας παιχτης τους εν λογω μανατζερ βρεθηκε εκτος ομαδας.

υγ. αν το ελεγες ειρωνικά, ζητω συγνώμη εκ των προτέρων
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Γιουσουφακι του Πολ Βιερίνια...το ξερα εγω
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Καμία ειρωνεία

Από κει και πέρα, στους κανόνες του φόρουμ υπάρχει παράγραφος που αναφέρεται σε μομφές κατά προσώπων της ομάδας χωρίς αιτιολογηση. Το παραπάνω μήνυμα μπορεί να μην πέφτει σε αυτήν την περίπτωση κατά την γνώμη μου, αλλά πάει στην πρώτη σου πρόταση. Επίσης, κάθε δημόσια άποψη μπορεί να κριθεί ελεύθερα, και αυτό επραξα
Άβαταρ μέλους
milhouse777

pgetsos έγραψε:Καμία ειρωνεία

Από κει και πέρα, στους κανόνες του φόρουμ υπάρχει παράγραφος που αναφέρεται σε μομφές κατά προσώπων της ομάδας χωρίς αιτιολογηση. Το παραπάνω μήνυμα μπορεί να μην πέφτει σε αυτήν την περίπτωση κατά την γνώμη μου, αλλά πάει στην πρώτη σου πρόταση. Επίσης, κάθε δημόσια άποψη μπορεί να κριθεί ελεύθερα, και αυτό επραξα
χωρις να θελω να το τραβηξω... ενας μανατζερ δεν ειναι προσωπο της ομαδας. ενας μανατζερ που επανειλημμένα δημιουργει θεματα σε αναμεωσεις και οχι μονο..
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Ο Πελκας και ο Βιερινια ομως ειναι προσωπα της ομαδας, και το να προσποιουνται τραυματισμους (ειδικα ο Βιερινια ποτε ξανατραυματιστηκε; ) ειναι πεταγμα λασπης οταν δεν βασιζεται καπου περα απο "υποψιες".
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Για τον Πέλκα ξέρω από πρώτο χέρι ότι όντως ήταν τραυματίας και ότι όντως έκανε κάποιες ειδικές θεραπείες στην Γερμανία. Και κάπως έτσι αρχίζει να γκρεμίζεται η θεωρία.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

milhouse777 έγραψε:
pgetsos έγραψε:Αυτά, συγγνώμη, αλλά είναι ανυποστατες φήμες που δεν βασίζονται πουθενά
και απο ποτε το φορουμ εγινε εισαγγελια εφετων. μια διαπιστωση εκανε ο πιο πανω... η οποια δεν απεχει κιολας απο την π αγματικοτητα.
Σοβαρά τώρα;
Γράφεις ότι ο αρχηγός σαμποτάρει την ομάδα, χωρίς να έχεις στοιχεία και αυτό το λες διαπίστωση που δεν απέχει από την πραγματικότητα;
Κι έχεις το θράσος να μιλάς για εισαγγελείς σε όποιον δεν πιστεύει τις φαντασιώσεις του σαμποτάζ;
Grigorios_PAOK

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

pgetsos έγραψε:Ο Πελκας και ο Βιερινια ομως ειναι προσωπα της ομαδας, και το να προσποιουνται τραυματισμους (ειδικα ο Βιερινια ποτε ξανατραυματιστηκε; ) ειναι πεταγμα λασπης οταν δεν βασιζεται καπου περα απο "υποψιες".
Για τον Πέλκα δεν είναι πεταγμα λασπης;;;;;;;
Άβαταρ μέλους
milhouse777

ΑποστόληςΑ έγραψε:
milhouse777 έγραψε:
και απο ποτε το φορουμ εγινε εισαγγελια εφετων. μια διαπιστωση εκανε ο πιο πανω... η οποια δεν απεχει κιολας απο την π αγματικοτητα.
Σοβαρά τώρα;
Γράφεις ότι ο αρχηγός σαμποτάρει την ομάδα, χωρίς να έχεις στοιχεία και αυτό το λες διαπίστωση που δεν απέχει από την πραγματικότητα;
Κι έχεις το θράσος να μιλάς για εισαγγελείς σε όποιον δεν πιστεύει τις φαντασιώσεις του σαμποτάζ;
Σοβαρα τωρα δε σε πειραξε οτι ο εν λογω μανατζερ επηρεαζει πραγματα στην ομάδα και προτεινε τον αρχηγο του ΠΑΟΚ ως ελεύθερο στον γαυρο?
Άβαταρ μέλους
milhouse777

pgetsos έγραψε:Ο Πελκας και ο Βιερινια ομως ειναι προσωπα της ομαδας, και το να προσποιουνται τραυματισμους (ειδικα ο Βιερινια ποτε ξανατραυματιστηκε; ) ειναι πεταγμα λασπης οταν δεν βασιζεται καπου περα απο "υποψιες".
Το σχολιο μου πηγαίνει ξεκαθαρα στον επηρεασμο απο αυτο το προσωπο, οχι οτι οι παιχτες κανουν κατι. Δεν θα κατηγορησω ετσι ποτε παίχτη. Μονο αγωνιστικα θα ελεγα κατι τετοιο. Ουτε ειμαι απο αυτους που θα απαξιωσουν τον Θρυλο της ομαδας Βιεϊρινια. Αλλα καλο θα ειναι κ ο ιδιος να γλιτωσει απο τον εν λογω ατζεντη.
Grigorios_PAOK

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

Ρε παιδια γιατί θρυλος της Ομάδας ο βιερινια; Πραγματικα ποια υπερπροσφορά είχε; Σε νουμερα; Σε σειρά εμφανίσεων; Στο οικονομικό κομμάτι; Το βάζω την ομάδα πανω απο εμενα;
Καταλαβαίνω να τον γουστάρει κάποιος αλλά όχι και θρυλος...
psiras67

Δημοσίευση από psiras67 »

milhouse777 έγραψε:
Το σχολιο μου πηγαίνει ξεκαθαρα στον επηρεασμο απο αυτο το προσωπο, οχι οτι οι παιχτες κανουν κατι. Δεν θα κατηγορησω ετσι ποτε παίχτη. Μονο αγωνιστικα θα ελεγα κατι τετοιο. Ουτε ειμαι απο αυτους που θα απαξιωσουν τον Θρυλο της ομαδας Βιεϊρινια. Αλλα καλο θα ειναι κ ο ιδιος να γλιτωσει απο τον εν λογω ατζεντη.
Ευτυχώς που δεν απαξιώνεις παίκτες του ΠΑΟΚ !!
Καμόρα-μύρτσος -ραπτόπουλος τρία σε ένα !!
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

psiras67 έγραψε:
milhouse777 έγραψε:
Ευτυχώς που δεν απαξιώνεις παίκτες του ΠΑΟΚ !!
Καμόρα-μύρτσος -ραπτόπουλος τρία σε ένα !!
Είπες και εσύ τους τρεις ποιο εμετικους ΑΡΔ της πόλης.....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Grigorios_PAOK έγραψε:Ρε παιδια γιατί θρυλος της Ομάδας ο βιερινια; Πραγματικα ποια υπερπροσφορά είχε; Σε νουμερα; Σε σειρά εμφανίσεων; Στο οικονομικό κομμάτι; Το βάζω την ομάδα πανω απο εμενα;
Καταλαβαίνω να τον γουστάρει κάποιος αλλά όχι και θρυλος...
Στην τριετία των τίτλων πρόσφερε πάρα πολλά, άσχετα αν τώρα τα έκανε εξωαγωνιστικα μαντάρα..... Μένει στην ιστορία ο Αντρέ.....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”