20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Βασιζονται βασιζονται. Στον κανιβαλισμο μας.
Εγω θελω να βλεπω παικτες για χρονια στην ομαδα κιαν ειναι και παιδια των ακαδημιων μας ακομη καλυτερα. Ενας λογος ειναι οτι ξερω οτι αυτοι πονεσουν οσο και εγω στις στραβες και θα χαρουμε μαζι τις επιτυχιες. Δεν θα ειναι δηλαδη μονο θεμα πριμ γιαυτους. Θα την αγαπανε την ομαδα.
Εγω θελω να βλεπω παικτες για χρονια στην ομαδα κιαν ειναι και παιδια των ακαδημιων μας ακομη καλυτερα. Ενας λογος ειναι οτι ξερω οτι αυτοι πονεσουν οσο και εγω στις στραβες και θα χαρουμε μαζι τις επιτυχιες. Δεν θα ειναι δηλαδη μονο θεμα πριμ γιαυτους. Θα την αγαπανε την ομαδα.
- milhouse777
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas
και απο ποτε το φορουμ εγινε εισαγγελια εφετων. μια διαπιστωση εκανε ο πιο πανω... η οποια δεν απεχει κιολας απο την π αγματικοτητα. τα ιδια εγιναν στην εθνικη οταν ενας παιχτης τους εν λογω μανατζερ βρεθηκε εκτος ομαδας.pgetsos έγραψε:Αυτά, συγγνώμη, αλλά είναι ανυποστατες φήμες που δεν βασίζονται πουθενά
υγ. αν το ελεγες ειρωνικά, ζητω συγνώμη εκ των προτέρων
Καμία ειρωνεία
Από κει και πέρα, στους κανόνες του φόρουμ υπάρχει παράγραφος που αναφέρεται σε μομφές κατά προσώπων της ομάδας χωρίς αιτιολογηση. Το παραπάνω μήνυμα μπορεί να μην πέφτει σε αυτήν την περίπτωση κατά την γνώμη μου, αλλά πάει στην πρώτη σου πρόταση. Επίσης, κάθε δημόσια άποψη μπορεί να κριθεί ελεύθερα, και αυτό επραξα
Από κει και πέρα, στους κανόνες του φόρουμ υπάρχει παράγραφος που αναφέρεται σε μομφές κατά προσώπων της ομάδας χωρίς αιτιολογηση. Το παραπάνω μήνυμα μπορεί να μην πέφτει σε αυτήν την περίπτωση κατά την γνώμη μου, αλλά πάει στην πρώτη σου πρόταση. Επίσης, κάθε δημόσια άποψη μπορεί να κριθεί ελεύθερα, και αυτό επραξα
- milhouse777
χωρις να θελω να το τραβηξω... ενας μανατζερ δεν ειναι προσωπο της ομαδας. ενας μανατζερ που επανειλημμένα δημιουργει θεματα σε αναμεωσεις και οχι μονο..pgetsos έγραψε:Καμία ειρωνεία
Ο Πελκας και ο Βιερινια ομως ειναι προσωπα της ομαδας, και το να προσποιουνται τραυματισμους (ειδικα ο Βιερινια ποτε ξανατραυματιστηκε; ) ειναι πεταγμα λασπης οταν δεν βασιζεται καπου περα απο "υποψιες".
Για τον Πέλκα ξέρω από πρώτο χέρι ότι όντως ήταν τραυματίας και ότι όντως έκανε κάποιες ειδικές θεραπείες στην Γερμανία. Και κάπως έτσι αρχίζει να γκρεμίζεται η θεωρία.
- ΑποστόληςΑ
Σοβαρά τώρα;milhouse777 έγραψε:και απο ποτε το φορουμ εγινε εισαγγελια εφετων. μια διαπιστωση εκανε ο πιο πανω... η οποια δεν απεχει κιολας απο την π αγματικοτητα.pgetsos έγραψε:Αυτά, συγγνώμη, αλλά είναι ανυποστατες φήμες που δεν βασίζονται πουθενά
Γράφεις ότι ο αρχηγός σαμποτάρει την ομάδα, χωρίς να έχεις στοιχεία και αυτό το λες διαπίστωση που δεν απέχει από την πραγματικότητα;
Κι έχεις το θράσος να μιλάς για εισαγγελείς σε όποιον δεν πιστεύει τις φαντασιώσεις του σαμποτάζ;
-
Για τον Πέλκα δεν είναι πεταγμα λασπης;;;;;;;pgetsos έγραψε:Ο Πελκας και ο Βιερινια ομως ειναι προσωπα της ομαδας, και το να προσποιουνται τραυματισμους (ειδικα ο Βιερινια ποτε ξανατραυματιστηκε; ) ειναι πεταγμα λασπης οταν δεν βασιζεται καπου περα απο "υποψιες".
- milhouse777
Σοβαρα τωρα δε σε πειραξε οτι ο εν λογω μανατζερ επηρεαζει πραγματα στην ομάδα και προτεινε τον αρχηγο του ΠΑΟΚ ως ελεύθερο στον γαυρο?ΑποστόληςΑ έγραψε:Σοβαρά τώρα;milhouse777 έγραψε:και απο ποτε το φορουμ εγινε εισαγγελια εφετων. μια διαπιστωση εκανε ο πιο πανω... η οποια δεν απεχει κιολας απο την π αγματικοτητα.pgetsos έγραψε:Αυτά, συγγνώμη, αλλά είναι ανυποστατες φήμες που δεν βασίζονται πουθενά
Γράφεις ότι ο αρχηγός σαμποτάρει την ομάδα, χωρίς να έχεις στοιχεία και αυτό το λες διαπίστωση που δεν απέχει από την πραγματικότητα;
Κι έχεις το θράσος να μιλάς για εισαγγελείς σε όποιον δεν πιστεύει τις φαντασιώσεις του σαμποτάζ;
- milhouse777
Το σχολιο μου πηγαίνει ξεκαθαρα στον επηρεασμο απο αυτο το προσωπο, οχι οτι οι παιχτες κανουν κατι. Δεν θα κατηγορησω ετσι ποτε παίχτη. Μονο αγωνιστικα θα ελεγα κατι τετοιο. Ουτε ειμαι απο αυτους που θα απαξιωσουν τον Θρυλο της ομαδας Βιεϊρινια. Αλλα καλο θα ειναι κ ο ιδιος να γλιτωσει απο τον εν λογω ατζεντη.pgetsos έγραψε:Ο Πελκας και ο Βιερινια ομως ειναι προσωπα της ομαδας, και το να προσποιουνται τραυματισμους (ειδικα ο Βιερινια ποτε ξανατραυματιστηκε; ) ειναι πεταγμα λασπης οταν δεν βασιζεται καπου περα απο "υποψιες".
-
Ρε παιδια γιατί θρυλος της Ομάδας ο βιερινια; Πραγματικα ποια υπερπροσφορά είχε; Σε νουμερα; Σε σειρά εμφανίσεων; Στο οικονομικό κομμάτι; Το βάζω την ομάδα πανω απο εμενα;
Καταλαβαίνω να τον γουστάρει κάποιος αλλά όχι και θρυλος...
Ευτυχώς που δεν απαξιώνεις παίκτες του ΠΑΟΚ !!milhouse777 έγραψε:Το σχολιο μου πηγαίνει ξεκαθαρα στον επηρεασμο απο αυτο το προσωπο, οχι οτι οι παιχτες κανουν κατι. Δεν θα κατηγορησω ετσι ποτε παίχτη. Μονο αγωνιστικα θα ελεγα κατι τετοιο. Ουτε ειμαι απο αυτους που θα απαξιωσουν τον Θρυλο της ομαδας Βιεϊρινια. Αλλα καλο θα ειναι κ ο ιδιος να γλιτωσει απο τον εν λογω ατζεντη.pgetsos έγραψε:Ο Πελκας και ο Βιερινια ομως ειναι προσωπα της ομαδας, και το να προσποιουνται τραυματισμους (ειδικα ο Βιερινια ποτε ξανατραυματιστηκε; ) ειναι πεταγμα λασπης οταν δεν βασιζεται καπου περα απο "υποψιες".
Καμόρα-μύρτσος -ραπτόπουλος τρία σε ένα !!
Είπες και εσύ τους τρεις ποιο εμετικους ΑΡΔ της πόλης.....psiras67 έγραψε:Ευτυχώς που δεν απαξιώνεις παίκτες του ΠΑΟΚ !!milhouse777 έγραψε:Το σχολιο μου πηγαίνει ξεκαθαρα στον επηρεασμο απο αυτο το προσωπο, οχι οτι οι παιχτες κανουν κατι. Δεν θα κατηγορησω ετσι ποτε παίχτη. Μονο αγωνιστικα θα ελεγα κατι τετοιο. Ουτε ειμαι απο αυτους που θα απαξιωσουν τον Θρυλο της ομαδας Βιεϊρινια. Αλλα καλο θα ειναι κ ο ιδιος να γλιτωσει απο τον εν λογω ατζεντη.pgetsos έγραψε:Ο Πελκας και ο Βιερινια ομως ειναι προσωπα της ομαδας, και το να προσποιουνται τραυματισμους (ειδικα ο Βιερινια ποτε ξανατραυματιστηκε; ) ειναι πεταγμα λασπης οταν δεν βασιζεται καπου περα απο "υποψιες".
Καμόρα-μύρτσος -ραπτόπουλος τρία σε ένα !!
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στην τριετία των τίτλων πρόσφερε πάρα πολλά, άσχετα αν τώρα τα έκανε εξωαγωνιστικα μαντάρα..... Μένει στην ιστορία ο Αντρέ.....Grigorios_PAOK έγραψε:Ρε παιδια γιατί θρυλος της Ομάδας ο βιερινια; Πραγματικα ποια υπερπροσφορά είχε; Σε νουμερα; Σε σειρά εμφανίσεων; Στο οικονομικό κομμάτι; Το βάζω την ομάδα πανω απο εμενα;
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk