Δώσε μας ρε Σπόρτινκ και τον βραζιλιάνο δανεικό και κάποια στιγμή θα κάτσει η μπίλια θα αγοράσουμε κάποιο πως κάνεις έτσι.

Πραγματικά τζορμπα πιο καταστροφολογος και πεσιμιστής δεν υπάρχειsourmenetes έγραψε:Αυτός που είπε ότι τέλος οι μεταγραφές πριν το Νινουα;;;ace.79.gr έγραψε:Και ο τζορμπατζογλου ειπε για ενισχυση στα φορ και ενα χαφ αμεσα
Αχαχαχα
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτος ξεπερναει και μενα σε απογοητευση και απαισιοδοξια [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]laska4 έγραψε:Πραγματικά τζορμπα πιο καταστροφολογος και πεσιμιστής δεν υπάρχειsourmenetes έγραψε:Αυτός που είπε ότι τέλος οι μεταγραφές πριν το Νινουα;;;ace.79.gr έγραψε:Και ο τζορμπατζογλου ειπε για ενισχυση στα φορ και ενα χαφ αμεσα
Αχαχαχα
δεν του ταιριάζει η αισιοδοξία....μια φορά ξηγήθηκε αισιόδοξος, πέρσι το καλοκαίρι με τη μεταγραφή του Στοχ, όταν έλεγε ότι είναι η καλύτερη και μεγαλύτερη μεταγραφή που έκαναν όλες οι ομάδες, όχι μόνο ο ΠΑΟΚ....και φυσικά εκτέθηκε ανεπανόρθωτα!! Γι' αυτό παίζει το "σιγουράκι", το χαρτί της απαισιοδοξίας...laska4 έγραψε:Πραγματικά τζορμπα πιο καταστροφολογος και πεσιμιστής δεν υπάρχειsourmenetes έγραψε:Αυτός που είπε ότι τέλος οι μεταγραφές πριν το Νινουα;;;ace.79.gr έγραψε:Και ο τζορμπατζογλου ειπε για ενισχυση στα φορ και ενα χαφ αμεσα
Αχαχαχα
Ε γιατί;;;thanasakiss4 έγραψε:Ο Κροάτης Ίβο Γκριμπιτς, που έλεγε η μετροσπορ ότι θέλουμε και τους εκραξε ο Γιώργης, κλείνει με 6 εκ. στην Ατλέτικο Μαδρίτης..
Τι παπά πουλάνε ρε π@@στη μου
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Sportdog και ευστάθεια εχουν πάρει διαζύγιοconstadine έγραψε:Το sportdog γράφει σαν σενάριο ότι ο Δώνης σκέφτεται για Πασχαλάκη στη Μακάμπι.
Δεν ξέρω αν ευσταθεί.
Να φανταστώ ότι τα παραπάνω τους τα είπε προσωπικά ο Ιβάν με σκαιπ εκ Ροστόφ.dimitris88 έγραψε:Σύμφωνα με αυτά που έλεγαν σήμερα Τζαντζαράς και Τσορμπα, το γεγονός της κλήρωσης με την Μπεσίκτας, τσίγκλησε τον ΙΒΑΝ ακόμη περισσότερο γιατί θέλει πρόκριση όχι μόνο για την ομάδα αλλά και για εθνικούς λόγους, για λόγους εθνικού πρεστίζ και του συλλόγου.
Οπότε πάρθηκε η απόφαση για αλλαγή πλεύσης τακτικής. Από εκεί που έλεγαν ότι οι κινήσεις θα γίνουν είτε εάν φύγει πρώτα παίκτης, είτε περιμένοντας να δουν πως θα πάει ο πρώτος προκριματικός αγώνας και εάν θα έχουμε εξασφαλίσει τα έσοδα τουλάχιστον του γιουρόπα, τώρα αποφάσισαν να κινηθούν ώστε οι κινήσεις ενίσχυσης να γίνουν άμεσα. Δηλαδή ο φορ και μάλλον ο χαφ, άσχετα εάν πχ πουλήσουμε τον Άκπομ.
Τώρα δεν ξέρω πόσο σοβαρή είναι μια τέτοια τακτική αλλά ο ΙΒΑΝ είναι πάντα παρορμητικός και επηρεάζεται από γεγονότα (πχ η κλήρωση με τους Τούρκους).
Φυσικά για να έχει νόημα και ουσία η ενίσχυση μας, ότι είναι να γίνει πρέπει να γίνει το αργότερο μέχρι την επόμενη Δευτέρα-Τρίτη, για να έχουν τουλάχιστον μια εβδομάδα να ενταχθούν οι καινούργιοι παίκτες, διαφορετικά πάνε για μετά το ματς.
Δεν ξέρω εάν με τις συζητήσεις με την Σπόρτινγκ για το Μίσιτς κάναμε και πάλι κουβέντα μαζί τους για τον Εντουάρντο Ενρίκε, που θέλουμε και αυτόν δανεικό με option.
Αλήθεια το Μπράνταριτς που θέλαμε τόσο πολύ πέρσι και δεν συμφωνούσαν οι Ιταλοί στη ρήτρα, τον ξεχάσαμε, δεν μας κάνει; Πιστεύω εάν επανέλθουμε φέτος οι Ιταλοί δεν θα είναι τόσο αδιάλλακτοι, μετά την αλλαγή δεδομένων στο οικονομικό κομμάτι λόγω covid