Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
invincible

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Δημοσίευση από invincible »

Έχουμε εξελίξεις σημαντικές με την συμφωνία δανεισμού του Μίσιτς για άλλο ένα χρόνο παρακαλώ που κάποιοι λένε ότι ο ΠΑΟΚ πέτυχε ακόμα και μικρότερη ρήτρα και φτάνουμε πλέον σε δανεισμό ρεκόρ του παίχτης 1,5+1 συνολικά 2,5 χρόνια δανεικός. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν πέρασε απαρατήρητο τον νιαου νιαου καβούρια που ζήλεψε και θέλει και αυτός τέτοιες μεταγραφές με ορίζοντα 2-3 χρόνια δανεισμού στυλ αρουχου αλλά με την ρήτρα να μικραίνει με τα χρόνια. :mrgreen: :lol:

Δώσε μας ρε Σπόρτινκ και τον βραζιλιάνο δανεικό και κάποια στιγμή θα κάτσει η μπίλια θα αγοράσουμε κάποιο πως κάνεις έτσι. :D
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

sourmenetes έγραψε:
ace.79.gr έγραψε:Και ο τζορμπατζογλου ειπε για ενισχυση στα φορ και ενα χαφ αμεσα
Αυτός που είπε ότι τέλος οι μεταγραφές πριν το Νινουα;;;

Αχαχαχα

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πραγματικά τζορμπα πιο καταστροφολογος και πεσιμιστής δεν υπάρχει
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Η συγκεκριμένη συμφωνία με τους Πορτογάλους για τον Μίσιτς ήταν μονόδρομος και πλήρως αναμενόμενη. Θα ήταν αδιανόητο να πάρουμε όλο το ρίσκο αγοράζοντάς τον και απαλλάσσοντας από αυτό την Σπόρτινγκ, που και αυτή θα πρέπει να είναι ικανοποιημένη από την εξέλιξη της δύσκολης αυτής κατάστασης. Φαντάζομαι ότι και το φετινό του συμβόλαιο θα μοιράζεται μεταξύ των δύο πλευρών και παράλληλα εύχομαι να πάνε όλα καλά και να τον ξαναδούμε με τη φανέλα μας

Ελπίζω να μην ήταν ο Μίσιτς το χαφ που περίμεναν Τζατζαράς κια Τζορμπατζόγλου.

Ορέ, προπόνηση δεν είχαμε σήμερα? δεν μου κάθεται καλά η έλλειψη ενημέρωσης. Iakovidis μου μυρίζει...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

laska4 έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
ace.79.gr έγραψε:Και ο τζορμπατζογλου ειπε για ενισχυση στα φορ και ενα χαφ αμεσα

Αχαχαχα

Αυτος ξεπερναει και μενα σε απογοητευση και απαισιοδοξια [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
dimitris88

Δημοσίευση από dimitris88 »

laska4 έγραψε:
sourmenetes έγραψε:

Αχαχαχα

δεν του ταιριάζει η αισιοδοξία....μια φορά ξηγήθηκε αισιόδοξος, πέρσι το καλοκαίρι με τη μεταγραφή του Στοχ, όταν έλεγε ότι είναι η καλύτερη και μεγαλύτερη μεταγραφή που έκαναν όλες οι ομάδες, όχι μόνο ο ΠΑΟΚ....και φυσικά εκτέθηκε ανεπανόρθωτα!! Γι' αυτό παίζει το "σιγουράκι", το χαρτί της απαισιοδοξίας...
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

Το sportdog γράφει σαν σενάριο ότι ο Δώνης σκέφτεται για Πασχαλάκη στη Μακάμπι.
Δεν ξέρω αν ευσταθεί.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Ναι και ότι θα πληρώνουμε και το μισό συμβόλαιο :lol:
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

Μου αρέσει που βρήκαν και λύση για το συμβόλαιο .
Άβαταρ μέλους
thanasakiss4
Bet Guru 2019

Δημοσίευση από thanasakiss4 »

Ο Κροάτης Ίβο Γκριμπιτς, που έλεγε η μετροσπορ ότι θέλουμε και τους εκραξε ο Γιώργης, κλείνει με 6 εκ. στην Ατλέτικο Μαδρίτης..
Τι παπά πουλάνε ρε π@@στη μου

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Είναι από τους λίγους τερματάδες που βλέπεις το κορμί και τις κινήσεις του και λες παιχταράς. Εάν υπήρχε εκείνη τη στιγμή κανάλι που θα τον έφερνε στην Τούμπα με νορμάλ ποσό, κακώς θα έλεγα δεν έγινε η κίνηση.
Φυσικά σε αυτά τα λεφτά δεν το συζητάμε καν, αν και γράφεται ότι το fix ποσό είναι 4 εκ.
Θα βγάλει πολλά χρήματα από αυτόν στο μέλλον η Ατλέτικο.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

thanasakiss4 έγραψε:Ο Κροάτης Ίβο Γκριμπιτς, που έλεγε η μετροσπορ ότι θέλουμε και τους εκραξε ο Γιώργης, κλείνει με 6 εκ. στην Ατλέτικο Μαδρίτης..
Τι παπά πουλάνε ρε π@@στη μου

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ε γιατί;;;

Κοντά ήμασταν..

Πω πω...

Τι άσχετοι είναι οι τύποι...

dimitris88

Δημοσίευση από dimitris88 »

Σύμφωνα με αυτά που έλεγαν σήμερα Τζαντζαράς και Τσορμπα, το γεγονός της κλήρωσης με την Μπεσίκτας, τσίγκλησε τον ΙΒΑΝ ακόμη περισσότερο γιατί θέλει πρόκριση όχι μόνο για την ομάδα αλλά και για εθνικούς λόγους, για λόγους εθνικού πρεστίζ και του συλλόγου.

Οπότε πάρθηκε η απόφαση για αλλαγή πλεύσης τακτικής. Από εκεί που έλεγαν ότι οι κινήσεις θα γίνουν είτε εάν φύγει πρώτα παίκτης, είτε περιμένοντας να δουν πως θα πάει ο πρώτος προκριματικός αγώνας και εάν θα έχουμε εξασφαλίσει τα έσοδα τουλάχιστον του γιουρόπα, τώρα αποφάσισαν να κινηθούν ώστε οι κινήσεις ενίσχυσης να γίνουν άμεσα. Δηλαδή ο φορ και μάλλον ο χαφ, άσχετα εάν πχ πουλήσουμε τον Άκπομ.

Τώρα δεν ξέρω πόσο σοβαρή είναι μια τέτοια τακτική αλλά ο ΙΒΑΝ είναι πάντα παρορμητικός και επηρεάζεται από γεγονότα (πχ η κλήρωση με τους Τούρκους).

Φυσικά για να έχει νόημα και ουσία η ενίσχυση μας, ότι είναι να γίνει πρέπει να γίνει το αργότερο μέχρι την επόμενη Δευτέρα-Τρίτη, για να έχουν τουλάχιστον μια εβδομάδα να ενταχθούν οι καινούργιοι παίκτες, διαφορετικά πάνε για μετά το ματς.

Δεν ξέρω εάν με τις συζητήσεις με την Σπόρτινγκ για το Μίσιτς κάναμε και πάλι κουβέντα μαζί τους για τον Εντουάρντο Ενρίκε, που θέλουμε και αυτόν δανεικό με option.

Αλήθεια το Μπράνταριτς που θέλαμε τόσο πολύ πέρσι και δεν συμφωνούσαν οι Ιταλοί στη ρήτρα, τον ξεχάσαμε, δεν μας κάνει; Πιστεύω εάν επανέλθουμε φέτος οι Ιταλοί δεν θα είναι τόσο αδιάλλακτοι, μετά την αλλαγή δεδομένων στο οικονομικό κομμάτι λόγω covid
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

constadine έγραψε:Το sportdog γράφει σαν σενάριο ότι ο Δώνης σκέφτεται για Πασχαλάκη στη Μακάμπι.
Δεν ξέρω αν ευσταθεί.
Sportdog και ευστάθεια εχουν πάρει διαζύγιο
renegade

Δημοσίευση από renegade »

dimitris88 έγραψε:Σύμφωνα με αυτά που έλεγαν σήμερα Τζαντζαράς και Τσορμπα, το γεγονός της κλήρωσης με την Μπεσίκτας, τσίγκλησε τον ΙΒΑΝ ακόμη περισσότερο γιατί θέλει πρόκριση όχι μόνο για την ομάδα αλλά και για εθνικούς λόγους, για λόγους εθνικού πρεστίζ και του συλλόγου.

Οπότε πάρθηκε η απόφαση για αλλαγή πλεύσης τακτικής. Από εκεί που έλεγαν ότι οι κινήσεις θα γίνουν είτε εάν φύγει πρώτα παίκτης, είτε περιμένοντας να δουν πως θα πάει ο πρώτος προκριματικός αγώνας και εάν θα έχουμε εξασφαλίσει τα έσοδα τουλάχιστον του γιουρόπα, τώρα αποφάσισαν να κινηθούν ώστε οι κινήσεις ενίσχυσης να γίνουν άμεσα. Δηλαδή ο φορ και μάλλον ο χαφ, άσχετα εάν πχ πουλήσουμε τον Άκπομ.

Τώρα δεν ξέρω πόσο σοβαρή είναι μια τέτοια τακτική αλλά ο ΙΒΑΝ είναι πάντα παρορμητικός και επηρεάζεται από γεγονότα (πχ η κλήρωση με τους Τούρκους).

Φυσικά για να έχει νόημα και ουσία η ενίσχυση μας, ότι είναι να γίνει πρέπει να γίνει το αργότερο μέχρι την επόμενη Δευτέρα-Τρίτη, για να έχουν τουλάχιστον μια εβδομάδα να ενταχθούν οι καινούργιοι παίκτες, διαφορετικά πάνε για μετά το ματς.

Δεν ξέρω εάν με τις συζητήσεις με την Σπόρτινγκ για το Μίσιτς κάναμε και πάλι κουβέντα μαζί τους για τον Εντουάρντο Ενρίκε, που θέλουμε και αυτόν δανεικό με option.

Αλήθεια το Μπράνταριτς που θέλαμε τόσο πολύ πέρσι και δεν συμφωνούσαν οι Ιταλοί στη ρήτρα, τον ξεχάσαμε, δεν μας κάνει; Πιστεύω εάν επανέλθουμε φέτος οι Ιταλοί δεν θα είναι τόσο αδιάλλακτοι, μετά την αλλαγή δεδομένων στο οικονομικό κομμάτι λόγω covid
Να φανταστώ ότι τα παραπάνω τους τα είπε προσωπικά ο Ιβάν με σκαιπ εκ Ροστόφ.
Τέτοιες μαλακίες γράφουν οι πουλιτζερικοι αρδ της πόλης μας και μετά είναι λογικό οι οπαδοί να τρώνε τον παπά και να την πέφτουν στον Ιβάν και τον Γιώργο.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Μακάρι να γίνουν μεταγραφές. Ένα γρήγορο χαφ και ένας σέντερ φορ με μεγαλύτερη κλάση από τους ήδη υπάρχοντες θα αλλάξουν την εικόνα της ομάδας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”