Για ψάρι στη Θεσσαλονίκη θα πρότεινα το Ατλαντίς στην Κρήνη (οδός Ατλαντίδος 19). Πολύ φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, gayros τηγανητός απίστευτος, χταπόδι και καλαμάρι σχάρας, γάμπαρη, σαρδέλες παντρεμένες σχάρας, τσιπούρες, συναγρίδα κλπ. Και πολύ καλές τιμές για ψαροταβέρνα!kataramenos5 έγραψε:Τα παντα ολα. Παμφαγος γαρ. Κρεας, ψαρικα μεζεδακια. Καλο φαι να ναι κι οχι δηθενιαbarlow4 έγραψε:Kαταρραμενε δωσε καμια πληροφορια παραπανω .τι γουσταρεις?Να δω αν μπορω να προτεινω κατι της προκοπης.kataramenos5 έγραψε:Μπαρλοου αν εχεις αποψη απο Σαλονικη (κατι εγραψες στο Διακοπες) ριξε καμια ιδεα για καλο φαι. Εχουμε κλειστει μεσα και χασαμε τη μπαλα.
ΥΓ Thanks gospi
Νομίζω είναι κλειστά Δευτέρες. Καλού κακού πάρτε ένα τηλέφωνο πριν πάτε να δείτε αν είναι ανοιχτό.
Για γύρο χοιρινό ή κοτόπουλο μ αρέσει πολύ το Devido στην Όλγας (μεγάλα σάντουιτς και έχει και σάντουιτς με πίτα Devido που είναι νομίζω διπλάσια από την κανονική).
Για κρέατα το Ελιά λεμόνι (στην Μπότσαρη) και οι Τηγανιές και Σχάρες (στην Ευζώνων). Η Ελιά λεμόνι έχει πολύ κόσμο συνήθως αλλά καλές τιμές και καλή ποιότητα. Οι τηγανιές και σχάρες ειδικεύονται στις... τηγανιες προφανώς και έχουν επίσης καλή ποιότητα αλλά είναι λίγο πιο ακριβές απο την Ελιά λεμόνι. Έχει και υποκατάστημα Τηγανιές και σχάρες στα Λαδάδικα αλλά μου φαίνεται ότι στην Ευζώνων είναι καλύτερο.
Για γλυκά υπάρχει το Choureal για προφιτερόλ με 5 διαφορετικές γεύσεις (απίστευτο μαγαζί).
Για βάφλες-παγωτά κλπ ωραίο είναι το Freggio στην Κρήνη.
Τέλος για κρέπες πολύ ωραίο το Μικρο Παρίσι στην Κωνστανινουπόλεως (κοντά στο Ιπποκράτειο).