Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Nikos 74

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Δημοσίευση από Nikos 74 »

sourmenetes έγραψε:
Nikos 74 έγραψε:
GoMaRoS έγραψε:Αναμονή μέχρι να ξεκινήσει η προετοιμασία θα έχουν δρομολογηθεί τα πάντα
Από αυτά που μαθαίνεις, ο Ιβάν έχει πάρει ζεστά την ενίσχυση του ΠΑΟΚ; Επειδή εδώ και πολύ καιρό φαίνεται εικόνα διάλυσης σε πολλά μέτωπα.
Πες μου ένα μέτωπο που βλέπεις διάλυση.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στο οργανωτικό κομμάτι δεν βλέπεις εικόνα διάλυσης;
Στο ιατρικό;
Στο διοικητικό με τα δελτία;
Στο οικονομικό, με το φφπ να μας πνίγει για μεταγραφές τύπου Εσίτι και Μελιόπουλου;
Αδερφέ είμαι 46 ετών και για πρώτη φορά στην ζωή μου δεν είδα αγώνα του ΠΑΟΚ! Δεν έχω χάσει μέχρι και φιλικά του καλοκαιριού με τα χωριά, αλλά αυτό το πράγμα των πλέι οφ δεν παλεύεται! Κατάφερα να δω 4-5 ματς με πόνο ψυχής γιατί ο δικός μου ΠΑΟΚ πάντα παλεύει στο γήπεδο και τα δίνει όλα!
Αυτό που κατάφεραν οι άστοχες επιλογές είναι να βλέπω στο χόρτο κάτι κουρασμένα παλικάρια να κάνουν τουρισμό, και στον πάγκο ένας τύπος εκτός τόπου και χρόνου, να παίζει με τα νεύρα μας! Και ναι, αυτό για εμένα είναι εικόνα διάλυσης. Για αυτό και ρώτησα το παλικάρι αν το έχει πάρει ζεστά ο Ιβάν, οπότε όλα θα βρουν τον δρόμο τους
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Sekeris έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Παρτε Κουεστα
Με τη μπάλα στα πόδια κάνει τρελές γκάφες.Δινει πασες στους αντιπάλους.Δεν κάνει για ομάδα που διεκδικεί πρωτάθλημα.
Και το δείγμα είναι τα μεταξύ μας που έχει κάνει καμία δεκαριά τέτοια σε 2 χρόνια.... φαντάσου τι έκανε σε όλο το πρωτάθλημα εκτός αμα κανένας είναι τόσο μαζοχας που έκατσε να δει και αλλά ματς του οαρης...
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Με 4,5εκ. και Μήτρογλου τον δίνατε τον Γιαννούλη ? ή θεωρείτε ότι είναι πλέον παλτό ο Μητρογλου πάρε 6 εκ. καλύτερα μόνο ? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Και 4.5 χωρίς μητρογλου καλύτερα είναι από 4.5 με μητρογλου....
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

:lol: χααχαχαχαχα και αν ο Πορτογάλος πει ναι τον θυμάμαι από Μπενφικά καλόοοοος... τον θελω.... :mrgreen:

Σιγά μην χάσει τα λέφτά που παίρνει εκεί ο Μητρογλου αλλο ένα χρόνο θα τους δαγκώσει... :lol: :mrgreen:

Αυτά είναι δαγκώματα όχι τύπου Βερνμπλουμ ψίχουλα
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ο Μήτρογλου είναι πολύ καλός παίκτης.

Αλλά έχει καμένο εγκέφαλο.

Αν τον πάρεις, βάλε και ουαρντα στα αποδυτήρια και ετοιμάσου για πιο ωραία μπάλα και πιο μεγάλες μπιελες
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

4,5 με Μήτρογλου δανεικό και πληρωμένο στο μεγαλύτερο ποσοστό από την Μαρσέιγ δεν είναι κακό ντιλ. Είναι λίγο πρώην ποδοσφαιριστής ο Μήτρογλου αλλά πολύ μεγαλύτερος παστελωτης από Ακπομ Σφιντερσκι.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Η ομάδα πρέπει να γίνει πιο γρήγορη σε αρκετές θέσεις. Ο Μήτρογλου καλός χρυσός αλλά δεν τρέχει το παιδί
Άβαταρ μέλους
nouk_

Δημοσίευση από nouk_ »

rainmaker έγραψε:Ο Μήτρογλου είναι πολύ καλός παίκτης.

Αλλά έχει καμένο εγκέφαλο.

εκλαψα, αληθεια

:mrgreen:
:lol:
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Ο Μητρογλου έχει κανα 2,5 μυρια συμβόλαιο. Δεν είναι λογική αυτή με τον διαθέσιμο Πριγιο ουσιαστικά Φθηνότερο. Εκτός κιαν πάμε σε παλιές λογικές να περνούμε λεφτά από τις μεταγραφές και να τα δίνουμε πίσω σε παίκτες που δεν τους χρειαζόμαστε. Ουσιαστικά δεν παίρνουμε τιποτα τσάμπα δίνουμε παίκτη.
Άβαταρ μέλους
ace.79.gr

Δημοσίευση από ace.79.gr »

ΚΑΛΟΣ ΚΑΛΟΣ
Άβαταρ μέλους
nouk_

Δημοσίευση από nouk_ »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

4.5 ζεστα εκ. αυτη τη στιγμη ειναι μια χαρα για τον μικρο.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Στα δημοσιεύματα πριν μερικές εβδομάδες έβγαινε ότι θέλουμε 6 για τον Γιαννουλη. Στα 4,5εκ αν μπει και ένα ποσοστό μεταπώλησης 15-20% νομίζω πως συνολικά θα πιάσουμε αυτά τα χρήματα. Μην ξεχνάμε πως οι γαλλικές ομάδες πουλάνε πιο ακριβά από εμάς. Αλλιώς μπορεί να παίξει τραμπα με τον Ρεκα από την Αταλάντα, αν και νομίζω πως αυτό που μας νοιάζει αυτή την στιγμή είναι να μπουν χρήματα στα ταμεία
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

Όχι και Μήτρογλου ρε παλικάρια.
Για μια σφιχτά δεμένη και αποτελεσματική ομάδα δε χρειάζονται κινήσεις απελπισίας και πανικού.
Μια χαρά ενίσχυση στα φορ μπορεί να έρθει με έναν παίκτη σαν αυτόν που ολοκλήρωσε το συμβόλαιό του στη Λεχ Πόζναν
[youtube]V3ZxEdELM2Q[/youtube]
https://www.transfermarkt.com/christian ... aison/2019
Τίμιος, φθηνός και αποτελεσματικός
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”