Στο οργανωτικό κομμάτι δεν βλέπεις εικόνα διάλυσης;sourmenetes έγραψε:Πες μου ένα μέτωπο που βλέπεις διάλυση.Nikos 74 έγραψε:Από αυτά που μαθαίνεις, ο Ιβάν έχει πάρει ζεστά την ενίσχυση του ΠΑΟΚ; Επειδή εδώ και πολύ καιρό φαίνεται εικόνα διάλυσης σε πολλά μέτωπα.GoMaRoS έγραψε:Αναμονή μέχρι να ξεκινήσει η προετοιμασία θα έχουν δρομολογηθεί τα πάντα
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στο ιατρικό;
Στο διοικητικό με τα δελτία;
Στο οικονομικό, με το φφπ να μας πνίγει για μεταγραφές τύπου Εσίτι και Μελιόπουλου;
Αδερφέ είμαι 46 ετών και για πρώτη φορά στην ζωή μου δεν είδα αγώνα του ΠΑΟΚ! Δεν έχω χάσει μέχρι και φιλικά του καλοκαιριού με τα χωριά, αλλά αυτό το πράγμα των πλέι οφ δεν παλεύεται! Κατάφερα να δω 4-5 ματς με πόνο ψυχής γιατί ο δικός μου ΠΑΟΚ πάντα παλεύει στο γήπεδο και τα δίνει όλα!
Αυτό που κατάφεραν οι άστοχες επιλογές είναι να βλέπω στο χόρτο κάτι κουρασμένα παλικάρια να κάνουν τουρισμό, και στον πάγκο ένας τύπος εκτός τόπου και χρόνου, να παίζει με τα νεύρα μας! Και ναι, αυτό για εμένα είναι εικόνα διάλυσης. Για αυτό και ρώτησα το παλικάρι αν το έχει πάρει ζεστά ο Ιβάν, οπότε όλα θα βρουν τον δρόμο τους