20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Totem_pk

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas

Δημοσίευση από Totem_pk »

Gospi έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Αυτό όλο τι σχέση έχει με το βιειρινια;;;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η μονη σχεση που μπορει να εχει στο δικο μου μυαλο, ειναι πως θεωρω οτι ο Βιειρινια, θα πρεπε να βγει και να τοποθετηθει. Και θα πρεπε να χει ζητησει να μιλησει με τον Ιβαν εδω και καιρο και να του εκθεσει το τι συμβαινει, τοσο μεσα στην ομαδα οσο και στο ευρυτερο περιβαλλον. Και φυσικα να παρει θεση για τον τσαρλατανο που εχουμε στον παγκο.
Τωρα θα μ πεις, δεν ειναι αυτος ο ρολος του... οκ δεκτο, αλλα οταν η ΠΑΕ αφηνει να εννοηθει οτι ο Ρεμπε ηρθε μετα απο συζητηση και με τον Βιειρινια κλπ, τοτε μαλλον εμπλεκεται περισσοτερο απ οσο φαινεται...
Και εγω πιστευω οτι καποιοι παικτες μιλησανε στην διοικηση της ομαδας. Κιαν δεν μιλησανε μεγα σφαλμα της ομαδας που δεν τους ζητησε να μιλησουν. Επισης πιστευω οτι δεν δημοσιοποιηθηκε τιποτα για προφανεις,λογους. Καλως κατα την γνωμη μου γιατι φανταστειτε αν ειχε δημοσιοποιηθει κατι τετοιο. Φουτανα θα γινομασταν. Εδω ολα «καλα» μοιαζουν και ακουμε και λεμε διαφορα για τους παικτες.
Κατω τα χερια απο τον αρχηγο.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Ο Βιερίνια έχει μια πολύ συγκεκριμένη θέση στην ομάδα. Είναι ποδοσφαιριστής. Καμία δουλειά δεν έχει να βγει και να μιλήσει για το οτιδήποτε. Αν του ζητηθεί η γνώμη του από τη διοίκηση, οφείλει να είναι ειλικρινής. Μέχρι εκεί.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ας περιμένουμε κατ' αρχάς να δούμε αν θα συνεχίσει εδώ. Αυτή η εκκρεμότητα ακόμα δεν έχει διευθετηθεί.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Αν κρινουμε απο το στορυ του Πασχαλακη ο αρχηγος τελειωσε. Εφτασε λοιπον η ωρα να γραψω κατι μεσα απο την ψυχη μου και ευχομαι να μου ριξουν μπαν. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΤΕ ΕΤΣΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΕΝΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ-ΜΥΡΩΔΙΑ-ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΚΑΙ ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟ ΠΑΟΚ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ. Ευχομαι να ξυπνήσετε έστω και τελευταία στιγμή...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ασπρόμαυρος Εβρίτης την Δευ 20 Ιούλ 2020, 13:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Μπορείς να το βάλεις εδώ;
KostasX

Δημοσίευση από KostasX »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Αρχηγός μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Δεν υπάρχει ΠΑΟΚ χωρίς εσένα τα υπόλοιπα μαλακιες.κανένα σχόλιο μιλάνε οι αριθμοί.. Αυτό έγραψε
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Αν κρινουμε απο το στορυ του Πασχαλακη ο αρχηγος τελειωσε. Εφτασε λοιπον η ωρα να γραψω κατι μεσα απο την ψυχη μου και ευχομαι να μου ριξουν μπαν. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΤΕ ΕΤΣΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΕΝΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ-ΜΥΡΩΔΙΑ-ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΚΑΙ ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟ ΠΑΟΚ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ. Ευχομαι να ξυπνήσετε έστω και τελευταία στιγμή...
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Μάλιστα. Προφανώς, κάτι έχει γίνει.
Κρίμα. Όχι μόνο για τον Αντρέ, αλλά και για το τί τράβηξε η ομάδα και εμείς φέτος.

Βέβαια, αυτό το "Δεν υπάρχει ΠΑΟΚ χωρίς εσένα" είναι υπερβολικό.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Αν μένει ο Άμπελ δεν βλεπω να μένει κ ο Αντελινο. Πως κ τι έγινε δεν ξέρω αλλά η φάση είναι η' ο ένας η' ο άλλος. Βασικά αν μείνει ο Άμπελ φεύγουν κ αρκετοί άλλοι (;)
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Όταν είσαι στα 34 σου, με το συμβόλαιο με την ομάδα της καρδιάς σου να λήγει, παίρνεις θέση ως αρχηγός και σημαία του ΠΑΟΚ, ενάντια σε έναν αμφιβόλου ποιότητας προπονητή που φορτωθήκαμε και η διοίκηση στηρίζει αυτόν, τότε λίγα μπορείς να κάνεις.

Να ανανεώσει για να μην παίζει; Να πάρει πόστο για να μην εισακούγεται;
Μετά τον μηδενισμό του Πουλάρα που τον κάναμε να κλείσει την καριέρα του στην Ξάνθη, διώχνουμε τον τεράστιο Βιειρίνια.

Τι είναι ΠΑΟΚ τελικά;
Τα πεταμένα χρήματα σε επαγγελματίες, ή η πίστη σε αυτούς που βάλανε τον δικέφαλο στην καρδιά τους;

Πληρώνουμε με λεφτά της αγίας απούσας οικογένειας, τους μυρωδιάδες που δεν νιώθουν, για να προσβάλουν τους ανθρώπους που πραγματικά εκφράζουν τα 4 ιερά γράμματα.

Όταν λέμε "Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ" ή ότι ο ΠΑΟΚ είναι υπεράνω προσώπων, δεν σημαίνει ότι πρέπει να καίμε τις σημαίες μας.

Όποιος φταίει γι' αυτό το ξεφτυλίκι, είτε λέγεται Γιάννης, είτε Νίκος, είτε Γιώργος, είτε Δημήτρης, είτε Όλαφ, είτε Άμπελ, δεν νιώθει και είναι καλό να πάει όσο πιο μακριά από την ομάδα γίνεται, άμεσα, σαν κυνηγημένος.
Άβαταρ μέλους
ace.79.gr

Δημοσίευση από ace.79.gr »

Να τον κρατησουμε ακομη και αν δνε μπορει?που το είδατε αυτο?
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Luigi Vampa έγραψε:Αν μένει ο Άμπελ δεν βλεπω να μένει κ ο Αντελινο. Πως κ τι έγινε δεν ξέρω αλλά η φάση είναι η' ο ένας η' ο άλλος. Βασικά αν μείνει ο Άμπελ φεύγουν κ αρκετοί άλλοι (;)
Μάγος είσαι;

Ας κάνει ο καθένας τα μαθηματικά...
GoMaRoS

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas

Δημοσίευση από GoMaRoS »

KostasX έγραψε:Εικόνα
Ασε μας ρε Πασχαλάκη καγκουρα, ΠΑΟΚ είναι ο λαός του και όχι ο κάθε παίχτης που έχει προσφέρει αλλά έχει πληρωθεί και εκατομμύρια. Άιντε καλομαθημενα, σου είπαν και εσένα βρες ομάδα και ξαφνικά θυμήθηκες να πουλήσεις φθηνό ΠΑΟΚτσιδιλικι. Ο ΠΑΟΚ είναι πάνω απ'όλα και όλους
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

ace.79.gr έγραψε:Να τον κρατησουμε ακομη και αν δνε μπορει?που το είδατε αυτο?
ΝΑΙ.
Αν δεν κάνει, ας ανανεώσει τυπικά μέχρι τα Χριστούγεννα και ας γίνει ένα μεγάλο φιλικό τότε (με κόσμο) προς τιμήν του.
Και μετά να μείνει στην ομάδα από ότι πόστο γουστάρει.

Και να τον ακούνε με ευλάβεια στα γραφεία γιατί γνωρίζει και νιώθει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”