Και εγω πιστευω οτι καποιοι παικτες μιλησανε στην διοικηση της ομαδας. Κιαν δεν μιλησανε μεγα σφαλμα της ομαδας που δεν τους ζητησε να μιλησουν. Επισης πιστευω οτι δεν δημοσιοποιηθηκε τιποτα για προφανεις,λογους. Καλως κατα την γνωμη μου γιατι φανταστειτε αν ειχε δημοσιοποιηθει κατι τετοιο. Φουτανα θα γινομασταν. Εδω ολα «καλα» μοιαζουν και ακουμε και λεμε διαφορα για τους παικτες.Gospi έγραψε:Η μονη σχεση που μπορει να εχει στο δικο μου μυαλο, ειναι πως θεωρω οτι ο Βιειρινια, θα πρεπε να βγει και να τοποθετηθει. Και θα πρεπε να χει ζητησει να μιλησει με τον Ιβαν εδω και καιρο και να του εκθεσει το τι συμβαινει, τοσο μεσα στην ομαδα οσο και στο ευρυτερο περιβαλλον. Και φυσικα να παρει θεση για τον τσαρλατανο που εχουμε στον παγκο.sourmenetes έγραψε:Αυτό όλο τι σχέση έχει με το βιειρινια;;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τωρα θα μ πεις, δεν ειναι αυτος ο ρολος του... οκ δεκτο, αλλα οταν η ΠΑΕ αφηνει να εννοηθει οτι ο Ρεμπε ηρθε μετα απο συζητηση και με τον Βιειρινια κλπ, τοτε μαλλον εμπλεκεται περισσοτερο απ οσο φαινεται...
Κατω τα χερια απο τον αρχηγο.