ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 4/7/2020 21:30 Novasports
Re: ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 4/7/2020 21:30 Novasports
Η ομαδα ειναι στα χαμενα. Παιζεις μονιμα χωρις πλανο, χωρις σωστη τακτικη προσέγγιση και με συνεχεις αλλαγες σε συστηματα, φιλοσοφιες κλπ.
Δεν εχουν φυσικη κατασταση, πλεον ειναι ξεκαθαρο οτι εχουν χασει και την ευτοπεποιθηση τους. Δεν ξερω αν ο Στοχ δεν παιρνει την εξωτερικη επειδή δεν εχει ταχυτητα ή επειδή δεν θελει να εκτεθει με πιθανο λαθος...
Ειναι φοβισμενοι ολοι και ξαφνικα δειχνουν γηρασμενοι!
Δεν γινεται να ειναι ολοι τοσο χαλια
Φυσικά ο Μαουρισιο ειναι για να κρεμασει παπουτσια και του χρονου καλα θα ειναι να παμε με.διδυμο στην αμυνα Μιχαι Μιχαηλιδη και οποιον αλλον θελουν, αλλα θα ηθελα να μην ξαναδω ουτε Βαρελα ουτε Ινγκασον. Να βρουν τροπο να τους δωσουν. Ο ενας βαρυνε λογω ηλικιας και ο αλλος δειχνει ενας μετριος στοπερ για τον οποιο πληρωσαμε τρελη Ρωσικη υπεραξια.
Και ειναι να απορεις πως το παθαμε εμεις αυτο καθως το τι παιζει στην ρωσια και το ποσο πλασματικες ειναι οι αξιες εκει, θα πρεπε να το ξερει ο Ιβαν και ο Γιωργης...
4 μυρια για το 70% του Ινγκασον...
απο την Ροστοφ. Η ροστοφ εδωσε 2 μυρια να τον αγορασει και μεσα σε ενα χρονο δωσαμε εμεις 4 για το 70%. Με τον ρυθμο αυτο πρεπει να φυγει με 8 μυρια για το 50%...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν εχουν φυσικη κατασταση, πλεον ειναι ξεκαθαρο οτι εχουν χασει και την ευτοπεποιθηση τους. Δεν ξερω αν ο Στοχ δεν παιρνει την εξωτερικη επειδή δεν εχει ταχυτητα ή επειδή δεν θελει να εκτεθει με πιθανο λαθος...
Ειναι φοβισμενοι ολοι και ξαφνικα δειχνουν γηρασμενοι!
Δεν γινεται να ειναι ολοι τοσο χαλια
Φυσικά ο Μαουρισιο ειναι για να κρεμασει παπουτσια και του χρονου καλα θα ειναι να παμε με.διδυμο στην αμυνα Μιχαι Μιχαηλιδη και οποιον αλλον θελουν, αλλα θα ηθελα να μην ξαναδω ουτε Βαρελα ουτε Ινγκασον. Να βρουν τροπο να τους δωσουν. Ο ενας βαρυνε λογω ηλικιας και ο αλλος δειχνει ενας μετριος στοπερ για τον οποιο πληρωσαμε τρελη Ρωσικη υπεραξια.
Και ειναι να απορεις πως το παθαμε εμεις αυτο καθως το τι παιζει στην ρωσια και το ποσο πλασματικες ειναι οι αξιες εκει, θα πρεπε να το ξερει ο Ιβαν και ο Γιωργης...
4 μυρια για το 70% του Ινγκασον...
απο την Ροστοφ. Η ροστοφ εδωσε 2 μυρια να τον αγορασει και μεσα σε ενα χρονο δωσαμε εμεις 4 για το 70%. Με τον ρυθμο αυτο πρεπει να φυγει με 8 μυρια για το 50%...
προπονητη ανικανο δεν τον εμπιστευεσαι και δευτερη χρονια, η ομαδα παει απο το κακο στο χειροτερο
-
Πάλι ο Βαρέλα φταίει! χαχαχα! και ο Πασχαλάκης.. όχι το ότι δεν υπάρχει πλάνο...
Να φύγουν όλοι να μείνει ο Φερέιρα..
Ό,τι να ναι..
Να φύγουν όλοι να μείνει ο Φερέιρα..
Ό,τι να ναι..
Κοροϊδία από όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα ολόκληρη τη χρονιά..
Κοροϊδία από τον Άμπελ, καθώς φαίνεται ότι δεν ξέρει που πατάει και που βρίσκεται..
Κοροϊδία από το τεχνικό τμήμα, καθώς η ομάδα είναι σκασμένη και ας μη μιλήσουμε για τα ιατρικά..
Κοροϊδία από τους ποδοσφαιριστές, καθώς σε μια χρονιά ξέχασαν την μπάλα που ήξεραν..
Κοροϊδία από τους αρχηγούς της ομαδας, καθώς η ομάδα είναι όλη τη χρονιά χάλια και κάνουν τα παγωνια, ο Γκαρσία κάποτε είχε τα @@@ να πει για προπονητή ότι δεν κάνει..
Και τέλος κοροϊδία από τη διοίκηση, καθώς ήθελες 3-4 κινήσεις να απογειωθεις ενώ ήσουν καβαλα στο άλογο πέρσυ και δεν επικοινωνησε σωστά το σκεπτικό της..
Ξέρω, κάποιοι θα μου την πέσουν για την κριτική, αλλά έχουμε σκάσει με τα φετινά ρε πουστη μου..
Κοροϊδία από τον Άμπελ, καθώς φαίνεται ότι δεν ξέρει που πατάει και που βρίσκεται..
Κοροϊδία από το τεχνικό τμήμα, καθώς η ομάδα είναι σκασμένη και ας μη μιλήσουμε για τα ιατρικά..
Κοροϊδία από τους ποδοσφαιριστές, καθώς σε μια χρονιά ξέχασαν την μπάλα που ήξεραν..
Κοροϊδία από τους αρχηγούς της ομαδας, καθώς η ομάδα είναι όλη τη χρονιά χάλια και κάνουν τα παγωνια, ο Γκαρσία κάποτε είχε τα @@@ να πει για προπονητή ότι δεν κάνει..
Και τέλος κοροϊδία από τη διοίκηση, καθώς ήθελες 3-4 κινήσεις να απογειωθεις ενώ ήσουν καβαλα στο άλογο πέρσυ και δεν επικοινωνησε σωστά το σκεπτικό της..
Ξέρω, κάποιοι θα μου την πέσουν για την κριτική, αλλά έχουμε σκάσει με τα φετινά ρε πουστη μου..
-
χανεις 2-1 και βγαζεις καντουρι να μπει ο εσιτι ? τι εκανε ο θεος ρε

-
διωξτε τον κοπερφιλντ απο το ινσταγκραμ στο 67 , μλκ τι εκανε ο τυπος αχαχαχαχαχαχαχα
Έπρεπε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να βγει ένας για να μπει αμ. χαφ.Panagos612 έγραψε:χανεις 2-1 και βγαζεις καντουρι να μπει ο εσιτι ? τι εκανε ο θεος ρε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και αμ. χαφ είναι μόνο ο Εσίτι και ο Τσιγγάρας.
Με τον μάγο του πάγκου ξεκινήσαμε στα πλει-οφ και θα καταλήξουμε να παίζουμε πλει-άουτ στις τελευταίες αγωνιστικές
! Μας διέλυσε ΠΛΗΡΩΣ.

Κρατησε τον Μαουρισιο μεσα ο μυρωδιας?!
Γελαει ο κοσμος!
Γελαει ο κοσμος!
- john4serres
Το ότι μπαίνει ο Εσίτι είναι λογικό.
Το ότι βγάζει Καντούρη κ όχι Μαουρίτσιο δείχνει ξεκάθαρα πως ο τύπος πάει να εξαναγκάσει την απόλυση για την αποζημίωση.
Το ότι βγάζει Καντούρη κ όχι Μαουρίτσιο δείχνει ξεκάθαρα πως ο τύπος πάει να εξαναγκάσει την απόλυση για την αποζημίωση.
-
ναι το θεμα ειναι οτι ο μαουρισιο ηταν χωμα , και ο καντουρι ειναι απο τους παιχτες που τους θελεις μεσα οταν χανεις γτ εχει ποιοτητα...πρεπει να βγει στο ινστα ο γιωργης με το γιωτοχαρτο , κουρασε ο κοπερφιλντskalon έγραψε:Έπρεπε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να βγει ένας για να μπει αμ. χαφ.Panagos612 έγραψε:χανεις 2-1 και βγαζεις καντουρι να μπει ο εσιτι ? τι εκανε ο θεος ρε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Panagos612 την Σάβ 04 Ιούλ 2020, 21:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απο τους δυο ο Καντουρι επαιζε ενω ο Μαουρίσιο περπατούσε. Και κρατησε μεσα αυτον π περπαταει...skalon έγραψε:Έπρεπε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να βγει ένας για να μπει αμ. χαφ.Panagos612 έγραψε:χανεις 2-1 και βγαζεις καντουρι να μπει ο εσιτι ? τι εκανε ο θεος ρε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γιατι οπως ειπε "οποιος δεν τρεχει δεν εχει θεση στην ομάδα"!
Μπλοφα απο τις λιγες [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Δεν με ενδιαφέρει αν παίζω με οφη, με γαύρο ή με οποιοδήποτε.
Θέλω τα κοράκια να με παίζουν σωστά.
Αν δεν το κάνουν θέλω να εξαφανιστούν από προσώπου γης!
Θέλω τα κοράκια να με παίζουν σωστά.
Αν δεν το κάνουν θέλω να εξαφανιστούν από προσώπου γης!