τραυματιας δεν ειναι.πριν το ματς της εθνικης αρχισε προπονησεις.το θεμα ειναι ποσο ετοιμος ειναι μετα απο ενα μηνα εκτος......Platon έγραψε:Απο οτι γνωριζω δεν ειναι τραυματιας, ουτε εχει αλλο προβλημα. Λογικα θα ξεκινησει αυριο...
Τωρα καπου ειδα (σε εφημεριδα) μεν οτι αυριο ο Σαντος θα ξεκινησει με Μπαλαφα(?), Βερον και Σορλεν στο κεντρο και απορησα κατ' αρχην, αλλα επειτα το εψαξα και μαλλον εγινε καποιο λαθος απο πλευρας εφημεριδας ή οντως ο Σαντος δε θα τον ξεκινησει.
Παντως τραυματιας δεν ειναι (...ή δεν ηταν ως χθες).
5. Pablo Gabriel García Pérez
Re: Pablo Garcia
ειναι λιγο υπερβολικο αλλα κατα τη γνωμη μου καλω θα ηταν να διαγραφονται δημοσιευσεις η κοματια απο αυτες του στιλ ''να φυγει θα παρουμε καλυτερο'',''δεν εχει προσφερει'' κτλ.Nigrita4 έγραψε:Θα παρακαλούσα τους ADMIN, αν είναι εφικτό, τα τόπικ Ζλάταν, Γκαρσία κ Κοντρέρας, μαζί κ των Μεταγραφών να κλείσουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.... Μετά τα play off αγοράστε κ πουλήστε....
Πάντως αφού καταλάβαμε ότι κάνουμε κακό στην ομάδα, πάλι καλά....
Φαινόταν δύσκολο στην αρχή, αλλά τελικά τα καταφέραμε...
ΑΙΝΤΕ ΤΑ TOPIC LOCKED....
Μαζεύω υπογραφές.....
Ας τον πουλήσουμε αφού ούτε γκολ βάζει ο παίχτης όλο αποβολές είναι κιόλας και μας αφήνει πάντα εκτεθειμένους. 8)
Δεν έχει σημασία πόσο καιρό είχε να παίξει. 8)
Δεν έχει σημασία πόσο καιρό είχε να παίξει. 8)
Φωτογραφηθηκα μαζι του και κραταγε το ινδιανικο τσαϊ!!
Στο τελος του ευχηθηκα για το ματς και μου απαντησε "Ευχαριστω" σε σπαστα ελληνικα
Στο τελος του ευχηθηκα για το ματς και μου απαντησε "Ευχαριστω" σε σπαστα ελληνικα

Ξέρει κανείς πόσες κίτρινες έχει ο Πάμπλο; Κάπου άκουσα για 5.... Αν ισχύει δυστυχώς το κόβω δύσκολο να παίξει σε όλα τα ματς (2 που έμειναν +6 των πλέι οφ=8). Γίγουρα θα πάρει 2 κάρτες και θα μείνει σε 2 ματς εκτος, στα πλει οφ...
1 έχει...το πιο ήσυχο παιδί είναι ο Παμπλίτοioanmits έγραψε:Ξέρει κανείς πόσες κίτρινες έχει ο Πάμπλο; Κάπου άκουσα για 5.... Αν ισχύει δυστυχώς το κόβω δύσκολο να παίξει σε όλα τα ματς (2 που έμειναν +6 των πλέι οφ=8). Γίγουρα θα πάρει 2 κάρτες και θα μείνει σε 2 ματς εκτος, στα πλει οφ...

(Οι άλλες 4 που έχει ο galanis είναι αυτές που έγιναν κόκκινες και δεν μετράνε)
Μακάρι να είναι έτσι.. τον χρειαζόμαστε στα πλέι οφ... είναι γεννημένος για τα μεγάλα παιχνίδια...
Αν εχει καρτες καλο θα ειναι να παρει τωρα την τελευταια για να τον εχουμε οσο το δυνατο περισσοτερο στα πλει οφ...
Δε ξέρω αλλά στο μυαλό μου περνάει το στιγμιότυπο ο Παμπλο να κατευθύνεται προς την 4 και να καβαλάει τα κάγκελα για να πανηγυρίσει μαζί με τους φιλάθλους μας. Μήπως είναι καλός οιωνός για το ΤΣ.Λ.?