Στο τελος του ευχηθηκα για το ματς και μου απαντησε "Ευχαριστω" σε σπαστα ελληνικα
5. Pablo Gabriel García Pérez
Re: Pablo Garcia
Φωτογραφηθηκα μαζι του και κραταγε το ινδιανικο τσαϊ!!
Στο τελος του ευχηθηκα για το ματς και μου απαντησε "Ευχαριστω" σε σπαστα ελληνικα
Ξέρει κανείς πόσες κίτρινες έχει ο Πάμπλο; Κάπου άκουσα για 5.... Αν ισχύει δυστυχώς το κόβω δύσκολο να παίξει σε όλα τα ματς (2 που έμειναν +6 των πλέι οφ=8). Γίγουρα θα πάρει 2 κάρτες και θα μείνει σε 2 ματς εκτος, στα πλει οφ...
1 έχει...το πιο ήσυχο παιδί είναι ο Παμπλίτοioanmits έγραψε:Ξέρει κανείς πόσες κίτρινες έχει ο Πάμπλο; Κάπου άκουσα για 5.... Αν ισχύει δυστυχώς το κόβω δύσκολο να παίξει σε όλα τα ματς (2 που έμειναν +6 των πλέι οφ=8). Γίγουρα θα πάρει 2 κάρτες και θα μείνει σε 2 ματς εκτος, στα πλει οφ...
(Οι άλλες 4 που έχει ο galanis είναι αυτές που έγιναν κόκκινες και δεν μετράνε)
Μακάρι να είναι έτσι.. τον χρειαζόμαστε στα πλέι οφ... είναι γεννημένος για τα μεγάλα παιχνίδια...
Αν εχει καρτες καλο θα ειναι να παρει τωρα την τελευταια για να τον εχουμε οσο το δυνατο περισσοτερο στα πλει οφ...
Δε ξέρω αλλά στο μυαλό μου περνάει το στιγμιότυπο ο Παμπλο να κατευθύνεται προς την 4 και να καβαλάει τα κάγκελα για να πανηγυρίσει μαζί με τους φιλάθλους μας. Μήπως είναι καλός οιωνός για το ΤΣ.Λ.?

Καλη επιστροφη σημερα.....Απορω που δεν ανεβαινει πιο συχνα ενω το χει.....Ισως να ναι θεμα δυναμεων.....
-
gate4mitsos
Μου ειχε λειψει,μονο που τον ειδα στο γηπεδο φτανει,στα πλει οφφ θα φορτσαρει ασχημα,βαζελοχανουμια ετοιμαστειτε!!!

Σήμερα δε μου άρεσε τόσο όσο άλλες φορες,μάλλον τον επηρέασε η απουσία.Εύχομαι στα play of να είναι πάλι στο παλιό καλο επίπεδο.
- Pegasus1589
Ψύχραιμος. Το χρειαζόμαστε αυτό.
Σε κάποια φάση χειροκρότησε τους Ξανθιώτες που τον έβριζαν ή ιδέα μου είναι;
Σε κάποια φάση χειροκρότησε τους Ξανθιώτες που τον έβριζαν ή ιδέα μου είναι;