ρε συ, μην τα παιρνεις προσωπικα τετοια πραγματα. κανεις δεν τα ξερει ολα, αποψεις γραφουμε. σε οτι με αφορα, με τη φυγη Λουτσεσκου και πριν γραφτει το οτιδηποτε για Αμπελ στα ΜΜΕ, ειχα γραψει το εξης αμιμητο ποστkeep_paokizein έγραψε:Aν και, όπως έγραψα και σε προηγούμενη ανάρτησή μου δεν έχω τις γνώσεις για να κρίνω αν πρέπει να μείνεις ή να φύγεις, διαβάζοντας αυτά που γράφουν εδώ για σένα αυτοί που ξέρουν τα πάντα, εύχομαι ολόψυχα να μείνεις. Απλά και μόνο για λόγους ΑΡΧΗΣ. Γιατί προπονητές δεν αλλάζουμε σαν τα πουκάμισα. Γιατί για να αποδώσει έργο ένας προπονητής χρειάζεται περισσότερο από ένα χρόνο. Γιατί οποιαδήποτε σοβαρή ομάδα στην Ευρώπη είναι σίγουρο ότι θα σε κρατούσε και θα σε στήριζε, αγνοώντας τους προπονητές της κερκίδας.

ενα χρονο μετα, θεωρω οτι δεν εχει κατι να προσφερει στον ΠΑΟΚ. οχι γιατι δεν εχει τις γνωσεις, αλλα γιατι εχει προδωσει ο ιδιος τον εαυτο του και τα πιστευω του στα μεσα της χρονιας, υπο το βαρος των αποτελεσματων.
επετρεψε μου επισης να διαφωνησω με την one size fits all προσεγγιση του θεματος "ποσο κραταω και ποτε διωχνω εναν προπονητη αν θελω να λεγομαι σοβαρο κλαμπ". τους προπονητες τους προσλαμβανει το κλαμπ, και η απομακρυνση τους ειναι διορθωση ενος recruiting fuck up. οταν το κλαμπ αντιληφθει οτι εχει κανει λαθος, η σοβαροτητα του εγκειται στη διορθωση του προβληματος. και προφανως, τα λαθη στο recruiting ειναι σημαντικα περισσοτερα απο τις ορθες επιλογες, στις περισσοτερες εταιρειες.
τελος, αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι, κριτηριο σου για το ποιος θα επρεπε να ειναι προπονητης του ΠΑΟΚ ειναι οτι σου την σπανε οι ξερολες; δε νομιζω να εννοουσες κατι τετοιο, δεν εχεις δωσει τετοια δειγματα. στο γραφω γιατι δινει το ποστ σου αυτη την εντυπωση, και νομιζω σε αδικει.