Abel Fernando Moreira Ferreira

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Γερασίμου

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευση από Γερασίμου »

makispaspartou έγραψε:
Γερασίμου έγραψε:
makispaspartou έγραψε:Την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα την έχω δει με Μπάγεβιτς και κατά διαστήματα με Άγγελο.
Την καλύτερη μπάλα στην Ευρώπη την έχω δει με Μπόλονι.
Το πιο ποιοτικό ρόστερ από άποψη ονομάτων το έχω δει με Στέφενς.
Την πιο γρήγορη ομάδα με Τούντορ.
Την πιο ΠΑΟΚ ομαδα με Σάντος... (κρίμα που δεν πήρε κάποιον τίτλο)
Την πιο πετυχημενη ομάδα με Λουτσέσκου.

Με Φερέιρα έχω δει την πιο αδιάφορη ομάδα τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Επίσης είναι με διαφορά η ομάδα που πάιζει πολύ πιο κάτω από την πραγματική της αξία. Νομίζω χειρότερο ΠΑΟΚ θα έβλεπα μόνο είχαν παραμείνει οι Μπερέτα και Στανόγιεβιτς...
Ποιοτικότερο ρόστερ επί Στέφενς; Δεν νομίζω.
Χακόμπο και Γλύκος, Σκόνδρας, Ινίγκο Λόπεθ (ναι, αυτός που έπαιρνε 180.00 στην Ισπανία, ζήτησε 500.00 εδώ και τελικά υπέγραψε με τριακόσιες και δεν έστριβε καν), Λόρενς που όταν έφυγε έκλαιγαν οι μπυραρίες της πόλης μας, Γεωργιάδης με θέμα στην πελματιαία απονεύρωση, Τζαβέλας, Τζιόλης και ήλθαν τον Γενάρη Μάρτενς και αυτός με θέμα στο πέλμα, Μαντούρο. Πολύ καλό υλικό είχε ο Σάντος τα τελευταία δύο χρόνια, όταν δεν είχαμε μαντήλι να κλάψουμε αλλά με πωλήσεις οικοδόμου και Μελίσσα και με τον επενδυτή λαό όπως έλεγε ο Ζαγοράκης, φέραμε το καλοκαίρι του 2008 και τον Ιανουάριο του 2009 παικταράδες.
Κρινετε εκ του αποτελέσματος γι αυτό...
Σαλπιγγίδης, Νέσιντ, Αθανασιαδης, Στοχ, Λούκας, Νίνης, Βούκιτς, Σεκού Ολίσε, Μάρτενς, Νάτχο, Λάζαρ, Λόρενς, Κατσουράνης, Ινσαουράλντε, Βϊτορ, Τζαβέλλας, Σκόνδρας, Μαντούρο, Χακόμπο, Ιτάντζ
Υπενθυμίζω ότι ο Χακόμπο ήταν ο καλύτερος τερματοφύλακας όταν έπαιζε στην Τρίπολη, ο Σκόνδρας το καλύτερο δεξί μπακ, ο Τζαβέλλας από τους καλύτερους αριστερούς μπακ, ο Μάρτενς ήρθε σαν το βασικο δεκάρι της Αλκμαάρ και Μαντούρο με μεγάλο βιογραφικο.... Την ιστορία βέβαια την είδαμε μετά, δυστυχώς λίγοι επιβεβαίωσαν τη φήμη τους.
Ναι, πολλοί εξ αυτών δεν δικαίωσαν τη φήμη τους. Αλλά και ο Στέφενς τελικά "τρυπήθηκε" από μέσα όπως πληροφορήθηκα από κάποιους Έλληνες διεθνείς ενόψει του Μουντιάλ της Βραζιλίας.
Ο Σκόνδρας ήταν καλός για Ατρόμητο, ο Χακόμπο καλός γκολκήπερ, αλλά με θέμα στο μυαλό. Ο μάρτενς είχε δυστυχώς χρόνιο πρόβλημα που βγήκε εδώ και ο Μαντούρο δεν δικαίωσε. Ο Νίνης ήταν χαμένος μετά τον τραυματισμό του και ο Βούκιτς άντεχε για 30-45΄.
Το υλικό των ετών 2008-11 με Γκαρσία, Βιερίνια, Βιτόλο, Λίνο, Κοντρέρας, Σορλέν, Μούσλι, Ίβιτς κ.α., νομίζω πως αναλογικά και με τις οικονομικές δυνατότητες της ομάδας, ήταν το καλύτερο, Σκέψου να είχαμε τότε τον Ιβάν.
Άβαταρ μέλους
xanapaok

Δημοσίευση από xanapaok »

Αμπαλ αναλαμβάνεις την ευθύνη και καλά κάνεις. Όχι σαν δείγμα υπευθυνότητας ή αυτοθυσίας, αλλά γιατί σ αυτή την παρωδία ποδοσφαίρου που βλέπουμε, εδώ και καιρό, εσύ είσαι ο σκηνοθέτης.
Πώς φτάσαμε όμως ως εδώ;
Σίγουρα το καλοκαίρι η ομάδα δεν ενισχύθηκε, όχι μόνο λόγω ffp, αλλά και κακών επιλογών. Ξεκάθαρα με τα χρήματα που δαπανήθηκαν για Εσίτι και Αουγκούστο, θα μπορούσε να έχει αποκτηθεί ένας πιο ολοκληρωμένος χαφ.
Εντούτοις χάρη σ έναν φοβερό δίδυμο παικτών αποκάλυψη, (Γιαννούλης, Μίσιτς), η ομάδα κατορθώνει να υπερασπιστεί, ως ένα βαθμό, την φιλοσοφία του νέου προπονητή και τον βγάζει ασπροπρόσωπο. Τα λίγα ατυχή αποτελέσματα σ εκείνο το χρονικό σημείο, τα παραβλέπεις και δίνεις πίστωση χρόνου, όταν βλέπεις πως κάτι λειτουργεί.
Μετά όμως αρχίζουν οι αλχημείες, με αποτέλεσμα η ο Ομάδα εδώ και καιρό να παραπαίει.
Εχθές είδαμε μια παρέα γειτονιάς, στατική και χωρίς κανένα αυτοματισμό και αμυντικά λιγόψυχη. Αν γι'αυτό δεν ευθύνεται ο προπονητής, τότε ποιός;
Ελπίζω η διοίκηση έστω και αργά να πράξει τα δέοντα, διαφορετικά επωμίζεται την ευθύνη.

ΥΓ Σεντονάκι παιδιά, αλλά χρειάζεται, γιατί τα βράδια βγάζει ψύχρα
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Ο Σαββίδης ανάρτησε ένα αινιγματικό post με τρεις σκούπες. Δεν νομίζω πάντως πως μπροστά από μία εξ αυτών είναι ο Αμπέλ.
Άβαταρ μέλους
Mauricio-8-

Δημοσίευση από Mauricio-8- »

Φίλος μου πριν κανένα 3μηνο μίλησε με τον Πάμπλο σε αγώνα της Μικρής ομαδας.Τον ρώτησε αν είναι έτοιμος και θέλει να αναλάβει την Πρώτη ομαδα.Ο Πάμπλο του απάντησε βεβαίως και είμαι έτοιμος αυριο το πρωί να μου πουνε αναλαμβάνω!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εναν προπονητη τον στηριζεις με μεταγραφες επιλογης του ειτε οταν τον αποκτας ειτε οταν δειξει οτι το αξιζει με την αγωνιστικη προοδο της ομαδας στα χερια του.Εμεις δεν καναμε το πρωτο και προφανως νομιζω οτι ολοι συμφωνουμε πως ο προπονητης δεν εκανε το δευτερο.Αν η διοικηση επιλεξει να τον στηριξει ΤΩΡΑ, θα μιλαμε για το αποκωρυφομα της λαλακιας...Καπως ετσι αν υποψιαστω πως η σκουπα αφορα μονο παικτες,παικτες που εφεραν πολλες χαρες στο συλλογο και οχι τον μαθητευομενο μαγο του παγκου που εχει προσφερει το απολυτο τιποτα πραγματικα θα πηδηχτω απο το παραθυρο...
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Ε 4 εκατομμυρια ειναι πολλα για αποζημειωση
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Και ποσα θα χασεις στην πορεια απο εναν προπονητη με αυτα τα δειγματα? Μαλλον πολλα περισσοτερα...
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Taseos έγραψε:Ε 4 εκατομμυρια ειναι πολλα για αποζημειωση
Δεν υπάρχει περίπτωση να υφίσταται συμβόλαιο που να προβλέπει σε περίπτωση διακοπής της σχέσης με υπαιτιότητα της μιας πλευράς, η άλλη πλευρά να δικαιούται το σύνολο της εναπομένουσας συμφωνίας.

Στου Δώνη με το βάζελο είναι 50% και θεωρείται μεγάλο.

Η αποζημίωση άντε να είναι 1.5 με 2 εκ. το πολύ.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Εκτιμώ ότι πολλά παραπάνω θα χάσουμε αν μείνει, και στο οικονομικό.

Τι αποζημιώσεις και αηδίες, έχουμε μια γλάστρα στον πάγκο κάθε μέρα που περνάει είναι χαμένη
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Δεν ξέρεις σιμαν. Στου Βέρνμπλουμ Πχ ολόκληρο το συμβόλαιο εινσι η αποζημίωση και αυτός μας κάνει σκόντο και ζητάει 1 μυριο
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ο Βερνμπλουμ ρε @ουστη ειχε και μια καριερα πισω του.Αυτος ο τιποτα τι στο διαολο ειχε κανει στη καριερα του να για να παρει 3ετες κλειστο με σχεδον 6 μυρια?
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Άμα είναι 1,5 μύριο που γράφεται η αποζημίωση...τι να πω ... δεν ξέρω...

Δέχομαι Φόρο Προστιθέμενης Αξίας στο διαρκείας για να φύγει.

Κάθε μέρα που περνάει και μένει θα εισπράττουμε Φόρο Προστιθέμενης Ζημίας.
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Δημοσίευση από tzo_1926 »

Αν το κάνεις αυτό, δλδ να ζητήσεις όλο το ποσό, πρέπει να μείνεις άνεργος... Αλλιώς είναι μια συμφωνία μικρότερη ή κάποια ποινή που προβλέπει το συμβόλαιο. Πχ το 1,5. Τα 4 εκ. Είναι για να μη μας τον πάρει άλλη ομάδα παρά τη θέληση μας.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

buffalobill4 έγραψε:Δεν ξέρεις σιμαν. Στου Βέρνμπλουμ Πχ ολόκληρο το συμβόλαιο εινσι η αποζημίωση και αυτός μας κάνει σκόντο και ζητάει 1 μυριο

Και στην περίπτωσή του αποκλείεται να παίζουν αυτά τα νούμερα. Δεν είναι τα εκατομμύρια στραγάλια.

Απλά αυτός δεν έχει στο μυαλό του να παίξει μπάλα και μπορεί όλο το χρόνο να κάτσει στο συμβόλαιό του και να κάνει μπάνια ή να τα κάνει αποζημιωμένος και τελειωμένος.

ο Abel αποκλείεται να επιλέξει να μείνει για 2 χρόνια εκτός ποδοσφαίρου λόγω της όποιας αποζημίωσης. Θα καταστραφεί και το ξέρει.

Στην περίπτωση του Δώνη τελικά του δώσαμε τη διαφορά των χρημάτων που προβλεπόταν να πάρει και αυτών που πήρε από την επόμενη ομάδα του.
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Τελικά το πάνθεον των προπονηταράδων στον ΠΑΟΚ είναι Μπερέτα, Παράσχος, Φρίγκερ, Στανογεβιτς, Τούντορ και Φερέϊρα. Το γκόλνεν μπόι το βλέπω να κατακτά άνετα την πρώτη θέση!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”