Ναι, πολλοί εξ αυτών δεν δικαίωσαν τη φήμη τους. Αλλά και ο Στέφενς τελικά "τρυπήθηκε" από μέσα όπως πληροφορήθηκα από κάποιους Έλληνες διεθνείς ενόψει του Μουντιάλ της Βραζιλίας.makispaspartou έγραψε:Κρινετε εκ του αποτελέσματος γι αυτό...Γερασίμου έγραψε:Ποιοτικότερο ρόστερ επί Στέφενς; Δεν νομίζω.makispaspartou έγραψε:Την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα την έχω δει με Μπάγεβιτς και κατά διαστήματα με Άγγελο.
Την καλύτερη μπάλα στην Ευρώπη την έχω δει με Μπόλονι.
Το πιο ποιοτικό ρόστερ από άποψη ονομάτων το έχω δει με Στέφενς.
Την πιο γρήγορη ομάδα με Τούντορ.
Την πιο ΠΑΟΚ ομαδα με Σάντος... (κρίμα που δεν πήρε κάποιον τίτλο)
Την πιο πετυχημενη ομάδα με Λουτσέσκου.
Με Φερέιρα έχω δει την πιο αδιάφορη ομάδα τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Επίσης είναι με διαφορά η ομάδα που πάιζει πολύ πιο κάτω από την πραγματική της αξία. Νομίζω χειρότερο ΠΑΟΚ θα έβλεπα μόνο είχαν παραμείνει οι Μπερέτα και Στανόγιεβιτς...
Χακόμπο και Γλύκος, Σκόνδρας, Ινίγκο Λόπεθ (ναι, αυτός που έπαιρνε 180.00 στην Ισπανία, ζήτησε 500.00 εδώ και τελικά υπέγραψε με τριακόσιες και δεν έστριβε καν), Λόρενς που όταν έφυγε έκλαιγαν οι μπυραρίες της πόλης μας, Γεωργιάδης με θέμα στην πελματιαία απονεύρωση, Τζαβέλας, Τζιόλης και ήλθαν τον Γενάρη Μάρτενς και αυτός με θέμα στο πέλμα, Μαντούρο. Πολύ καλό υλικό είχε ο Σάντος τα τελευταία δύο χρόνια, όταν δεν είχαμε μαντήλι να κλάψουμε αλλά με πωλήσεις οικοδόμου και Μελίσσα και με τον επενδυτή λαό όπως έλεγε ο Ζαγοράκης, φέραμε το καλοκαίρι του 2008 και τον Ιανουάριο του 2009 παικταράδες.
Σαλπιγγίδης, Νέσιντ, Αθανασιαδης, Στοχ, Λούκας, Νίνης, Βούκιτς, Σεκού Ολίσε, Μάρτενς, Νάτχο, Λάζαρ, Λόρενς, Κατσουράνης, Ινσαουράλντε, Βϊτορ, Τζαβέλλας, Σκόνδρας, Μαντούρο, Χακόμπο, Ιτάντζ
Υπενθυμίζω ότι ο Χακόμπο ήταν ο καλύτερος τερματοφύλακας όταν έπαιζε στην Τρίπολη, ο Σκόνδρας το καλύτερο δεξί μπακ, ο Τζαβέλλας από τους καλύτερους αριστερούς μπακ, ο Μάρτενς ήρθε σαν το βασικο δεκάρι της Αλκμαάρ και Μαντούρο με μεγάλο βιογραφικο.... Την ιστορία βέβαια την είδαμε μετά, δυστυχώς λίγοι επιβεβαίωσαν τη φήμη τους.
Ο Σκόνδρας ήταν καλός για Ατρόμητο, ο Χακόμπο καλός γκολκήπερ, αλλά με θέμα στο μυαλό. Ο μάρτενς είχε δυστυχώς χρόνιο πρόβλημα που βγήκε εδώ και ο Μαντούρο δεν δικαίωσε. Ο Νίνης ήταν χαμένος μετά τον τραυματισμό του και ο Βούκιτς άντεχε για 30-45΄.
Το υλικό των ετών 2008-11 με Γκαρσία, Βιερίνια, Βιτόλο, Λίνο, Κοντρέρας, Σορλέν, Μούσλι, Ίβιτς κ.α., νομίζω πως αναλογικά και με τις οικονομικές δυνατότητες της ομάδας, ήταν το καλύτερο, Σκέψου να είχαμε τότε τον Ιβάν.