ΠΑΟΚ - Ε.Ο. 7/6 19:30 PAOKTV

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Re: ΠΑΟΚ - Ε.Ο. 7/6 19:30 PAOKTV

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Ένα μάτσο μερικών πρώην ποδοσφαιριστών και κάποιων μόνιμα προκλητικά αδιάφορων, μπουκωμένων χοντρά με τα λεφτά του Σαββίδη τα τελευταία χρόνια. Τι να περιμένει κανείς από μια ομάδα που δεν έχει κανένα κίνητρο; Αυτός είναι ο σημερινός ΠΑΟΚ. Μην το ψάχνετε περισσότερο και στενοχωριέστε...
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

Παρότι φέτος τον έχω χέσει "αρκετά" τον Μπις, σήμερα στο 1ο ήταν αρκετά καλός

Χρειαζόμαστε πάντως νεύρο μέσα, ή Πέλκα ή κανέναν μικρό και γρήγορα
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

renegade έγραψε:Δεν υπάρχει γυρισμος
Δυστυχώς όλοι στο τεχνικό Τιμ είναι ερασιτεχνικου επιπέδου
Η ομάδα δεν ξέρει που και πως να πιέσει.
Οι αποστάσεις είναι λες και βλέπεις ομάδα ερασιτεχνικου.
Όσο για την ψυχολογία...οι θανατοποινίτες καλύτερη έχουν
Και το χειροτερο ειναι πως μαλλ9ν θα τους φαμε και του χρονου στη μαπα, σε οποια θεση κι αν τερματισουμε φετος...
ειναι πολλα τα λεφτα...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Gospi έγραψε:
navigator11 έγραψε:Παιχνίδι σε γενικές γραμμές αλάνας. Αναμενόμενο. Μηδενικός ρυθμός. Χονδροειδή λάθη. Και τέτοια φαινόμενα φθηνού πουλήματος μπάλας ακόμα κι από τον Βιεϊρίνια. Όσοι περίμεναν να δούνε κάτι εντυπωσιακό, ενώ όντως είναι σαν να έχει επιστρέψει η ομάδα από προετοιμασία ή δείχνουν οι παίχτες σαν να βρίσκονται ακόμα σε προετοιμασία, μάλλον προσγειώθηκαν απότομα. Οι παίχτες μας φαίνονται αλλού για αλλού. Αδιάφορους δεν τους βλέπω. Ανήμπορους τους βλέπω.Σε slow motion άπαντες. Λες και ξέρουν πως, αν φορτσάρουν λίγο, τους περιμένει τραυματισμός στη γωνία. Βλέπεις ακόμα και αντιδράσεις Μίσιτς και Μάτος, που φημίζονται για το πάθος και την τρέλα τους, πόσο κακές είναι. Εξόφθαλμα. Ο Άκπομ, που έχει επίσης ένταση και δύναμη, τον βλέπεις και σου αφήνει την αίσθηση ότι μέσα σε 3 μήνες μεγάλωσε 8 χρόνια, ξέρω γω.
Του γαυρου γτ δεν εμφανιζουν τα ιδια σημαδια? Δεν ηταν εκτος αυτοι?

Αναφέρεσαι στην πρώην ομάδα Γκαλέτι, Ολαϊταν, Κοβάσεβιτς - περιστατικά τουλάχιστον, που είδαν το φως της δημοσιότητας, δεν αποκλείεται να είχαν υπάρξει και με άλλα παλικάρια στο πρεζολίμανο -, απλά το υπενθυμίζω. Είμαι κακόπιστος, ξέρω. Εμένα η εικόνα του ΠΑΟΚ μου φαίνεται στο όριο του φυσιολογικού, πάντως. Άντε ίσως λίγο πιο κάτω αυτού που θα περίμενα. Περιμένω καλύτερη εικόνα στο δεύτερο. Επιβάλλεται.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Ο Ελ Καντουρί έχει κινηθεί στις γραμμές ξεμαρκάριστος πάνω από 10 φορές αλλά πάσα δεν πήρε.. Θα έβγαζα Μαουρίτσιο ή Μίσιτς για να βάλλω Πέλκα και Καντούρι χαφ με Μπίσεσβαρ αριστερά...
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

Ελπίζω να δούμε καλύτερο Μίσιτς στο δεύτερο .
Πολύ καλός ο Μιχάι στο πρώτο .
Άβαταρ μέλους
praman

Δημοσίευση από praman »

Trilofiotis έγραψε:Παρότι φέτος τον έχω χέσει "αρκετά" τον Μπις, σήμερα στο 1ο ήταν αρκετά καλός

Χρειαζόμαστε πάντως νεύρο μέσα, ή Πέλκα ή κανέναν μικρό και γρήγορα
Αρκετά καλός;;
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Όταν έλεγαν ότι χρειάζεται τσιμεντένιος φράχτης για να κόβεται ο αέρας στη Μεσήμβρια δεν τους ακούγανε. Ήρθε και ο κορονοϊός και απέδειξε γιατί χρειαζόταν αυτός ο φράχτης
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

navigator11 έγραψε:
Gospi έγραψε:
navigator11 έγραψε:Παιχνίδι σε γενικές γραμμές αλάνας. Αναμενόμενο. Μηδενικός ρυθμός. Χονδροειδή λάθη. Και τέτοια φαινόμενα φθηνού πουλήματος μπάλας ακόμα κι από τον Βιεϊρίνια. Όσοι περίμεναν να δούνε κάτι εντυπωσιακό, ενώ όντως είναι σαν να έχει επιστρέψει η ομάδα από προετοιμασία ή δείχνουν οι παίχτες σαν να βρίσκονται ακόμα σε προετοιμασία, μάλλον προσγειώθηκαν απότομα. Οι παίχτες μας φαίνονται αλλού για αλλού. Αδιάφορους δεν τους βλέπω. Ανήμπορους τους βλέπω.Σε slow motion άπαντες. Λες και ξέρουν πως, αν φορτσάρουν λίγο, τους περιμένει τραυματισμός στη γωνία. Βλέπεις ακόμα και αντιδράσεις Μίσιτς και Μάτος, που φημίζονται για το πάθος και την τρέλα τους, πόσο κακές είναι. Εξόφθαλμα. Ο Άκπομ, που έχει επίσης ένταση και δύναμη, τον βλέπεις και σου αφήνει την αίσθηση ότι μέσα σε 3 μήνες μεγάλωσε 8 χρόνια, ξέρω γω.
Του γαυρου γτ δεν εμφανιζουν τα ιδια σημαδια? Δεν ηταν εκτος αυτοι?

Αναφέρεσαι στην πρώην ομάδα Γκαλέτι, Ολαϊταν, Κοβάσεβιτς - περιστατικά τουλάχιστον, που είδαν το φως της δημοσιότητας, δεν αποκλείεται να είχαν υπάρξει και με άλλα παλικάρια στο πρεζολίμανο -, απλά το υπενθυμίζω. Είμαι κακόπιστος, ξέρω. Εμένα η εικόνα του ΠΑΟΚ μου φαίνεται στο όριο του φυσιολογικού, πάντως. Άντε ίσως λίγο πιο κάτω αυτού που θα περίμενα. Περιμένω καλύτερη εικόνα στο δεύτερο. Επιβάλλεται.
Συμφωνω μαζι σου αληθεια...
απλα και χθες το σκουλικι με τον οφη παιζαν πιο ζωηρα απ ο,τι εμεις...
Τι σκατα ολοι ντοπαρισμενοι παιζουν περα απο μας?

Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Μαουριτσιο βγες μονος σου ρε αγορι μου
Αντε τουριστα μας κουρασες

Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Ναι, το βρήκαμε τώρα τι φταίει.
Να είμαστε εμείς για το ανάθεμα δεν παιζει ποτε
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μπράβο Mihaj!
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Caballo Viejo έγραψε:Ένα μάτσο μερικών πρώην ποδοσφαιριστών και κάποιων μόνιμα προκλητικά αδιάφορων, μπουκωμένων χοντρά με τα λεφτά του Σαββίδη τα τελευταία χρόνια. Τι να περιμένει κανείς από μια ομάδα που δεν έχει κανένα κίνητρο; Αυτός είναι ο σημερινός ΠΑΟΚ. Μην το ψάχνετε περισσότερο και στενοχωριέστε...
Kαι δυστυχως με μια δοιηκηση που το καλοκαιρι δεν εδειξε κανενα ενδιαφερον να αλλαξει την κατασταση. Να μη πω οτι ακομα δεν εχει δειξει.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Μόνο ο μιχαι παίζει ντέρμπι
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δείξε κάρτα ρε!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”