ΠΑΟΚ - Ε.Ο. 7/6 19:30 PAOKTV
- Caballo Viejo
Re: ΠΑΟΚ - Ε.Ο. 7/6 19:30 PAOKTV
Ένα μάτσο μερικών πρώην ποδοσφαιριστών και κάποιων μόνιμα προκλητικά αδιάφορων, μπουκωμένων χοντρά με τα λεφτά του Σαββίδη τα τελευταία χρόνια. Τι να περιμένει κανείς από μια ομάδα που δεν έχει κανένα κίνητρο; Αυτός είναι ο σημερινός ΠΑΟΚ. Μην το ψάχνετε περισσότερο και στενοχωριέστε...
- Trilofiotis
Παρότι φέτος τον έχω χέσει "αρκετά" τον Μπις, σήμερα στο 1ο ήταν αρκετά καλός
Χρειαζόμαστε πάντως νεύρο μέσα, ή Πέλκα ή κανέναν μικρό και γρήγορα
Και το χειροτερο ειναι πως μαλλ9ν θα τους φαμε και του χρονου στη μαπα, σε οποια θεση κι αν τερματισουμε φετος...renegade έγραψε:Δεν υπάρχει γυρισμος
Δυστυχώς όλοι στο τεχνικό Τιμ είναι ερασιτεχνικου επιπέδου
Η ομάδα δεν ξέρει που και πως να πιέσει.
Οι αποστάσεις είναι λες και βλέπεις ομάδα ερασιτεχνικου.
Όσο για την ψυχολογία...οι θανατοποινίτες καλύτερη έχουν
ειναι πολλα τα λεφτα...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- navigator11
Αναφέρεσαι στην πρώην ομάδα Γκαλέτι, Ολαϊταν, Κοβάσεβιτς - περιστατικά τουλάχιστον, που είδαν το φως της δημοσιότητας, δεν αποκλείεται να είχαν υπάρξει και με άλλα παλικάρια στο πρεζολίμανο -, απλά το υπενθυμίζω. Είμαι κακόπιστος, ξέρω. Εμένα η εικόνα του ΠΑΟΚ μου φαίνεται στο όριο του φυσιολογικού, πάντως. Άντε ίσως λίγο πιο κάτω αυτού που θα περίμενα. Περιμένω καλύτερη εικόνα στο δεύτερο. Επιβάλλεται.Gospi έγραψε:Του γαυρου γτ δεν εμφανιζουν τα ιδια σημαδια? Δεν ηταν εκτος αυτοι?navigator11 έγραψε:Παιχνίδι σε γενικές γραμμές αλάνας. Αναμενόμενο. Μηδενικός ρυθμός. Χονδροειδή λάθη. Και τέτοια φαινόμενα φθηνού πουλήματος μπάλας ακόμα κι από τον Βιεϊρίνια. Όσοι περίμεναν να δούνε κάτι εντυπωσιακό, ενώ όντως είναι σαν να έχει επιστρέψει η ομάδα από προετοιμασία ή δείχνουν οι παίχτες σαν να βρίσκονται ακόμα σε προετοιμασία, μάλλον προσγειώθηκαν απότομα. Οι παίχτες μας φαίνονται αλλού για αλλού. Αδιάφορους δεν τους βλέπω. Ανήμπορους τους βλέπω.Σε slow motion άπαντες. Λες και ξέρουν πως, αν φορτσάρουν λίγο, τους περιμένει τραυματισμός στη γωνία. Βλέπεις ακόμα και αντιδράσεις Μίσιτς και Μάτος, που φημίζονται για το πάθος και την τρέλα τους, πόσο κακές είναι. Εξόφθαλμα. Ο Άκπομ, που έχει επίσης ένταση και δύναμη, τον βλέπεις και σου αφήνει την αίσθηση ότι μέσα σε 3 μήνες μεγάλωσε 8 χρόνια, ξέρω γω.
-
makispaspartou
Ο Ελ Καντουρί έχει κινηθεί στις γραμμές ξεμαρκάριστος πάνω από 10 φορές αλλά πάσα δεν πήρε.. Θα έβγαζα Μαουρίτσιο ή Μίσιτς για να βάλλω Πέλκα και Καντούρι χαφ με Μπίσεσβαρ αριστερά...
- constadine
Ελπίζω να δούμε καλύτερο Μίσιτς στο δεύτερο .
Πολύ καλός ο Μιχάι στο πρώτο .
Πολύ καλός ο Μιχάι στο πρώτο .
Αρκετά καλός;;Trilofiotis έγραψε:Παρότι φέτος τον έχω χέσει "αρκετά" τον Μπις, σήμερα στο 1ο ήταν αρκετά καλός
Όταν έλεγαν ότι χρειάζεται τσιμεντένιος φράχτης για να κόβεται ο αέρας στη Μεσήμβρια δεν τους ακούγανε. Ήρθε και ο κορονοϊός και απέδειξε γιατί χρειαζόταν αυτός ο φράχτης
Συμφωνω μαζι σου αληθεια...navigator11 έγραψε:Αναφέρεσαι στην πρώην ομάδα Γκαλέτι, Ολαϊταν, Κοβάσεβιτς - περιστατικά τουλάχιστον, που είδαν το φως της δημοσιότητας, δεν αποκλείεται να είχαν υπάρξει και με άλλα παλικάρια στο πρεζολίμανο -, απλά το υπενθυμίζω. Είμαι κακόπιστος, ξέρω. Εμένα η εικόνα του ΠΑΟΚ μου φαίνεται στο όριο του φυσιολογικού, πάντως. Άντε ίσως λίγο πιο κάτω αυτού που θα περίμενα. Περιμένω καλύτερη εικόνα στο δεύτερο. Επιβάλλεται.Gospi έγραψε:Του γαυρου γτ δεν εμφανιζουν τα ιδια σημαδια? Δεν ηταν εκτος αυτοι?navigator11 έγραψε:Παιχνίδι σε γενικές γραμμές αλάνας. Αναμενόμενο. Μηδενικός ρυθμός. Χονδροειδή λάθη. Και τέτοια φαινόμενα φθηνού πουλήματος μπάλας ακόμα κι από τον Βιεϊρίνια. Όσοι περίμεναν να δούνε κάτι εντυπωσιακό, ενώ όντως είναι σαν να έχει επιστρέψει η ομάδα από προετοιμασία ή δείχνουν οι παίχτες σαν να βρίσκονται ακόμα σε προετοιμασία, μάλλον προσγειώθηκαν απότομα. Οι παίχτες μας φαίνονται αλλού για αλλού. Αδιάφορους δεν τους βλέπω. Ανήμπορους τους βλέπω.Σε slow motion άπαντες. Λες και ξέρουν πως, αν φορτσάρουν λίγο, τους περιμένει τραυματισμός στη γωνία. Βλέπεις ακόμα και αντιδράσεις Μίσιτς και Μάτος, που φημίζονται για το πάθος και την τρέλα τους, πόσο κακές είναι. Εξόφθαλμα. Ο Άκπομ, που έχει επίσης ένταση και δύναμη, τον βλέπεις και σου αφήνει την αίσθηση ότι μέσα σε 3 μήνες μεγάλωσε 8 χρόνια, ξέρω γω.
απλα και χθες το σκουλικι με τον οφη παιζαν πιο ζωηρα απ ο,τι εμεις...
Τι σκατα ολοι ντοπαρισμενοι παιζουν περα απο μας?
Μαουριτσιο βγες μονος σου ρε αγορι μου
Αντε τουριστα μας κουρασες
Αντε τουριστα μας κουρασες
- PAOK_Antarctica
Ναι, το βρήκαμε τώρα τι φταίει.
Να είμαστε εμείς για το ανάθεμα δεν παιζει ποτε
Να είμαστε εμείς για το ανάθεμα δεν παιζει ποτε
- ΑποστόληςΑ
Kαι δυστυχως με μια δοιηκηση που το καλοκαιρι δεν εδειξε κανενα ενδιαφερον να αλλαξει την κατασταση. Να μη πω οτι ακομα δεν εχει δειξει.Caballo Viejo έγραψε:Ένα μάτσο μερικών πρώην ποδοσφαιριστών και κάποιων μόνιμα προκλητικά αδιάφορων, μπουκωμένων χοντρά με τα λεφτά του Σαββίδη τα τελευταία χρόνια. Τι να περιμένει κανείς από μια ομάδα που δεν έχει κανένα κίνητρο; Αυτός είναι ο σημερινός ΠΑΟΚ. Μην το ψάχνετε περισσότερο και στενοχωριέστε...
- buffalobill4
- ΑποστόληςΑ