Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos
Re: Fernando Santos
Μου αρεσει στα τελευταία,περισσότερο απελευθερωμένα παιχνίδια η πίεση του 10αριού με το περισσότερο προωθημένο βερόν σε συνεργασία με τα εξτρέμ. Βγαίνουν ανα 2 στα χαφ των αντιπάλων και διαλύουν το παιχνίδι τους απο την αρχή. Αν βγεί και το κλέψιμο τοτε βγαίνει και καπάκι η φάση...
Δουλεμένη και νοικοκυρεμένη κατάσταση.
Συνεχισε χωρίς άγχος και πιέσεις για ακόμα πιο πάνω!
Δουλεμένη και νοικοκυρεμένη κατάσταση.
Συνεχισε χωρίς άγχος και πιέσεις για ακόμα πιο πάνω!
- thanasisp04
Σύμφωνο ότι όταν βάζει γκολ η ομάδα γυρνάει πίσω και ενώ ο santos λέει να βγούν μπροστά αυτοί μένουν πίσω.Αυτό θα ήταν καλο να διορθωθεί.Κατά τα αλλα οι τόσες εκτος έδρας νίκες φέτος είναι σίγουρα δικό του έργο και ας διαφωνώ πολλές φορες μαζί του.
Για μένα η μεγαλύτερη επιτυχία του Σάντος ήταν η νοοτροπία με την οποία μπήκαμε στο παιχνίδι. Σήμερα ενώ η Τρίπολη έπαιζε επειδή πρέπει εμείς μπήκαμε στο γήπεδο και δείξαμε ότι είμαστε το αφεντικό. Αυτό που ακούσαμε από το Σάντος την Παρασκευή, ότι τα 3 τελευταία παιχνίδια είναι σημαντικά, και πρέπει να πάμε για 3 νίκες, δεν ήταν λόγια του αέρα. Τη νοοτροπία αυτή κατάφερε και την πέρασε στους παίχτες και το είδαμε σήμερα στο γήπεδο.
Και απο οτι φαινεται δεν ηταν ευκολο εγο το να περασει αυτη την νοοτροπια, γιατι διαπιστωσα μια εικονα χαλαρωσης τελευταια στους παικτες (το δηλωσε αλλωστε και ο προπονητης). Αυτη η χαλαρωση νομιζω προερχεται απο μας, τον κοσμο. Ας επικεντρωθουμε και εμεις σαν κοσμος στα σημαντικα, οπως φαινεται οτι κανει η ομαδα.
αρχίζω να γίνομαι σαντόσκυλο..
η ο μάδα δε μασάει από απουσίες και έχει σαφείς προσανατολισμούς μέσα στο γήπεδο...
και ένα μεγάλο μπράβο στον αδερφό pablo..

η ο μάδα δε μασάει από απουσίες και έχει σαφείς προσανατολισμούς μέσα στο γήπεδο...
και ένα μεγάλο μπράβο στον αδερφό pablo..
- abc_o_ karpouzas

τα 17 γκολ παθητικο που ειχε η πρωταθλητρια ομαδα του ΠΑΟΚ το 1975-76 απειλειται απο τον φετινο ΠΑΟΚ που εχει μεχρι στιγμη 14 παθητικο και μεινανε 2 ματς.....
μπραβο και απο μενα στο μελος παμπλο γκαρσια......
μπραβο και απο μενα στο μελος παμπλο γκαρσια......
Έχει να μας δείξει πολλά ακόμα ο Σάντος και γουστάρω να τον βλέπω στον πάγκο μας για τα επόμενα 10 χρόνια μη πω...φτάνουν οι αλλαγές προπονητων πια σαν τα πουκάμισα!

- PABLO GARCIA2
Αφου φίλε Pablo εισαι σαν το Μπαλάφα...
Πολλοί σε έχουν κράξει κατά καιρούς για τις επιλογές σου αλλά στο τέλος μας δικαιώνεις, καταλαβαίνουμε ότι σε παρεξηγήσαμε και εμείς και "ΠΑΟΚ είσαι" και γίνεσαι το πουλέν μας
.
Πολλοί σε έχουν κράξει κατά καιρούς για τις επιλογές σου αλλά στο τέλος μας δικαιώνεις, καταλαβαίνουμε ότι σε παρεξηγήσαμε και εμείς και "ΠΑΟΚ είσαι" και γίνεσαι το πουλέν μας

-
Σεβασμος στον προπονητη μας και απο παιχτες που ανηκουν σε αλλες ομαδες.Δηλωσεις που εδωσε ο πλιατσικας της αεκ44 στον ραδιοφωνικο σταθμο «Arren-a Radio»...
«Τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση τον Φερνάντο Σάντος. Εγώ, επειδή τον έζησα, θεωρώ ότι είναι πολύ καλός προπονητής. Βέβαια, είναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα τώρα στον ΠΑΟΚ για αυτόν, σε σχέση με την εποχή που ήταν στην ΑΕΚ. Την ομάδα, τότε, την είχε πάρει χωρίς ποδοσφαιριστές, χωρίς χρήματα και την πρώτη χρονιά είχε εξαιρετική παρουσία», είπε αρχικά ο Πλιάτσικας και συνέχισε:
«Μου αρέσει πολύ ο ΠΑΟΚ φέτος, λόγω του κ. Σάντος. Εχει κάνει καλή δουλειά, ο κόσμος έχει βοηθήσει πολύ την ομάδα, ενώ διαθέτει καλούς ποδοσφαιριστές. Φαίνεται από την πορεία που έχει κάνει. Νομίζω ότι έχει παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο».
«Τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση τον Φερνάντο Σάντος. Εγώ, επειδή τον έζησα, θεωρώ ότι είναι πολύ καλός προπονητής. Βέβαια, είναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα τώρα στον ΠΑΟΚ για αυτόν, σε σχέση με την εποχή που ήταν στην ΑΕΚ. Την ομάδα, τότε, την είχε πάρει χωρίς ποδοσφαιριστές, χωρίς χρήματα και την πρώτη χρονιά είχε εξαιρετική παρουσία», είπε αρχικά ο Πλιάτσικας και συνέχισε:
«Μου αρέσει πολύ ο ΠΑΟΚ φέτος, λόγω του κ. Σάντος. Εχει κάνει καλή δουλειά, ο κόσμος έχει βοηθήσει πολύ την ομάδα, ενώ διαθέτει καλούς ποδοσφαιριστές. Φαίνεται από την πορεία που έχει κάνει. Νομίζω ότι έχει παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο».
- thanasisp04
τι θελει αυτος τωρα μεταγραφη??
με πλατινε μαλλι δεν περνας ουτε τα τεμπη πλιατσικα οχι να ερθεις και στον ΠΑΟΚ.
με πλατινε μαλλι δεν περνας ουτε τα τεμπη πλιατσικα οχι να ερθεις και στον ΠΑΟΚ.
- DimisK
- Επικοινωνία:
Κάτι τέτοια διαβάζω και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι για το κύπελλο που μας έκλεψαν φέτος. Δικαιωματικά ήταν δικό μας.
Άλλος ένας κλεμμένος τίτλος...
Γιατί αυτό που λέει ο Πλιάτσικας, το λένε όλοι οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που δεν έχουν παρωπίδες...
(Σκατόγαυροι..........)
Άλλος ένας κλεμμένος τίτλος...
Γιατί αυτό που λέει ο Πλιάτσικας, το λένε όλοι οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που δεν έχουν παρωπίδες...
(Σκατόγαυροι..........)