Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
eleos

Re: Fernando Santos

Δημοσίευση από eleos »

Μου αρεσει στα τελευταία,περισσότερο απελευθερωμένα παιχνίδια η πίεση του 10αριού με το περισσότερο προωθημένο βερόν σε συνεργασία με τα εξτρέμ. Βγαίνουν ανα 2 στα χαφ των αντιπάλων και διαλύουν το παιχνίδι τους απο την αρχή. Αν βγεί και το κλέψιμο τοτε βγαίνει και καπάκι η φάση...

Δουλεμένη και νοικοκυρεμένη κατάσταση.

Συνεχισε χωρίς άγχος και πιέσεις για ακόμα πιο πάνω!
Άβαταρ μέλους
thanasisp04

Δημοσίευση από thanasisp04 »

σαντος αγορι μου κατσε κανα 10 χρονια ακομα
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Σύμφωνο ότι όταν βάζει γκολ η ομάδα γυρνάει πίσω και ενώ ο santos λέει να βγούν μπροστά αυτοί μένουν πίσω.Αυτό θα ήταν καλο να διορθωθεί.Κατά τα αλλα οι τόσες εκτος έδρας νίκες φέτος είναι σίγουρα δικό του έργο και ας διαφωνώ πολλές φορες μαζί του.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Για μένα η μεγαλύτερη επιτυχία του Σάντος ήταν η νοοτροπία με την οποία μπήκαμε στο παιχνίδι. Σήμερα ενώ η Τρίπολη έπαιζε επειδή πρέπει εμείς μπήκαμε στο γήπεδο και δείξαμε ότι είμαστε το αφεντικό. Αυτό που ακούσαμε από το Σάντος την Παρασκευή, ότι τα 3 τελευταία παιχνίδια είναι σημαντικά, και πρέπει να πάμε για 3 νίκες, δεν ήταν λόγια του αέρα. Τη νοοτροπία αυτή κατάφερε και την πέρασε στους παίχτες και το είδαμε σήμερα στο γήπεδο.
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Και απο οτι φαινεται δεν ηταν ευκολο εγο το να περασει αυτη την νοοτροπια, γιατι διαπιστωσα μια εικονα χαλαρωσης τελευταια στους παικτες (το δηλωσε αλλωστε και ο προπονητης). Αυτη η χαλαρωση νομιζω προερχεται απο μας, τον κοσμο. Ας επικεντρωθουμε και εμεις σαν κοσμος στα σημαντικα, οπως φαινεται οτι κανει η ομαδα.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

αρχίζω να γίνομαι σαντόσκυλο.. :lol: :lol: :lol:

η ο μάδα δε μασάει από απουσίες και έχει σαφείς προσανατολισμούς μέσα στο γήπεδο...

και ένα μεγάλο μπράβο στον αδερφό pablo..
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

:D επιτέλους...εκτός του ότι είναι μεγάλος προπονητής , άρχισε να κάνει και εμάς να βλέπουμε ποδόσφαιρο.......και επιδή εγώ σάν υποστηρικτής του θέλω να λέω την σκάφη -σκάφη- και τα σύκα-σύκα.. αδερφέ pablo garciaq ένα μεγάλο μπράβο για την άποψή σου ....και εάν τον παρακολουθίσεις (τον σαντος) ποιο προσεκτικά θα δείς οτι είναι οτι καλίτερο είχαμε μετα τον τεράστιο Gioula και τολμώ να πω οτι επιδή σήμερα το ποδόσφαιρο είναι άλλο ..ισος είανι και ο καλίτερος προπονητής που είχαμε ποτέ.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

τα 17 γκολ παθητικο που ειχε η πρωταθλητρια ομαδα του ΠΑΟΚ το 1975-76 απειλειται απο τον φετινο ΠΑΟΚ που εχει μεχρι στιγμη 14 παθητικο και μεινανε 2 ματς.....
μπραβο και απο μενα στο μελος παμπλο γκαρσια......
Άβαταρ μέλους
Alienaras

Δημοσίευση από Alienaras »

Έχει να μας δείξει πολλά ακόμα ο Σάντος και γουστάρω να τον βλέπω στον πάγκο μας για τα επόμενα 10 χρόνια μη πω...φτάνουν οι αλλαγές προπονητων πια σαν τα πουκάμισα!

:?
Άβαταρ μέλους
scouser4

Δημοσίευση από scouser4 »

Θέλω να κρεμάσει το καφέ του δερμάτινο στον ΠΑΟΚ! :)
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

πολλά μπράβο ακούω και αρχίζω να κοκκινίζω..... :oops: :oops: :oops:
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Αφου φίλε Pablo εισαι σαν το Μπαλάφα...

Πολλοί σε έχουν κράξει κατά καιρούς για τις επιλογές σου αλλά στο τέλος μας δικαιώνεις, καταλαβαίνουμε ότι σε παρεξηγήσαμε και εμείς και "ΠΑΟΚ είσαι" και γίνεσαι το πουλέν μας :lol: :lol: .
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Σεβασμος στον προπονητη μας και απο παιχτες που ανηκουν σε αλλες ομαδες.Δηλωσεις που εδωσε ο πλιατσικας της αεκ44 στον ραδιοφωνικο σταθμο «Arren-a Radio»...

«Τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση τον Φερνάντο Σάντος. Εγώ, επειδή τον έζησα, θεωρώ ότι είναι πολύ καλός προπονητής. Βέβαια, είναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα τώρα στον ΠΑΟΚ για αυτόν, σε σχέση με την εποχή που ήταν στην ΑΕΚ. Την ομάδα, τότε, την είχε πάρει χωρίς ποδοσφαιριστές, χωρίς χρήματα και την πρώτη χρονιά είχε εξαιρετική παρουσία», είπε αρχικά ο Πλιάτσικας και συνέχισε:

«Μου αρέσει πολύ ο ΠΑΟΚ φέτος, λόγω του κ. Σάντος. Εχει κάνει καλή δουλειά, ο κόσμος έχει βοηθήσει πολύ την ομάδα, ενώ διαθέτει καλούς ποδοσφαιριστές. Φαίνεται από την πορεία που έχει κάνει. Νομίζω ότι έχει παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο».
Άβαταρ μέλους
thanasisp04

Δημοσίευση από thanasisp04 »

τι θελει αυτος τωρα μεταγραφη??
με πλατινε μαλλι δεν περνας ουτε τα τεμπη πλιατσικα οχι να ερθεις και στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Κάτι τέτοια διαβάζω και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι για το κύπελλο που μας έκλεψαν φέτος. Δικαιωματικά ήταν δικό μας.
Άλλος ένας κλεμμένος τίτλος...
Γιατί αυτό που λέει ο Πλιάτσικας, το λένε όλοι οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που δεν έχουν παρωπίδες...

(Σκατόγαυροι..........)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”