indian chief έγραψε:προβλεπω 1-2 και σκορερ ηλια και σερτζιο.......
Το 'χεις...
indian chief έγραψε:προβλεπω 1-2 και σκορερ ηλια και σερτζιο.......
PAOKfanAthens έγραψε:ο σερτσιο πρεπει να μεινει μεχρι τα 50!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
περα απο την πλακα εχει βαλει 5 γκολ φετος και τα 3 ηταν ΠΟΙΗΜΑΤΑ...
φυσικα μπραβο σε ολη την ομαδα που χωρις πολλους βασικους πηρε μια νικη χωρις ζορια.
αλλα το μεγαλυτερο μπραβο στα αλανια που βρεθηκαν εκει και δεν σταματησαν λεπτο να φωναζουν!
PABLO GARCIA έγραψε:Σημαντική νίκη απέναντι σε μιά ομάδα που τελευταία είναι σε άνοδο-με γάβρο στο κύπελλο ήταν πολύ καλοί.
Σημαντική επίσης γιατί και κατεβήκαμε στην κυριολεξία με μισή ομάδα αλλά και γιατί έβλεπα ένα κλίμα χαλάρωσης.
Στο α' ημιχ. η ομάδα καταπληκτική-εκτός από ένα 10λεπτο.Ισως η καλύτερη φετινή εμφάνιση μαζί με το α' ημιχ. με γάβρο. Πολύ καλό press στο κέντρο και πολλά κλεψίματα,σωστές θέσεις,σωστές πάσσες,πολλά σουτ,
όλα τέλεια...
Στο β' η απόδοση έπεσε αλλά όχι τίποτε δραματικό...
Κορυφαίοι Κονσεισάο-όχι μόνο για το πολύ ωραίο γκολ- και Σορλέν.
Πολλά credits στον Χαλκιά και για την πολύ δύσκολη επέμβαση στο α' ημίχ.-εκεί που βγήκε το χωριό στην αντεπίθεση μετά το οφθαλμοφανές φάουλ στον Κονσεισάο που δεν δόθηκε-γιατί η μπάλλα άλλαξε και πορεία,αλλά και για την όλη του απόδοση που ενέπνευσε σιγουριά σε όλο το ματς.
Και κάτι ακόμη...δεν μ' αρέσουν καθόλου οι υπερβολές του τύπου "μας έσφαξε το κοράκι κ.λ.π." και συνήθως τα σιχαίνομαι αυτά....πάντως έχω την εντύπωση μετά και το σημερινό ότι τελευταία-και μετά την αλλαγή του αρχιδιαιτητή και το διώξιμο των Γκαγκάτσηδων, ότι η διαιτησία δεν μας παίζει καθόλου...δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου αλλά τα δείγματα είναι πολλά και συνεχόμενα....
nyxteridas έγραψε:... Από εκεί και πέρα τι θα μου μείνει από την αναμέτρηση
...
* Η μπεκάτσα του Φυτανίδη στο δεύτερο ημίχρονο..
nyxteridas έγραψε:Αν μπορεί κάποιος να μας πει πως πήγαινε εκείνο με τον Κολοκωτρώνη και τον Ομέρ Βρυώνη
jibbie έγραψε:MVP για μενα ο Σερτζιο,μια σεντρα για γκολ,ενα γκολ,0-2.
η ομαδα εκανε αυτο ακριβως που επρεπε να κανει, διπλο με συντηρηση δυναμεων. μπραβο μαγκες.