Αστέρας Τρίπολης - Π.Α.Ο.Κ. 0-2 MVP Σχόλια & παραλειπόμ

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...

Ποιος ήταν ο mvp του Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ;

Χαλκιάς
2
1%
Σνάουτσνερ
7
5%
Λίνο
1
1%
Μαλεζάς
1
1%
Μπιζέρα
3
2%
Μπαλάφας
5
3%
Βερόν
11
8%
Σορλέν
18
12%
Κονσεϊσάο
85
58%
Βιερίνια
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Αναστασάκος
13
9%

Σύνολο ψήφων: 146

Άβαταρ μέλους
zakkonto

Re: Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ,5/4/2009 0-2 Mvp και σχόλια αγώνα

Δημοσίευση από zakkonto »

indian chief έγραψε:προβλεπω 1-2 και σκορερ ηλια και σερτζιο.......

Το 'χεις...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

PAOKfanAthens έγραψε:ο σερτσιο πρεπει να μεινει μεχρι τα 50!!!! :) :) :) :) :)

περα απο την πλακα εχει βαλει 5 γκολ φετος και τα 3 ηταν ΠΟΙΗΜΑΤΑ...

φυσικα μπραβο σε ολη την ομαδα που χωρις πολλους βασικους πηρε μια νικη χωρις ζορια.

αλλα το μεγαλυτερο μπραβο στα αλανια που βρεθηκαν εκει και δεν σταματησαν λεπτο να φωναζουν! :D

αδερφε συμφωνω .....α ρε σερτζιο παιχταρα......
μπορω να ξεχασω και το γκολ στον δενδροκηπουρο....?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Κυρ 05 Απρ 2009, 21:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

MVP του αγωνα....ο Βρυζας....που μας εφερε τον Σορλεν.

Μπραβο σε ολους.Δεν το περιμενα.Χαλαραααααα :)
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

MVP για μενα ο Σερτζιο,μια σεντρα για γκολ,ενα γκολ,0-2.

η ομαδα εκανε αυτο ακριβως που επρεπε να κανει, διπλο με συντηρηση δυναμεων. μπραβο μαγκες.
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

λοιπον επειδη ειναι κουραστικη η ατομικη κριτικη ας πω 2-3 πραγματακια απο οσα παρατήρησα οσο ειδα το παιχνιδι...
1)φοβερος κοσμος,χτες το βραδυ μου ειπαν γι'αυτο το "παιχνιδι" που κανει η διοικηση του αστερα προσπαθοντας να κρατησει μακρια τον κοσμο των αντιπαλων,και δεν γινοταν να παω...
μπραβο στα παιδια δεν σταματησαν καθολου!!!
2)εδειξε ξεκουραστη η ομαδα!!!ετσι τον ΠΑΟΚ δεν τον φοβαμαι (αν ειναι και πληρεις) απο κανεναν!!!
3)ο σαντος επελεξε τον αναστασακο και τον δικαιωσε!!!στο κεντρο φροντησε να ανακοψει το παιχνιδι του αστερα απο τον αξονα!!!
4)για τους παιχτες τωρα δεν μπορω να επιλεξω MVP...στην λιστα αυτη ειναι οι:χαλκιας,σναουτσερ,βιερινια,κονσεισαο και αναστασακος!
στην αμεσως επομενη κατηγορια:λινο,μαλεζας,μπιζερα,βερον,μπαλαφας
και αυτος που δεν μου πολυαρεσε ηταν ο σορλεν...εχει τεραστιο προβλημα στον βηματισμο του,πιστευω και στην φυσικη κατασταση,επιθετικα "χαλασε" ή δεν βοηθησε να ολοκληρωθουν πολλες...βασικα ειναι καλος αμυντικα και αυτο το βλεπουμε...αλλα οταν περναει το κεντρο οπως θα ελεγε κι ο αγγελος δεν μπορει το παλικαρι...και λεω,αν ειναι να μεινει χωρις να πληρωσουμε να μεινει...αν ειναι να δωσουμε και λεφτα οχι!
αυτα απο μενα!!!ΠΑΟΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:) :) :) :? :) :) :)
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

PABLO GARCIA έγραψε:Σημαντική νίκη απέναντι σε μιά ομάδα που τελευταία είναι σε άνοδο-με γάβρο στο κύπελλο ήταν πολύ καλοί.
Σημαντική επίσης γιατί και κατεβήκαμε στην κυριολεξία με μισή ομάδα αλλά και γιατί έβλεπα ένα κλίμα χαλάρωσης.
Στο α' ημιχ. η ομάδα καταπληκτική-εκτός από ένα 10λεπτο.Ισως η καλύτερη φετινή εμφάνιση μαζί με το α' ημιχ. με γάβρο. Πολύ καλό press στο κέντρο και πολλά κλεψίματα,σωστές θέσεις,σωστές πάσσες,πολλά σουτ,
όλα τέλεια...
Στο β' η απόδοση έπεσε αλλά όχι τίποτε δραματικό...
Κορυφαίοι Κονσεισάο-όχι μόνο για το πολύ ωραίο γκολ- και Σορλέν.
Πολλά credits στον Χαλκιά και για την πολύ δύσκολη επέμβαση στο α' ημίχ.-εκεί που βγήκε το χωριό στην αντεπίθεση μετά το οφθαλμοφανές φάουλ στον Κονσεισάο που δεν δόθηκε-γιατί η μπάλλα άλλαξε και πορεία,αλλά και για την όλη του απόδοση που ενέπνευσε σιγουριά σε όλο το ματς.
Και κάτι ακόμη...δεν μ' αρέσουν καθόλου οι υπερβολές του τύπου "μας έσφαξε το κοράκι κ.λ.π." και συνήθως τα σιχαίνομαι αυτά....πάντως έχω την εντύπωση μετά και το σημερινό ότι τελευταία-και μετά την αλλαγή του αρχιδιαιτητή και το διώξιμο των Γκαγκάτσηδων, ότι η διαιτησία δεν μας παίζει καθόλου...δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου αλλά τα δείγματα είναι πολλά και συνεχόμενα....

Πολύ σωστά.
Έτσι ακριβώς.
Άβαταρ μέλους
axl4

Δημοσίευση από axl4 »

nyxteridas έγραψε:... Από εκεί και πέρα τι θα μου μείνει από την αναμέτρηση
...
* Η μπεκάτσα του Φυτανίδη στο δεύτερο ημίχρονο..

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Επισης η σεντρα-πασα-σουτ του καρντοσο που κατεληξε ακριβως πανω απο το σημαιακι του κορνερ ηταν ενα αξιοσημειωτο γεγονος :)
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

MVP για μένα ο Σέρτζιο. Όχι τόσο για τη γκολάρα, αλλά για το συνεχές χειροκρότημα προς τους συμπαίκτες του, το αδιάκοπο χαμόγελό του (σε όλα τα κοντινά γελούσε λες και του καθάριζαν αυγά) και την αγγλική σέντρα στο πρώτο γκολ.

Επίσης mvp το 6άρι του αστέρα που ήταν "παρών" και στα δύο μας γκολ.

Τον εκφωνητή τον βλέπω να κάνει την επόμενη μετάδοση από το μαθητικό πρωτάθλημα σκάκι Έβρου. Αν μείνει στην ερτ, τρέμε Μίνο :lol:

Το πιο ωραίο για τους Πελοποννήσιους συνοπαδούς μας ήταν που με την έναρξη του συνθήματος (ψιλοβρέχει κτλ.) πέταξε και την γκολάρα ο Σέρτζιο.

Τον επόπτη που τα έβλεπε όλα οφσάιντ (ακόμη και του αστέρα στο δεύτερο ημίχρονο) δεν θέλω να τον ξαναδώ σε γήπεδο.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ΣΟΡΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ....

ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΤΟ ΟΦ ΣΑΙΤ ΣΕ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ .....ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΓΙΟΡΚΣΑΙΡ ΗΤΑΝ ΟΦ ΣΑΙΤ.......
ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΓΑΒΡΟΥ ΤΑ BALL BOY ΤΟΥ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ ΠΑΝΥΓΗΡΗΖΑΝ ΕΞΑΛΛΑ........

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

να συμπληρώσω ότι μεγάλη εντύπωση μου έκανε το μαρκάρισμα του ζαιρί από τον Λίνο. Στο δεύτερο ημίχρονο τον έσβησε μέχρι που έγινε αλλαγή.

επίσης δε μου άρεσε ο βερόν. δεν μου άρεσε όχι όπως έπαιξε αλλά γιατί ξέρω ότι μπορεί πολύ περισσότερα. δηλώσεις σάντος δεν έχω ακούσει αλλά και σήμερα ταιριάζει μια δήλωση για τακουνάκια και περιττές ενέργειες με αποδέκτη τον βερόν.
επίσης μου φάνηκε ότι ο Σάντος "χειροκρότησε" τον Μπαλάφα για την καλή του απόδοση και δεν τον έκανε αλλαγή όταν έβαλε τον Γκαρσία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ABOLEYTOI την Κυρ 05 Απρ 2009, 22:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Ο διαιτητής έπαιξε νομίζω ελαφρώς ΠΑΟΚ και ο σπίκερ (δεν ξέρω πώς τον λένε) ακόμα περισσότερο.
Άιντε ρε Παοκάρα τρέλανέ μας!
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Ο εκφωνητης ΠΑΟΚτσακι τρελο μου φανηκε αλλα ο διαιτητης και οι εποπτες εμενα μου φανηκαν οτι επαιξαν περισσοτερο αστερα...

nyxteridas έγραψε:Αν μπορεί κάποιος να μας πει πως πήγαινε εκείνο με τον Κολοκωτρώνη και τον Ομέρ Βρυώνη
Άβαταρ μέλους
Ierissiotis4

Δημοσίευση από Ierissiotis4 »

ΣΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΣΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΕΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ. ΕΠΙΣΗΣ Ο ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ1 ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟΣ 2 ΟΦ ΣΑΙΝΤ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΣΕ ΣΟΡΛΕΝ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟ...

ΚΟΝΣΕΙΣΑΟ ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΕ ΚΡΑΤΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΜΕΝΟΥΣ...
sima of ierissos.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

jibbie έγραψε:MVP για μενα ο Σερτζιο,μια σεντρα για γκολ,ενα γκολ,0-2.

η ομαδα εκανε αυτο ακριβως που επρεπε να κανει, διπλο με συντηρηση δυναμεων. μπραβο μαγκες.

Ετσι ακριβώς.
Αν και ψηφισα Χαλκια για ακόμα μία σταθερότατη εμφάνιση,που λόγω απουσίας ορισμένων είχε περισσότερη δουλειά απο ότι συνήθως.

Αρχηγέ αμα βγάζεις 90' έτσι,κάτσε και του χρόνου, εισαι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”