ΠΑΟΚ-Ε. Ο. 23/2 19:30 PAOKTV
Re: ΠΑΟΚ-Ε. Ο. 23/2 19:30 PAOKTV
Ο Πάμπλο έριθξε 4άρα το γαύρο σμε την Κ19. Το πρωτάθλημα εκεί το καθάρισε, δε χρειάζεται άλλο να μείνει. Απλή είναι η κίνηση για τον ΠΑΟΚ: Ανεβάζουν τον Πάμπλο στην 1η ομάδα.
Η ομάδα κατέβηκε με πολύ καλή σύνθεση και πρέσιγκ. Αν ήξερε τι να την κάνει τη μπάλα, με αυτόντον γαύρο, το ματς θα ήταν άνετα στο 2-0 μέχρι τώρα. Αντί αυτού, κινδυνέψαμε κιόλας.
Η ομάδα κατέβηκε με πολύ καλή σύνθεση και πρέσιγκ. Αν ήξερε τι να την κάνει τη μπάλα, με αυτόντον γαύρο, το ματς θα ήταν άνετα στο 2-0 μέχρι τώρα. Αντί αυτού, κινδυνέψαμε κιόλας.
Ρε φτάνει με την γκρίνια. Ένα γκολ στραβοκλωτσιά να βάλουμε, θα πανηγυρίζετε σαν να μην έγινε τίποτα.
Ούτε εμένα μ αρέσει αυτό που βλέπω, αλλά θα την βρούμε την άκρη.
Πάμε ρε ΠΑΟΚάρα!
Ούτε εμένα μ αρέσει αυτό που βλέπω, αλλά θα την βρούμε την άκρη.
Πάμε ρε ΠΑΟΚάρα!
Πάμε ρε ομάδα!!! Ανυπομονώ να ξεκινήσει το παιχνίδι, θα τους πατήσουμε!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Με Γκαρσια θα γελασει και το παρδαλο κατσικι.vs40 έγραψε:Ο Πάμπλο έριθξε 4άρα το γαύρο σμε την Κ19. Το πρωτάθλημα εκεί το καθάρισε, δε χρειάζεται άλλο να μείνει. Απλή είναι η κίνηση για τον ΠΑΟΚ: Ανεβάζουν τον Πάμπλο στην 1η ομάδα.
ε ναι δεν εχει τα 2 χρονια εμπειριας του ΑμπελSekeris έγραψε:Με Γκαρσια θα γελασει και το παρδαλο κατσικι.vs40 έγραψε:Ο Πάμπλο έριθξε 4άρα το γαύρο σμε την Κ19. Το πρωτάθλημα εκεί το καθάρισε, δε χρειάζεται άλλο να μείνει. Απλή είναι η κίνηση για τον ΠΑΟΚ: Ανεβάζουν τον Πάμπλο στην 1η ομάδα.
- navigator11
Κακό πρώτο ημίχρονο. Επιπολαιότητα φουλ, καθαρό μυαλό υπό το μηδέν, ασύλληπτες κοτσάνες σε διωξίματα, κάκιστες επιλογές ακόμα και σε ελεύθερα χτυπήματα. Έχουμε να θυμόμαστε μια καραμπόλα πάνω στον Πολωνό από σουτ του Πέλκα και μια πάρα πολύ καλή εφόρμηση του, μέχρι στιγμής στο όριο του κακού, Μίσιτς. Με παρόμοια εμφάνιση στο δεύτερο, δικαίως, δε θα δικαιούμαστε να πάρουμε τους 3 βαθμούς. Οι άλλοι σε μια μέτρια πίεση δε δείχνουν ικανοί να μην κάνουν το χοντρό λάθος και οι δικοί μας δεν ξέρω τι ακριβώς κάνουν. Εν πάση περιπτώσει, θα αναγκαστούν να παίξουν σαφώς πιο έντονα στο β μέρος οι δικοί μας. Τώρα, ποιόν να πρωτοβγάλει ήδη από το 46 είναι το θέμα. Διότι με βάση τα πεπραγμένα του πρώτου ημιχρόνου, αν υπήρχε δυνατότητα, θα έπρεπε να κάνει με το καλημέρα 3 αλλαγές.
-
Ο Φερέιρα δηλαδή έχει δείξει ότι είναι ανώτερος;Sekeris έγραψε:Με Γκαρσια θα γελασει και το παρδαλο κατσικι.vs40 έγραψε:Ο Πάμπλο έριθξε 4άρα το γαύρο σμε την Κ19. Το πρωτάθλημα εκεί το καθάρισε, δε χρειάζεται άλλο να μείνει. Απλή είναι η κίνηση για τον ΠΑΟΚ: Ανεβάζουν τον Πάμπλο στην 1η ομάδα.
- paok re niamou
Οποιαδηποτε συζητηση για Παμπλο πρωτο προπονητη, δεν νομιζω οτι εχουν προοπτικη περα απο μερικες εβδομαδες
- Καπετάνιος
Ο γαυρος θα πάρει μέτρα τώρα, θα προσπαθήσει να χτυπήσει το ματς. Τώρα είναι η ευκαιρία να χτυπησουμε στους χώρους με γρήγορα πόδια. Χρειάζεται μέσα ΑΚ.
Ο άνθρωπος που είπε ότι είδε όλα τα περσινά ματς, μάλλον ξέχασε να δεί το περσινό με τον γάβρο, αλλιώς θα είχε δει πως και γιατί τους πατήσαμε πέρσι
-
Πας να βγάλεις ματς με γάβρο χωρίς ένταση????? Χωρίς pressing ούτε για 10 λεπτά??? Ρε Αμπέλ ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε? Ήμαρτον........
ΕΝΤΑΣΗ ΕΝΤΑΣΗ ΕΝΤΑΣΗ
ΠΙΕΣΗ ΠΙΕΣΗ ΠΙΕΣΗ
Το ματς σβηστό πάει για χ ή διπλό έτσι όπως του βγήκε το πλάνο...
Θεωρώ ξεκάθαρα πως ο Αμπέλ υποτιμάει το υλικό του και θεωρεί ότι δεν είναι καλύτερη ομάδα. Αλλιώς δεν μπορώ να εξηγήσω το πλάνο.. Εναλλακτικά έχει κάψει τους παίκτες και δεν μπορούν να βγάλουν ένταση και αντοχή...
Αυτά...
ΕΝΤΑΣΗ ΕΝΤΑΣΗ ΕΝΤΑΣΗ
ΠΙΕΣΗ ΠΙΕΣΗ ΠΙΕΣΗ
Το ματς σβηστό πάει για χ ή διπλό έτσι όπως του βγήκε το πλάνο...
Θεωρώ ξεκάθαρα πως ο Αμπέλ υποτιμάει το υλικό του και θεωρεί ότι δεν είναι καλύτερη ομάδα. Αλλιώς δεν μπορώ να εξηγήσω το πλάνο.. Εναλλακτικά έχει κάψει τους παίκτες και δεν μπορούν να βγάλουν ένταση και αντοχή...
Αυτά...
- invincible
1ο Ημίχρονο
ΠΑΟΚ : Πάρε την μπάλα εσύ εγώ δεν ξέρω τι να κάνω
GAY: Ούτε εγώ εσύ καλύτερα
ΠΑΟΚ : όχι εσύ
GAY: όχι εσύ
ΠΑΟΚ: Καλά αλλά δεν κάνουμε μερικά κόρνερ τότε μέχρι να τελειώσει να πάμε ημίχρονο
GAY: Καλά λες μην μας πάρει ο ύπνος
ΠΑΟΚ : Πάρε την μπάλα εσύ εγώ δεν ξέρω τι να κάνω
GAY: Ούτε εγώ εσύ καλύτερα
ΠΑΟΚ : όχι εσύ
GAY: όχι εσύ
ΠΑΟΚ: Καλά αλλά δεν κάνουμε μερικά κόρνερ τότε μέχρι να τελειώσει να πάμε ημίχρονο
GAY: Καλά λες μην μας πάρει ο ύπνος
Πολύ προσοχή να μήν φάμε γκόλ. Δεν ξέρω αν αυτό ήταν οδηγία. Σε καμία φάση δεν ανοιχτήκαμε, προσπαθούμε να φέρουμε την μπάλα με αργή ανάπτυξη στην περιοχή τους. Για τον Φερέιρα τα έχω πεί, πειραματίζεται και μπερδεύει την ομάδα. Ντέρμπι χωρίς Μάτος; Δύσκολο να το καταλάβω.boogeyman77 έγραψε:Μπερδεμένος προπονητής, Μπερδεμένη ομάδα...Μαζί πάνε αυτά!Magpies4 έγραψε:Μπερδεμένη η ομάδα. Κανείς δεν ξέρει τί ακριβώς θέλει να κάνει στο γήπεδο.
Ισως να οφείλεται στον αργό άξονα.
Σίγουρα θέλουμε παίκτες που να τρέχουν και να πιέζουν. Μόνο Πέλκας Λημνιός πιέζουν.
- Caballo Viejo