ΠΑΟΚ-Ε. Ο. 23/2 19:30 PAOKTV
- PAOK_Antarctica
Re: ΠΑΟΚ-Ε. Ο. 23/2 19:30 PAOKTV
θα πρεπει να ειναι χεσμενοι απο την ωρα που θα δουν την ταμπελα που γραφει ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

Έχει προσφορά στα μπεμπιλινο στα σούπερ μάρκετ
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
- Mauricio-8-
Το ματς είναι πολυ κρίσιμο λόγω βαθμολογιας, γιατί το λέω αυτο.Ας ξεκινήσουμε από το χειροτερο σενάριο:
1.Μας κερδίζει ο γαυρος, η διαφορά μας παει στους +5 και αποκτούν σημαντικό προβαδισμα για τον τίτλο και τα playoff εκεί θα γινουνε πολυ δυσκολα για εμάς τα πράγματα και θα πρέπει σίγουρα στα playoff να τους κερδίσουμε και στα δυο ματς η να χάσουνε βαθμους σε αλλά ματς για να τους περασουμε και θα αποκτησουνε και ψυχολογικο προβαδισμα για την συνεχεια.Αυτο ειναι το χειροτερο σενάριο το +5 δυσκολα θα ανατραπεί.
2.Το ματς έρχετε ισόπαλο και παραμενουνε στο +2 αυτο δεν αλλάζει κάτι για την συνέχεια των playoff και παραμενει η αγωνία μέχρι το τέλος αλλά παραμενουνε Πρώτοι και αυτό το +2 αν και δεν είναι μεγάλη διαφορά ίσως παιξει ρόλο και στις λεπτομερειες μετρήσει στο τέλος των playoff.
3.Τους κερδιζουμε!Περνάμε εμείς μπροστά στο +1 μικρό προβαδισμα φυσικά αλλά είναι προβαδισμα.Αποκτούμε σίγουρα εμεις ψυχολογία και ξεκινάμε τα playoff επί ίσοις ορεις.
Βέβαια θα μετρησουνε πολυ και οι απώλειες που θα έχουμε και οι δυο στα playoff με ομάδες όπως η αεκ,βάζελος, αρης,οφη αυτές οι ομάδες θα είναι ρυθμιστές.Φετος θα είναι συναρπαστικό το Πρωτάθλημα γιατί όπως το κόβω εγώ θα παιχτει στον ποντο μέχρι και την τελευταία αγωνιστικη.Απο δω και πέρα οι απώλειες θα κοστίζουνε γιατί πλεον ένα Χ μέσα στην Τουμπα με τον Βάζελο η τον Άρη π.χ ίσως κρίνει και τον Πρωταθλητή.
Υ.γ ότι απώλειες κάναμε κάναμε ελπίζω να μην έχουμε πλεον άλλες από δω και περα.
Υ.γ2 Είμαι αισιόδοξος γενικά γιατί βλέπω ότι η ομάδα αρχιζει να ανεβαίνει και μια Νίκη με τον γαυρο στην Τουμπα θα δώσει και φοβερή ώθηση για την συνεχεια.Παικτες οοπωςο Μαουρισιο, Βιερηνια, Πελκας, Βαρέλα, Πατάνε πλεον ποιο καλά στο σημαντικότερο σημείο της σεζόν. Τον μονο που φοβάμαι είναι ο Ζίβκοβιτς δεν μου βγάζει δυστυχώς εμένα σιγουριά. Περιμένω πολλα και από τον Καντουρι, Μπισεσβαρ πλεον!
Υγ3 Νίκη και μόνο Νίκη την Κυριακή.
1.Μας κερδίζει ο γαυρος, η διαφορά μας παει στους +5 και αποκτούν σημαντικό προβαδισμα για τον τίτλο και τα playoff εκεί θα γινουνε πολυ δυσκολα για εμάς τα πράγματα και θα πρέπει σίγουρα στα playoff να τους κερδίσουμε και στα δυο ματς η να χάσουνε βαθμους σε αλλά ματς για να τους περασουμε και θα αποκτησουνε και ψυχολογικο προβαδισμα για την συνεχεια.Αυτο ειναι το χειροτερο σενάριο το +5 δυσκολα θα ανατραπεί.
2.Το ματς έρχετε ισόπαλο και παραμενουνε στο +2 αυτο δεν αλλάζει κάτι για την συνέχεια των playoff και παραμενει η αγωνία μέχρι το τέλος αλλά παραμενουνε Πρώτοι και αυτό το +2 αν και δεν είναι μεγάλη διαφορά ίσως παιξει ρόλο και στις λεπτομερειες μετρήσει στο τέλος των playoff.
3.Τους κερδιζουμε!Περνάμε εμείς μπροστά στο +1 μικρό προβαδισμα φυσικά αλλά είναι προβαδισμα.Αποκτούμε σίγουρα εμεις ψυχολογία και ξεκινάμε τα playoff επί ίσοις ορεις.
Βέβαια θα μετρησουνε πολυ και οι απώλειες που θα έχουμε και οι δυο στα playoff με ομάδες όπως η αεκ,βάζελος, αρης,οφη αυτές οι ομάδες θα είναι ρυθμιστές.Φετος θα είναι συναρπαστικό το Πρωτάθλημα γιατί όπως το κόβω εγώ θα παιχτει στον ποντο μέχρι και την τελευταία αγωνιστικη.Απο δω και πέρα οι απώλειες θα κοστίζουνε γιατί πλεον ένα Χ μέσα στην Τουμπα με τον Βάζελο η τον Άρη π.χ ίσως κρίνει και τον Πρωταθλητή.
Υ.γ ότι απώλειες κάναμε κάναμε ελπίζω να μην έχουμε πλεον άλλες από δω και περα.
Υ.γ2 Είμαι αισιόδοξος γενικά γιατί βλέπω ότι η ομάδα αρχιζει να ανεβαίνει και μια Νίκη με τον γαυρο στην Τουμπα θα δώσει και φοβερή ώθηση για την συνεχεια.Παικτες οοπωςο Μαουρισιο, Βιερηνια, Πελκας, Βαρέλα, Πατάνε πλεον ποιο καλά στο σημαντικότερο σημείο της σεζόν. Τον μονο που φοβάμαι είναι ο Ζίβκοβιτς δεν μου βγάζει δυστυχώς εμένα σιγουριά. Περιμένω πολλα και από τον Καντουρι, Μπισεσβαρ πλεον!
Υγ3 Νίκη και μόνο Νίκη την Κυριακή.
μόνο μη φάμε το τυρί και απαντήσουμε στις προκλήσεις τους
τίποτα άλλο δε φοβάμαι
θέλω να δω την ομάδα να τους πνίγει
τίποτα άλλο δε φοβάμαι
θέλω να δω την ομάδα να τους πνίγει
Aυτοί ειναι ικανοί να βαλουν δικους τους να σπάσουν το λεωφορείο τους έξω από το ξενοδοχείο τους ή στο δρόμο για την Τούμπα κ να πουν ότι δεν κατεβαίνουν να παίξουν.
Η ΠΑΕ πρέπει να εχει το νου της κ να βιντεοσκοπήσει όλη τη πορεία τους προς το γήπεδο για ενδεχομενο ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ.
Επίσης προτείνω να στρώσουμε κόκκινο χαλί αλά απονομής όσκαρ για τα λίγα μέτρα από το παρκάρισμα του λεωφορείου τους έως την είσοδο στο στάδιο. Για να τρολάρουμε τη φιλοξενία των πούστηδων.
Το ματς πρέπει οπωσδήποτε να γίνει. Δεν γλιτώνουν κάτω από 4 τεμάχια.
Υ.γ.
Τον στημένο που πέταξε το ρολό του κάνανε τίποτα του πο@στη?
Ας ελπίσουμε να μην βρεθεί άλλος που να τα πάρει χοντρά.
Η ΠΑΕ πρέπει να εχει το νου της κ να βιντεοσκοπήσει όλη τη πορεία τους προς το γήπεδο για ενδεχομενο ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ.
Επίσης προτείνω να στρώσουμε κόκκινο χαλί αλά απονομής όσκαρ για τα λίγα μέτρα από το παρκάρισμα του λεωφορείου τους έως την είσοδο στο στάδιο. Για να τρολάρουμε τη φιλοξενία των πούστηδων.
Το ματς πρέπει οπωσδήποτε να γίνει. Δεν γλιτώνουν κάτω από 4 τεμάχια.
Υ.γ.
Τον στημένο που πέταξε το ρολό του κάνανε τίποτα του πο@στη?
Ας ελπίσουμε να μην βρεθεί άλλος που να τα πάρει χοντρά.
- Paok_Strymonikos
Θέλω πάθος απο το πρώτο δευτερόλεπτο να πανηγυρίζουμε ακόμα και στα τάκλιν όπως πέρυσι να του λιώσουμε
το λαρύγκι του δαφνοστεγανομένου

το λαρύγκι του δαφνοστεγανομένου

Μην τσιμπήσει κανένας απ'τις προκλήσεις τους!!! Η ομάδα κι ο προπονητής πρέπει να είναι με το μαχαίρι στα δόντια! Κι ο λαός να δώσει μαθήματα κερκίδας!
Και για να το θέσω συνοπτικά: ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!!

Και για να το θέσω συνοπτικά: ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!!

Αγώνας ζωής και μόνο ζωής, τόσο για τον οργανισμό, ασχέτως αποτελεσμάτων μετά, όσο και ημών των οπαδών...
Τριάντα χιλιάρικα, ακατέβατα, δεν πρέπει να σταματήσουν λεπτό να ουρλιάζουν, μανιασμένα, μόνο ένα σύνθημα:
Γαμήσι και ξύλο, στον πουσταρά τον "θρύλο"....
Μόνο μετά από κάθε γκολ, ίσως επιτρέπεται να ακούγεται, το πολύ για 1-2 λεπτά, όμως και το ιδιαίτερα ευγενές:
Μην σταματάς Δικέφαλε, μην σταματάς, μην σταματάς, Δικέφαλε!!!!
Μόνο έτσι θα νιώσουν και οι παίχτες μας, ποιους οπαδούς έχουν μαζί τους κι οι πουστόγαυροι, όμως, κατά τους!
Υ.Γ. Τέτοιου είδους ντέρμπι δεν παίζονται...Κερδίζονται...Και κερδίζονται μόνο, από όποιους τα θέλουν πιο πολύ!!
Υ.Γ. 2...Πλην της ηχητικής βίας μας και μόνο, το γήπεδο, οφείλουμε όλοι, να είναι "ιερό", ισάξιο των αγγλικών!!!!
Τριάντα χιλιάρικα, ακατέβατα, δεν πρέπει να σταματήσουν λεπτό να ουρλιάζουν, μανιασμένα, μόνο ένα σύνθημα:
Γαμήσι και ξύλο, στον πουσταρά τον "θρύλο"....
Μόνο μετά από κάθε γκολ, ίσως επιτρέπεται να ακούγεται, το πολύ για 1-2 λεπτά, όμως και το ιδιαίτερα ευγενές:
Μην σταματάς Δικέφαλε, μην σταματάς, μην σταματάς, Δικέφαλε!!!!
Μόνο έτσι θα νιώσουν και οι παίχτες μας, ποιους οπαδούς έχουν μαζί τους κι οι πουστόγαυροι, όμως, κατά τους!

Υ.Γ. Τέτοιου είδους ντέρμπι δεν παίζονται...Κερδίζονται...Και κερδίζονται μόνο, από όποιους τα θέλουν πιο πολύ!!
Υ.Γ. 2...Πλην της ηχητικής βίας μας και μόνο, το γήπεδο, οφείλουμε όλοι, να είναι "ιερό", ισάξιο των αγγλικών!!!!
- ΑποστόληςΑ
Είμαστε καλύτεροι σαν ομάδα. Έδιωξαν τον επικίνδυνο παίκτη τους (και τον πιο νεαρό) και έμειναν μπροστά με Ελ Αραμπί (33 ετών), Βαλμπουενά (35,5), Χριστοδουλόπουλο (33) και Χασάν (27). Ας βάλουν όποιον θέλουν. Δεν μας προβληματίζει κανείς τους.
θα τους εγαμήσουμεν.
ελπίζω η Τούμπα Ε-Π-Ι-Τ-Ε-Λ-Ο-Υ-Σ να σταθεί στο ύψος της περίστασης και να ΚΟΧΛΑΖΕΙ ασταμάτητα, χωρίς σελφάκηδες, χωρίς αναλυτές, χωρίς υπομονετικούς, χωρίς θεατρόφιλους αλλά μόνο με εκστασιασμένα ηλεκτρόνια που θα χοροπηδάνε και θα τσιρίζουν σαν γορίλες όπως παλία.
Πυρσοί στα χέρια και εκκωφαντικές τσιρίδες. ΝΑ ΧΕΣΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.
ελπίζω η Τούμπα Ε-Π-Ι-Τ-Ε-Λ-Ο-Υ-Σ να σταθεί στο ύψος της περίστασης και να ΚΟΧΛΑΖΕΙ ασταμάτητα, χωρίς σελφάκηδες, χωρίς αναλυτές, χωρίς υπομονετικούς, χωρίς θεατρόφιλους αλλά μόνο με εκστασιασμένα ηλεκτρόνια που θα χοροπηδάνε και θα τσιρίζουν σαν γορίλες όπως παλία.
Πυρσοί στα χέρια και εκκωφαντικές τσιρίδες. ΝΑ ΧΕΣΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.
Έκτος:
•Σουντανι χιαστός
•Ποντενσε πούλημα
Δύο παίκτες έχει τώρα που πρέπει να κλείσουμε:
•Ελ αραμπι 33
•Βαλμπουενα 35,5
(Ο φορτουνης δεν θεωρώ ότι είναι ακόμα τόσο δυνατός μετά τον τραυματισμό)
Θέλουμε ένα παιχνίδι με Άρσεναλ που θα παίζεται μέχρι το τέλος και σε κούραση των παικτών, ενδεχόμενο 0-2 στο 20 θα είναι κακό.
Θέλουμε:
•Σοβαρό Βαρελά (γιατί ο Κρέσπο λείπει πολύ)
•Πασχαλακη τέρμα, ο άλλος είναι επικίνδυνος
Gesendet von meinem Redmi Note 8 Pro mit Tapatalk
•Σουντανι χιαστός
•Ποντενσε πούλημα
Δύο παίκτες έχει τώρα που πρέπει να κλείσουμε:
•Ελ αραμπι 33
•Βαλμπουενα 35,5
(Ο φορτουνης δεν θεωρώ ότι είναι ακόμα τόσο δυνατός μετά τον τραυματισμό)
Θέλουμε ένα παιχνίδι με Άρσεναλ που θα παίζεται μέχρι το τέλος και σε κούραση των παικτών, ενδεχόμενο 0-2 στο 20 θα είναι κακό.
Θέλουμε:
•Σοβαρό Βαρελά (γιατί ο Κρέσπο λείπει πολύ)
•Πασχαλακη τέρμα, ο άλλος είναι επικίνδυνος
Gesendet von meinem Redmi Note 8 Pro mit Tapatalk