ΠΑΟΚ-Ε. Ο. 23/2 19:30 PAOKTV
Re: ΠΑΟΚ-Ε. Ο. 23/2 19:30 PAOKTV
Οι παίχτες στο μισό παιχνίδι μαλώνουν μεταξύ τους. Τι τα φταίει αυτά τα παιδία? Απλήρωτα είναι? Δεν παίρνουν καλά λεφτά? Τι γίνεται?
Χαλια μαυρα,χεσμενοι μπηκαμε και το πηραν πρεφα προς το τελος. Πρεπει να σκοραρουμε πρωτοι γτ αν το φαμε χτυπα ξυλο,δυσκολα τα πραματα
-
αντε τωρα να περιμενουμε τον φερειρα να κανει αλλαγες... το ματς θελει τσουμπα καντουρι και ματος για την αλητεια
Οι Ελληνες παιχτες του Π.Α.Ο.Κ. θελουν ξεματιασμα !!! Ας ελπισουμε να μπουν στο δευτερο μερος ...
:ugeek:
:ugeek: :ugeek:
:ugeek:

- PAOK_Antarctica
Σήμερα διάβαζα κάπου οτι η Λίβερπουλ, την πρώτη χρονιά με Κλοπ, τερμάτισε 8η.hasio_john έγραψε:Σα να παίζουμε χώρις προπονητή. Είναι απίστευτο με τατοια χάλια να μην έχει κάνει έστω μια εσωτερική αλλαγή..
Υπομονή...

- painkiller4
Ο ΠΑΟΚ κατέβηκε κατά τη γνώμη με την καλύτερη δυνατή 11άδα, στις κατάλληλες θέσεις. Όμως, ο Μπίσεσβαρ δεν είναι σε καλή μέρα δυστυχώς. Μου αρέσει το θράσος του Πέλκα, που όμως έκανε το κάτι παραπάνω σε φασεις που μπορούσαν να γίνουν πολύ επικίνδυνες με μια καλύτερη επιλογή. Επίσης ο Σφιντέρσκι έχει σβηστεί. Ίσως να ταίριαζε περισσότερο ο δυνατός Άκπομπ, που λογικά θα δούμε από το 60 και μετά.
Ομαδα κατωτερη των περιστασεων για ακομη μια φορα.
Παιζουμε με εναν ψοφιο γκευ και σερνομαστε.
Τραγικη επιλογη ο Σβι, ολοι το βλεπαμε πριν το παιχνιδι εκτος απο τον μαθητευόμενο μαγο.
Ο Λημνιος ανυπαρκτος.
Ο Μπισεσβαρ τρεχει αμυντικα αλλα επιθετικα ουτε ποδι δεν αλλάζει σωστα.
Ευτυχως το κεντρο κραταει καλα προς το παρον.
Ο Πελκας μαλλον πιστευει οτι εχει περισσοτερες δυνατοτητες απ οσες πραγματικα εχει και τραβαει μονιμα ολες τις προσπαθειες απο τα μαλλια.
Αν δεν ξυπνήσουν αμεσα δεν κερδιζουμε.
Ακομη και ισοπαλια ηττα μετραει
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παιζουμε με εναν ψοφιο γκευ και σερνομαστε.
Τραγικη επιλογη ο Σβι, ολοι το βλεπαμε πριν το παιχνιδι εκτος απο τον μαθητευόμενο μαγο.
Ο Λημνιος ανυπαρκτος.
Ο Μπισεσβαρ τρεχει αμυντικα αλλα επιθετικα ουτε ποδι δεν αλλάζει σωστα.
Ευτυχως το κεντρο κραταει καλα προς το παρον.
Ο Πελκας μαλλον πιστευει οτι εχει περισσοτερες δυνατοτητες απ οσες πραγματικα εχει και τραβαει μονιμα ολες τις προσπαθειες απο τα μαλλια.
Αν δεν ξυπνήσουν αμεσα δεν κερδιζουμε.
Ακομη και ισοπαλια ηττα μετραει
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το παιχνίδι θέλει Ακπομ μπροστά και καλύτερη πιο γρήγορη κυκλοφορια στη μπαλα. Δυστυχώς πουλάμε παρά πολύ εύκολα την μπάλα και αντί να τρέχει ο γαύρος τρέχουμε εμείς χωρίς λογο
Καλύτερη ομάδα ο γαύρος, ευτυχώς μπήκε επιφυλακτικά φοβούμενος το περσινό πάθημα, μόλις πήρε χαμπάρι πως φέτος δεν είμαστε για πολλά πράγματα και βγήκε μπροστά έγινε επικίνδυνος, ευτυχώς πάμε με 0-0 στο ημίχρονο και ελπίζουμε να φανεί η κούραση του γαύρου στο 2ο μπας και κερδίσουμε.
- hasio_john
Θα μας πάρει χαμπάρι ο γκει τι πτώμα ήμαστε και θα μας τρέξει παραπάνω στο β. Ελπίζω να ξυπνήσει νωρίς ο προπονητής μας..
- Mitsospaoki4
- Moderator
Στο 2ο θα τους πατήσουμε!
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο γαύρος μέτριος, αλλά αυτό μπορεί, αυτό παίζει. Και είναι πολύ συγκεκριμένο και εμφανές.
Εμείς παίζουμε δυστυχώς ότι νάναι και όπως βγει. Κρίμα
Ευτυχώς δεν δεχτήκαμε τέρμα. Ελπίζω στο δεύτερο να ξυπνήσουν.
Ο Βαρέλα μου προκαλεί τρόμο
Εμείς παίζουμε δυστυχώς ότι νάναι και όπως βγει. Κρίμα
Ευτυχώς δεν δεχτήκαμε τέρμα. Ελπίζω στο δεύτερο να ξυπνήσουν.
Ο Βαρέλα μου προκαλεί τρόμο
-
Θα διαφωνήσω για τον προπονητή ,υπάρχει ατολμία από τους παίκτες μας ,ο Πελκας θέλει πολύ αλλά κάνει πολύ ατομικές ενέργειες αντί να ακουμπήσει στον Μπισεβαρ και να φύγει .Ο Γιαννούλης είναι σε κακή μέρα και ο Λημνιος θέλει αλλά δεν ξέρει τι να κάνει .Δεν βλέπω τι αλλαγή μπορεί να κάνει .Ίσως αν βάλει τον Ακπομ για να παίξει λίγο πιο δυνατά.