ΠΑΟΚ-Ε. Ο. 23/2 19:30 PAOKTV
- paok re niamou
Re: ΠΑΟΚ-Ε. Ο. 23/2 19:30 PAOKTV
Πι Αλφα Ομικρον και Καπα Εχουν Ιστορια ........... μολις θυμισε ο Μακης στον Τσατσαρο.
Ανατριχιλα ρε πουστη μου, τι εχουμε ζησει εκεινες τις εποχες στα τσιμεντα της Τουμπας
Ανατριχιλα ρε πουστη μου, τι εχουμε ζησει εκεινες τις εποχες στα τσιμεντα της Τουμπας
Θέλω να ανεβάσω μια φωτό από αυτό που μου έφερε χθες ο γιος μου από το σχολείο. Που την ανεβάζω για να περάσω το link ανάμεσα στα Img?
Μεγαλώνοντας ΠΑΟΚτσάκι σε χαρτο-περιοχή και σε σχολείο βορείων προαστίων της Αθήνας.
Ανυπομονώ να τον ανεβάσω την άνοιξη για πρώτη φορά Τούμπα.
Μεγαλώνοντας ΠΑΟΚτσάκι σε χαρτο-περιοχή και σε σχολείο βορείων προαστίων της Αθήνας.
Ανυπομονώ να τον ανεβάσω την άνοιξη για πρώτη φορά Τούμπα.
Που φαίνεται αυτό; Εγώ μπήκα, μου έβγαζε «περιορισμένα» και όταν εμφάνιζε την εικόνα με το γήπεδο για να διαλέξω θύρα δεν έκανε κλικ πουθενά...mbison έγραψε:sold out. Μπήκα κ μου βγάζει μονο 8 τεμ. στην 1
- sourmenetes
- Moderator
Έχει αλλάξει πολύ η κατάσταση στην Αθήνα!!
Αυτά που ξέρανε τα ξεχνάνε!!
Επειδή γυρίζω καθημερινά στην Αθήνα όλο και περισσότερο βλέπεις το όνομα της ομαδαρα!!
Τα παιδιά στα σχολεία κυκλοφορούν με φανέλες ΠΑΟΚ!
Το νερό έχει μπει στο αυλάκι!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτά που ξέρανε τα ξεχνάνε!!
Επειδή γυρίζω καθημερινά στην Αθήνα όλο και περισσότερο βλέπεις το όνομα της ομαδαρα!!
Τα παιδιά στα σχολεία κυκλοφορούν με φανέλες ΠΑΟΚ!
Το νερό έχει μπει στο αυλάκι!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
mbison
Δεν σ εκανε κλικ γιατι προφανως θα πωληθηκαν κ τα τελευταια στην 1.
Εμενα μ εβγαζε κλικ στην θυρα 1 για 8 εισιτηρια στις 9.50 η ωρα.
Εμενα μ εβγαζε κλικ στην θυρα 1 για 8 εισιτηρια στις 9.50 η ωρα.
-
mbison
Mόλις μπηκα πάλι. Όντως δεν κανει κλικ πουθενά. Πάνε και τα τελευταια.
- PAOK_Antarctica
Προσωπικά θα πάω στο γήπεδο για να δω με τι σκορ θα κερδίσουμε και να χαρώ την ατμόσφαιρα.
Αυτοί οι σκατόφλωροι έχουν χάσει ήδη.
Αυτοί οι σκατόφλωροι έχουν χάσει ήδη.
Τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν! τουλαχιστον αυτό βγάζει το σαιτ της παε..Όχι περιορισμένα, πουλημένα
Τώρα το ξανα έβαλαν στα περιορισμένα χωρίς όμως να βγάζει διαθέσιμες θέσεις
Sold out τα εισιτήρια. Μπήκα στο ticketmaster πριν τις 9 και πρόλαβα 2 εισιτήρια στη Θ1 για μένα και τον γιο μου. Στη συνέχεια και όταν ένας φίλος με ζήτησε εισιτήριο ξαναμπήκα με τον κωδικό του γιου μου, βγήκε μπαρμαπαδάκι, με έβαλε στις 10:05 αλλά δεν υπήρχαν πλέον διαθέσιμα εισιτήρια.
Ερώτηση: θα γίνει ο αγώνας την Κυριακή; Γιατί πληροφορήθηκα πως οι κορασίδες που κόπτονται για την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος, ζήτησαν αναβολή από τη SL.
Ερώτηση: θα γίνει ο αγώνας την Κυριακή; Γιατί πληροφορήθηκα πως οι κορασίδες που κόπτονται για την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος, ζήτησαν αναβολή από τη SL.
Αν υπάρχει εισιτήριο στην 5 το αγοράζω. Θα ανέβω με το διαρκείας και θέλω να πάρω και τη γυναίκα μου μέσα. Έκανα κόπο για να την 'γυρίσω'..... 
Γιατί, τι ομάδα ήταν; Η δική μου πάντως είναι ουδέτερη και τελείως άσχετη από ποδόσφαιρο.cellophan έγραψε:Αν υπάρχει εισιτήριο στην 5 το αγοράζω. Θα ανέβω με το διαρκείας και θέλω να πάρω και τη γυναίκα μου μέσα. Έκανα κόπο για να την 'γυρίσω'.....