Ετσι ακριβως!ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Κορεό και μαλακίες. Φλώρικα πράγματα που κάνουν μόνο για φωτο.
Μονό ΦΩΝΗ αλλά ΠΟΛΛΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΝΗ, ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΦΩΝΗ.
Το μόνο που θα έκανα είναι να γεμίσει ο χώρος γύρω από τον αγωνστικό χώρο, πίσω από τα δύο τέρματα με λουκουκόσκονη. Να είναι ΑΣΠΡΟ ΤΟ ΤΑΡΤΑΝ.
ΠΑΟΚ-Ε. Ο. 23/2 19:30 PAOKTV
Re: ΠΑΟΚ-Ε. Ο. 23/2 19:30 PAOKTV
Εγώ το μόνο που θα έκανα ως μοντέρνα χορογραφία, σε συνέχεια του πιστολέρο στον Πειραιά πριν λίγες μέρες, θα ήταν να βάλω 9 ηθοποιους - νεκρούς μάρτυρες (με ονόματα και να κρατάνε ταμπελιτσα -π.χ. νεκρος νο 1) γύρω απ' τον πάγκο του γαύρου και ένα ασυνόδευτο καράβι.
Να φέρουμε τα αλάνια από τον VAP στη Ζάμπια να στήσουν ένα σκετσάκι με τoν χοντρό και τους μάρτυρες στη δίκη της λουκουμόσκονης. Τρομερή ευκαιρία θα ήταν να έρθουν και τα αλάνια στην Τούμπα.
[youtube]cTAFn6OwNgg[/youtube]

[youtube]cTAFn6OwNgg[/youtube]

Αντι κορεο θα ηθελα να παιανιζει το ασμα του Καραγκιοζη οταν θα εμπαινε στον αγωνιατικο χωρο ο θρηνος. Και το παπορι απο την Περσια θα ηταν μια αλλη επιλογη.
- giwrgos04dex
και μονο που θα δει η Τουμπα τον στρατηγο της πιστευω θα ηλεκτριστουμε ολοι
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Για 90 λεπτά να επικρατεί η ατμόσφαιρα του πρώτου τετάρτου με την Μπενφίκα και θα αρχίζουν να θυμούνται τις Σέρρες...
''Μας είχανε συνηθίσει δηλάδή να είμαστε εκτός φασουλάδας να πούμε, όταν είδανε ότι την χώθηκε ο Σαββίδης και μαζεύανε την μπάλα από τα πλεμάτια αγαπήσανε ο ένας τον άλλον τα παιδιά της πλατείας βάθης και του κολωνακίου.''
ΜΑΚΗΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
γαύρε θα γονατίσεις.
ΜΑΚΗΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
γαύρε θα γονατίσεις.
Είμαι καινούργιος στο φόρουμ (όχι νέος καθώς είμαι 70 χρονών). Συνυπήρξα με τον Μάκη, τον Λαυρέντη (τρομπέτα) τον Νικόλα και άλλους που ξεχάστηκαν για αρκετά χρόνια.
Σας ζηλεύω που θα βρεθείτε την Κυριακή στο γήπεδο, εγώ δυστυχώς είμαι σε καρότσι και δεν μπορώ. Βέβαια έχω ένα διαρκείας πάντα για την 5. Καλά να είναι το ΠΑΟΚ-TV.
Πολλοί προσεκτικοί φίλοι μου όλοι, τα μάτια σας στους διπλανούς σας μην μας τρυπήσουν οι πουτάνας γιοί, γιατί σίγουρα θα προσπαθήσουν οι λακέδες.
Φωνή ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ μου, να ζαλιστούν, να φοβηθούν, να χεστούν οι σκατόφλωροι, τα μιάσματα της κοινωνίας.
Άντε ΠΑΟΚΑΡΑ μου, για μια φορά ακόμη κάνε με να κλάψω. Άντε ομαδάρα μου.
Άντε λεβέντες μου η σειρά σας είναι ΤΩΡΑ.
Σας ζηλεύω που θα βρεθείτε την Κυριακή στο γήπεδο, εγώ δυστυχώς είμαι σε καρότσι και δεν μπορώ. Βέβαια έχω ένα διαρκείας πάντα για την 5. Καλά να είναι το ΠΑΟΚ-TV.
Πολλοί προσεκτικοί φίλοι μου όλοι, τα μάτια σας στους διπλανούς σας μην μας τρυπήσουν οι πουτάνας γιοί, γιατί σίγουρα θα προσπαθήσουν οι λακέδες.
Φωνή ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ μου, να ζαλιστούν, να φοβηθούν, να χεστούν οι σκατόφλωροι, τα μιάσματα της κοινωνίας.
- sourmenetes
- Moderator
Αυτά είναι!!!
Κανονιστε να βγάλετε λαρύγγια!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κανονιστε να βγάλετε λαρύγγια!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
αυτο θελωnkalis έγραψε:Εγώ πάντως θα έβλεπα και ένα σενάριο με Βιερίνια πίσω και με Μάτος μπροστά στη δεξιά μεριά.
Πειραματικό μεν αλλά με δυό πλευρές που θα κεντάνε και δεν θα ξέρεις από που να φυλαχτείς
Αριστερα: Γιαννουλη - Λημνιο
Δεξια : Βιερινια - Ματος
ντουμπλαρισματα συνεχεια και μην πω και εναλλαγες πλευρας και στα μπακ και μπροστα
άκου την τελευταία συνέντευξη του στον λίμπερο, είναι κανα μισάωροTaseos έγραψε:Που ειπώθηκε;
Rain είσαι το alter ego μου;rainmaker έγραψε:Εγώ το μόνο που θα έκανα ως μοντέρνα χορογραφία, σε συνέχεια του πιστολέρο στον Πειραιά πριν λίγες μέρες, θα ήταν να βάλω 9 ηθοποιους - νεκρούς μάρτυρες (με ονόματα και να κρατάνε ταμπελιτσα -π.χ. νεκρος νο 1) γύρω απ' τον πάγκο του γαύρου και ένα ασυνόδευτο καράβι.

για σένα πετσι γέρο μουΓέρος έγραψε:Είμαι καινούργιος στο φόρουμ (όχι νέος καθώς είμαι 70 χρονών). Συνυπήρξα με τον Μάκη, τον Λαυρέντη (τρομπέτα) τον Νικόλα και άλλους που ξεχάστηκαν για αρκετά χρόνια.
και για πολλούς άλλους ακόμα
σκίστε τους
τρομοκρατήστε τους