11. Zlatan Muslimović

Άβαταρ μέλους
scouser4

Re: Ζλάταν Μουσλίμοβιτς

Δημοσίευση από scouser4 »

thanx novito! :wink:

Κι εγώ η Καϊσερισπόρ νόμιζα ότι ενδιαφέρεται..μπήκαν κι άλλοι στο κόλπο ?... :roll:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Όποιοι τον θέλουν ένα θα τους πω... ΜΟΛΛΩΝ ΛΑΒΕ!
Όσο για την κόντρα Μούσλι Μπλάνκο... Τους φαντάζεσθε σε 4-4-2... Οένας θα τρώει το ξύλο και ο άλλος θα το καρφώνει... Τρελλά γούστα... Θέλω Μπλάνκο παρτενέρ του Ζλάταν :?
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

About my fake profile...
Από Zlatan Muslimović
Σήμερα στις 3:23 π.μ.
Don' t worry PAOK fans.
I' m not me who controls this fake profile.
Together for a better PAOK.

το μυνημα που μου ηρθε χτες στο fb προς απαντηση προηγουμενων συζητησεων...

εμενα ο μπλανκο δεν μ'αρεσει και δεν τον θελω στον ΠΑΟΚ...εχει αισθηση του γκολ (καλες τοποθετησεις) αλλα δεν θεωρω πως αυτο ειναι ικανοτητα...γενικα ειναι ενας αμπαλος παιχτης κατ'εμε δεν μου γεμιζει το ματι...ΡΙΕΡΑ πανθρακικου θελω για παρτενερ!!!παπαδες θα κανουν τα παλικαρια!!!
:) :) :)
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Δημοσίευση από Fantomas »

Καταρχήν εδώ πέρα κάνουμε μια υγιή συζήτηση και προβληματιζόμαστε για μερικά πράγματα. Δεν είμαι κολλημένος με την άποψή μου και για αυτό θέλω να βγούνε κάποιοι φίλοι και με τεκμηριωμένα επιχειρήματα να αναλύσουν το θέμα. 8)

Εντάξει σίγουρα σε επίπεδο ανασταλτικό ο ΠΑΟΚ διαθέτει φέτος στο Ελληνικό πρωτάθλημα την καλύτερη άμυνα, τον καλύτερο τερματοφύλακα και πολύ καλά αμυντικά χαφ. Αλλά σε επίπεδο επιτελικό συμφωνώ ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει τους μέσοεπιθετικούς της αεκ44, του βαζελου και του γαύρου... Και για αυτό και βλέπεις ότι μια μερίδα του κόσμου του ΠΑΟΚ δεν είναι τόσο αισιόδοξοι για τα play offs για C.L. φέτος και για αυτό κρατάνε και την μπάλα χαμηλά στο UEFA.

Βέβαια είναι και λίγο υποθετικό να λέμε τώρα ότι αν ο Μπλάνκο έπαιζε στον ΠΑΟΚ και έτρωγε ξύλο... και αν ο Μουσλι έπαιζε στην αεκ...και αν ο Αναστασάκος είχε τον Μέσι και τον Ροναλντίνιο από πίσω... και αν το πουλί μου είχε νύχι ...θα ήταν δάκτυλο!

Όλοι κάνατε μια πολύ καλή ανάλυση επί του θέματος. Βέβαια θα ήθελα να τονίσω εδώ ότι ο Μούσλι δεν έπαιζε στο καμπιονάτο γιατί ήταν παγκίτης με πολύ λίγες συμμέτοχες σε μικρού βεληνεκούς ομάδες του Καμπιονάτου. Και εκεί που πήρε πολλές συμμετοχές ήταν όταν τον δώσαν δανικό σε ομάδα β Εθνικής στην Ρίμινι...
Γιατί από αυτά που διαβάζει κανείς εδώ μέσα θα νομίζει ότι τον πήραμε από την Μίλαν και την Ιντερ και την Γιουβέντους...
http://en.wikipedia.org/wiki/Zlatan_Muslimovi%C4%87

Όσο για το ξύλο ...όσοι παίξαν μπάλα ξέρουν ότι άμα είσαι ένα βαρύ πανύψηλο και αργό σέντερ φορ που παίζεις με την δύναμη ...
ε ...θα φας ξύλο από τους αμυντικούς!

Εγώ στην αρχή τον πίστεψα πολύ τον Ζλάταν αλλά στην συνέχεια είδα κάποια πράγματα στα τελειώματα του που με προβλημάτισαν...δεν ξέρω...θέλω πολύ να με κάνει να αλλάξω γνώμη για αυτόν και γρήγορα μάλιστα...

Όσο για τον Μπλάνκο πιστεύω ότι δεν αξίζει να ασχολούμαστε άλλο... γιατί oλόκληρη η πόλη στα ραδιόφωνα ασχολείται με την επιστροφή του Σαλπιγγίδη στον ΠΑΟΚ! :lol:
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

αν η Καισερισπορ μας εμφανιστει ως ΚΑΣΕΡΙαφρατοκαιπαχυσπορ κατι γινεται
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Οσον αφορά το θέμα του Φέισμπουκ, σαφώς και είναι αρκετά δύσκολο να ξέρεις ποιος κρύβεται από πίσω..

Μην ξεχνάτε ότι πριν λίγους μήνες ο Ντέμης Νικολαΐδης, μέσω ενός μηνύματος στο Φέισμπουκ έλεγε ότι παραιτείται από την προεδρία της Αεκ.

Παρόμοια μηνύματα διαμέσου της εν λόγω ιστοσελίδας, κατά καιρούς έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας κι έχει δημιουργηθεί μεγάλος ντόρος..

Σόρρυ από πλευράς μου για την όποια αναστάτωση..

Προχωράμε! ΠΑΟΚ..
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Κοιτα Φρη...η αληθεια ειναι οτι ηταν γραμμενο στο φεϊσμπουκ... Το οτι σημαινει κατι, κατα τη γνωμη μου, ειναι οφθαλμοφανες. Απο εκει και περα ποιος το εγραψε, γιατι το εγραψε, γιατι σβηστηκε το προφιλ...ολα αυτα ειναι θεμα για την εκπομπη του Χαρδαβελα "οι πυλες του ανεξηγητου" (αν δεν κανω λαθος).

Το καλοκαιρι θα λυθουν οι οποιες αποριες μας κι ως τοτε καλο θα ηταν να το ξεχασουμε και να μην ασχοληθουμε.

Γνωμη δικη μου ειναι οτι δεν το εβαλε ο Μουσλι αλλα καποιος "αλλοθρησκος", πως και γιατι δεν ξερω. Αλλωστε πολλοι απο εμας εχουν γινει χωρις να το γνωριζουν και να το θελουν οι ιδιοι, φιλοι του γαυρου στο φεϊς...

Πιθανον με τον ιδιο τροπο γραφτηκε κι αυτο απο τον "Μουσλι" ...πισω απο την πλατη του!!!
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

τι φιλοι του gay ρε πλατωνα>???
ποιος???
ασε που σε εξαχνα στο φρατελι πριν το ματσ με τον gayro και δεν σε εβρισκα πουθενα!!! :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Η αξία ενός παίχτη από μόνη της δεν παίζει κανένα ρόλο. Σημασία έχει το σύνολο, οι υπόλοιποι παίχτες που τον πλαισιώνουν, η ίδια η φιλοσοφία της ομάδας. Ο Μούσλι ταιριάζει περισσότερο στον ΠΑΟΚ και ο Μπλάνκο στην ΑΕΚ. Δε με νοιάζει αν στα στατιστικά ο Μπλάνκο νικάει ή όχι. Εμένα με νοιάζει ότι, ακόμα και ντεφορμέ, ο Μουσλίμοβιτς κάνει δουλειά στο γήπεδο, δεν τα ξύνει.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Για να κλείσει το θέμα Μπλάνκο, που είναι και οφ τόπικ, ο Αργεντίνος πάει Μπενφίκα, οπότε χαλαρώστε..
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

pyrgioths έγραψε:τι φιλοι του gay ρε πλατωνα>???
ποιος???
ασε που σε εξαχνα στο φρατελι πριν το ματσ με τον gayro και δεν σε εβρισκα πουθενα!!! :) :) :) :)
Καποιοι βαζουν στο φεϊς, καποιους αλλους παρα τη θεληση τους, σε ενα γκρουπ φιλων του γαυρου. Χακερς ή ξερω εγω τι αλλο ειναι αυτοι...

ΥΓ Στο Φρατελλι πριν το ματς με γαυρο ημουν για κανα δύωρο μαν, εφαγα τα δακρυγονα μου κι επιτα πηγα με καποια απο τα αλλα παιδια εδω στην 6. Αδυνατον να μη με βρηκες εκει!!! Ειχαν ολοι βαρεθει να με βλεπουν... :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Τελικά πέρα απο το κασέρισπορ υπάρχει και το γάλα σαράι στο παιχνίδι όντως. :o

Όπως και να ΄χει όμως το θετικό είναι ότι μπορεί να είναι απο τους αγαπημένους της κερκίδας η δε ρήτρα του παίχτη σε περίπτωση μεταγραφής όμως ξεκινάει απο 5000000 Ευρώ :shock: βάλε και 600 χιλιάρικα που ζητεί ο παίχτης.
Συνεπώς μολών λαβέ.
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

http://www.sport-fm.gr/article/171058
and the story goes on and on and on.....
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

bullshits drums aka μαλακιες τουμπανα
Άβαταρ μέλους
LittleJohn

Δημοσίευση από LittleJohn »

Για να γραφετε και να αναπαραγετε συνεχως αυτο το πραγμα λογικα θα εχει καποια βαση.Απο κει και περα τι θα γινει και το τι οχι θα το δουμε,εχουμε ακομα χρονο μπροστα μας
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”