Καταρχήν εδώ πέρα κάνουμε μια υγιή συζήτηση και προβληματιζόμαστε για μερικά πράγματα. Δεν είμαι κολλημένος με την άποψή μου και για αυτό θέλω να βγούνε κάποιοι φίλοι και με τεκμηριωμένα επιχειρήματα να αναλύσουν το θέμα. 8)
Εντάξει σίγουρα σε επίπεδο ανασταλτικό ο ΠΑΟΚ διαθέτει φέτος στο Ελληνικό πρωτάθλημα την καλύτερη άμυνα, τον καλύτερο τερματοφύλακα και πολύ καλά αμυντικά χαφ. Αλλά σε επίπεδο επιτελικό συμφωνώ ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει τους μέσοεπιθετικούς της αεκ44, του βαζελου και του γαύρου... Και για αυτό και βλέπεις ότι μια μερίδα του κόσμου του ΠΑΟΚ δεν είναι τόσο αισιόδοξοι για τα play offs για C.L. φέτος και για αυτό κρατάνε και την μπάλα χαμηλά στο UEFA.
Βέβαια είναι και λίγο υποθετικό να λέμε τώρα ότι αν ο Μπλάνκο έπαιζε στον ΠΑΟΚ και έτρωγε ξύλο... και αν ο Μουσλι έπαιζε στην αεκ...και αν ο Αναστασάκος είχε τον Μέσι και τον Ροναλντίνιο από πίσω... και αν το πουλί μου είχε νύχι ...θα ήταν δάκτυλο!
Όλοι κάνατε μια πολύ καλή ανάλυση επί του θέματος. Βέβαια θα ήθελα να τονίσω εδώ ότι ο Μούσλι δεν έπαιζε στο καμπιονάτο γιατί ήταν παγκίτης με πολύ λίγες συμμέτοχες σε μικρού βεληνεκούς ομάδες του Καμπιονάτου. Και εκεί που πήρε πολλές συμμετοχές ήταν όταν τον δώσαν δανικό σε ομάδα β Εθνικής στην Ρίμινι...
Γιατί από αυτά που διαβάζει κανείς εδώ μέσα θα νομίζει ότι τον πήραμε από την Μίλαν και την Ιντερ και την Γιουβέντους...
http://en.wikipedia.org/wiki/Zlatan_Muslimovi%C4%87
Όσο για το ξύλο ...όσοι παίξαν μπάλα ξέρουν ότι άμα είσαι ένα βαρύ πανύψηλο και αργό σέντερ φορ που παίζεις με την δύναμη ...
ε ...θα φας ξύλο από τους αμυντικούς!
Εγώ στην αρχή τον πίστεψα πολύ τον Ζλάταν αλλά στην συνέχεια είδα κάποια πράγματα στα τελειώματα του που με προβλημάτισαν...δεν ξέρω...θέλω πολύ να με κάνει να αλλάξω γνώμη για αυτόν και γρήγορα μάλιστα...
Όσο για τον Μπλάνκο πιστεύω ότι δεν αξίζει να ασχολούμαστε άλλο... γιατί oλόκληρη η πόλη στα ραδιόφωνα ασχολείται με την επιστροφή του Σαλπιγγίδη στον ΠΑΟΚ!