ΠΑΟΚ-Παο 5/2-21:30, Cosmotesports1Hd
Re: ΠΑΟΚ-Παο 5/2-21:30, Cosmotesports1Hd
Τον Βιερίνια σαν δεξί μπακ θα τον έχει όπως τον Μάτος τρίτο στόπερ; Αν το δούμε και αυτό σήμερα....
συγχωρεστε με εγω θα παω κοντρα στην μιζερια η εντεκαδα ειναι σουπερ ο μαουριτσιο με τον βιερι θα ειναι οι καλυτεροι παικτες και το σκορακι 5-0 καλη διασκεδαση
Η επιλογή του αρχηγού για δεξί μπακ κατ' εμέ είναι εξαιρετικά ορθολογική. Εκεί μπορεί να προσφέρει και εκεί χρειάζεται σήμερα
-
5 ρε αθεόφοβε; Δε μας λυπάσαι καθόλου;donpablo έγραψε:συγχωρεστε με εγω θα παω κοντρα στην μιζερια η εντεκαδα ειναι σουπερ ο μαουριτσιο με τον βιερι θα ειναι οι καλυτεροι παικτες και το σκορακι 5-0 καλη διασκεδαση
Νίκη με κάθε σκορ για την ψυχολογία μας. Τη φυσική μας κατάσταση φοβάμαι και δε θέλω να σκεφτώ τι θα κάναμε αν ειμασταν και Ευρώπη φέτος.
σεβομαι την αποφαση του να επιλεξει μπακ τον βιερινια, μετα το τελος του παιχνιδιου θα ασκησω καλοπιστη κριτικη για την επιλογη αυτη...μεχρι τοτε ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Όσοι λέτε για Βιερινια δεξί μπακ θυμάστε μήπως πέρσι ποια ήταν τα μόνα κακά παιχνιδια του Άντρε στη σεζόν;
- sourmenetes
- Moderator
Παιδιά η 11αδα αυτή είναι!!
Δεν αλλάζει είτε μας αρέσει είτε όχι.
Παμε να παίξουμε μπάλα επιτέλους!!
Βγάλτε φωνή!!
ΠΆΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν αλλάζει είτε μας αρέσει είτε όχι.
Παμε να παίξουμε μπάλα επιτέλους!!
Βγάλτε φωνή!!
ΠΆΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παμε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ βγαλε εγωισμο και τσαμπουκα και παρε το παιχνιδι να φτιαξει λιγο η ψυχολογια μας
Αν έβαζε και τον ακπομπ θα είχαμε τουλάχιστον ντορτι,τώρα και τα τρία καλά είναι.
Και κατοχή τουλάχιστον 60-40
Θα προτιμούσες joshua σε αυτό το παιχνίδι τον ανάλατο και "λαθάκια" Ροντρίγκο?joshua έγραψε:Όσοι λέτε για Βιερινια δεξί μπακ θυμάστε μήπως πέρσι ποια ήταν τα μόνα κακά παιχνιδια του Άντρε στη σεζόν;
- invincible
Τον Ακομπ δεν τον έβαλε γιατί είναι κουρασμένος από τις πρόβες για το Creed IIIrenegade έγραψε:Αν έβαζε και τον ακπομπ θα είχαμε τουλάχιστον ντορτι,τώρα και τα τρία καλά είναι.
Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτή η εντεκάδα δεν έχει μεσες καταστάσεις. Η που θα βγει και το παιχνίδι θα είναι επιθετικός μονόλογος η που δεν θα βγει και δεν θα μπορούμε να αλλάξουμε δεύτερη πάσα.