ΠΑΟΚ-Παο 5/2-21:30, Cosmotesports1Hd
- sourmenetes
- Moderator
ΠΑΟΚ-Παο 5/2-21:30, Cosmotesports1Hd
Ξυπνήστε όλοι και παίξτε σαν ΠΑΟΚ!!
Βρείτε τρόπο να το γυρίσετε μόνοι σας!!
Αμπέλ ξεκόλλα από τις εμμονές, δες το ροστερ και άσε τις αλχημείες!!
Και οι υπόλοιποι αποδείξτε ποιοι είστε επιτέλους! Ξυπνήστε από το λήθαργο!!
ΠΆΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βρείτε τρόπο να το γυρίσετε μόνοι σας!!
Αμπέλ ξεκόλλα από τις εμμονές, δες το ροστερ και άσε τις αλχημείες!!
Και οι υπόλοιποι αποδείξτε ποιοι είστε επιτέλους! Ξυπνήστε από το λήθαργο!!
ΠΆΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: ΠΑΟΚ-Παο 5/2-21:30, Cosmotesports1Hd
Χωρίς δόση υπερβολής!
Αν αύριο παίξει ο ΠΑΟΚ των προηγούμενων ετών το ματς είναι 4-0 και θα πάμε με ροτεισον στο ΟΑΚΑ..
Ο Φερέιρα παίζει το κεφάλι του οπότε δεν νομίζω να δούμε πειράματα πάλι..
Αν αύριο παίξει ο ΠΑΟΚ των προηγούμενων ετών το ματς είναι 4-0 και θα πάμε με ροτεισον στο ΟΑΚΑ..
Ο Φερέιρα παίζει το κεφάλι του οπότε δεν νομίζω να δούμε πειράματα πάλι..
- theodorsalonika
- NIKOS_PAOK04
Ο ΠΑΟ δεν είναι για 4 γκολ ειδικά από τον ΠΑΟΚ των τελευταίων ημερών
Τα 5 πράγματα που χρειαζόμαστε σε σχέση με τα τελευταία 3 παιχνίδια...
1. Τα τριπλάσια τρεξίματα
2. Τις τριπλάσιες μονομαχίες(με όσο το δυνατό περισσότερες κερδισμένες)
3. Δεκαπλάσια συγκέντρωση (πολλά απίστευτα λάθη κυρίως στο δικό μας μισό)
4. Τακτικά να «αφοπλίσουμε» τον αντίπαλο όπως το κάναμε τόσο καλά σχεδόν 2 γεμάτα χρόνια
5. ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ στήριξη από τον κόσμο όχι γκρίνια και γιούχα στα πρώτα ανάποδα αποτελέσματα.
ΥΓ Πιστεύω σε αυτήν την ομάδα και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος πάλι εμείς θα πανηγυρίσουμε.
Τα 5 πράγματα που χρειαζόμαστε σε σχέση με τα τελευταία 3 παιχνίδια...
1. Τα τριπλάσια τρεξίματα
2. Τις τριπλάσιες μονομαχίες(με όσο το δυνατό περισσότερες κερδισμένες)
3. Δεκαπλάσια συγκέντρωση (πολλά απίστευτα λάθη κυρίως στο δικό μας μισό)
4. Τακτικά να «αφοπλίσουμε» τον αντίπαλο όπως το κάναμε τόσο καλά σχεδόν 2 γεμάτα χρόνια
5. ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ στήριξη από τον κόσμο όχι γκρίνια και γιούχα στα πρώτα ανάποδα αποτελέσματα.
ΥΓ Πιστεύω σε αυτήν την ομάδα και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος πάλι εμείς θα πανηγυρίσουμε.
Δεν ενδιαφέρει κανέναν τι θέματα έχετε με το Φερειρα και μεταξύ σας. Βρείτε τα συγκεντρωθειτε και περάστε μην έχουμε άλλα
- GREATANASTASIOS
εγω δεν βλεπω διαφορα την προκριση θα την παρουμε κατω με την ψυχη στο στομα λογω διαφορας ποιοτητας τιποτε άλλο αφου ο προπονητης κοιμαται λετε να είναι τοσο αμπαλλος ολοι τα βλεπουν και αυτος δεν βλεπει ας ελπισουμε να νικήσουμε τιποτε άλλο .ΠΑΟκαρα πανω από όλα .
Υ.Γ. αυτοι πανε να κανουν όλα τα χατηρια του χοντρου και οι δικοι μας βολευταδες χειροκριτανε κιολας σανο που τρωμε.
Υ.Γ. αυτοι πανε να κανουν όλα τα χατηρια του χοντρου και οι δικοι μας βολευταδες χειροκριτανε κιολας σανο που τρωμε.
1-2
Και φραστικό επεισόδιο παικτών προπονητή με το τέλος της αναμέτρησης
Και φραστικό επεισόδιο παικτών προπονητή με το τέλος της αναμέτρησης
Ντάξει renegade, το καταλάβαμε ότι δεν τον γουστάρεις..ευχή είναι ή προβλεψη?να ξέρουμε και αν θα πρέπει να επιχειρηματολογήσουμε δηλαδή
Χαβας είναι... γιατί αν δεν κάνουμε και λίγο πλάκα θα τρελαθουμε.
Επίσης δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί του.
Το ότι είναι λίγος για τον ΠΑΟΚ και είναι προπονητής της ομάδας δεν ευθύνεται αυτός.
Επίσης δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί του.
Το ότι είναι λίγος για τον ΠΑΟΚ και είναι προπονητής της ομάδας δεν ευθύνεται αυτός.
Τραγικη διοικηση αδειαζει Αμπελ. ΑΚου εκει να μην του φερει 11 μισιτς. Αντε τωρα αντιμετωπισε Βιερινια, Ματος κλπ στα ματια
Θέλω ένα κλασικό 4-2-2-1-1.
Συγκεκριμένα:
Πάσχα ή Ζίφκο στο τέρμα (δεν νομίζω στην παρούσα φάση να είναι καλύτερος ο ένας από τον άλλο)
Βαρέλα-Ίνγκα στόπερ
Μάτος-Γιαννούλης μπακ με ανεβάσματα ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ
Αουγκούστο (ή Εσίτι) -Μίσιτς στο κέντρο, με Εσίτι καθαρά αμυντικό χάφ και ένα είδος στόπερ πριν τα στόπερ
και Μίσιτς καθαρό 8άρι να μοιράζει παιχνίδι
Λημνιό-Μπίσε στα άκρα
Δίπλα τους ο Άκπομπ ως ο παίχτης που θα παίρνει πρώτος τις ψηλές μπαλιές να μοιράζει δεξιά-αριστερά ή μπροστά
Σβιντέρσκι επιθετικό.
Το είχα αναφέρει και πριν το αγώνα του πρωταθλήματος - ο βάζελος έχει νεαρούς και θα βασιστεί στα τρεξίματα.
Θα πρέπει να είμαστε σε θέση όταν διώχνουμε ψηλά την μπάλα από την άμυνα, ο κεντρικός μας μέσος να μπορεί να την κερδίζει ή να μοιράζει μπαλιές με το κεφάλι (Άκπομπ) ώστε είτε τα άκρα μας να μπορούν να διεισδύουν είτε ο επιθετικός μας να μπορεί να βρεθεί φάτσα με το γκολ.
Με δύο βασικούς στόπερ και έναν (Εσίτι) μέσο-στόπερ, θα μπορέσουμε να κόβουμε τους αιφνιδιασμούς τους, ενώ τα άκρα μας (Μάτος-Λημνιός και Γιαννούλης-Μπίσε) θα κρατάνε τα δικά τους άκρα πιο πίσω.
Το παραπάνω σχήμα το βλέπω εδώ και καιρό, λόγω των δυνατοτήτων της ομάδος αλλά και των αδυναμιών μας.
Απορώ πραγματικά γιατί δεν το βλέπει κανένας άλλος.
Έχουμε αλλάξει στη θέση ''πίσω από τον επιθετικό'' Μπίσε, Πέλκα, Μίσιτς, Βιερίνια έως και τον Ζαμπά (όταν υπήρχε και αυτός), και ποτέ δεν δοκιμάστηκε ο Άκπομπ που και δυνατό κορμί είναι, και άλμα έχει, και ντρίπλα έχει, και μπορεί να μοιράσει δεξιά-αριστερά, και έχει και σουτ καλύτερο από Πέλκα-Μπίσε και Μίσιτς (στα τελευταία του).
Συγκεκριμένα:
Πάσχα ή Ζίφκο στο τέρμα (δεν νομίζω στην παρούσα φάση να είναι καλύτερος ο ένας από τον άλλο)
Βαρέλα-Ίνγκα στόπερ
Μάτος-Γιαννούλης μπακ με ανεβάσματα ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ
Αουγκούστο (ή Εσίτι) -Μίσιτς στο κέντρο, με Εσίτι καθαρά αμυντικό χάφ και ένα είδος στόπερ πριν τα στόπερ
και Μίσιτς καθαρό 8άρι να μοιράζει παιχνίδι
Λημνιό-Μπίσε στα άκρα
Δίπλα τους ο Άκπομπ ως ο παίχτης που θα παίρνει πρώτος τις ψηλές μπαλιές να μοιράζει δεξιά-αριστερά ή μπροστά
Σβιντέρσκι επιθετικό.
Το είχα αναφέρει και πριν το αγώνα του πρωταθλήματος - ο βάζελος έχει νεαρούς και θα βασιστεί στα τρεξίματα.
Θα πρέπει να είμαστε σε θέση όταν διώχνουμε ψηλά την μπάλα από την άμυνα, ο κεντρικός μας μέσος να μπορεί να την κερδίζει ή να μοιράζει μπαλιές με το κεφάλι (Άκπομπ) ώστε είτε τα άκρα μας να μπορούν να διεισδύουν είτε ο επιθετικός μας να μπορεί να βρεθεί φάτσα με το γκολ.
Με δύο βασικούς στόπερ και έναν (Εσίτι) μέσο-στόπερ, θα μπορέσουμε να κόβουμε τους αιφνιδιασμούς τους, ενώ τα άκρα μας (Μάτος-Λημνιός και Γιαννούλης-Μπίσε) θα κρατάνε τα δικά τους άκρα πιο πίσω.
Το παραπάνω σχήμα το βλέπω εδώ και καιρό, λόγω των δυνατοτήτων της ομάδος αλλά και των αδυναμιών μας.
Απορώ πραγματικά γιατί δεν το βλέπει κανένας άλλος.
Έχουμε αλλάξει στη θέση ''πίσω από τον επιθετικό'' Μπίσε, Πέλκα, Μίσιτς, Βιερίνια έως και τον Ζαμπά (όταν υπήρχε και αυτός), και ποτέ δεν δοκιμάστηκε ο Άκπομπ που και δυνατό κορμί είναι, και άλμα έχει, και ντρίπλα έχει, και μπορεί να μοιράσει δεξιά-αριστερά, και έχει και σουτ καλύτερο από Πέλκα-Μπίσε και Μίσιτς (στα τελευταία του).
- PAOK_Antarctica
- Sick Bastard
- Μπαρκαρούτσος
Αγώνας που η κερκίδα δεν γουστάρει ούτε τον έναν, ούτε τον άλλον προπονητή!
Πόσοι προπονητές χωρούν σε ένα πορτ μπαγκάζ;

Πόσοι προπονητές χωρούν σε ένα πορτ μπαγκάζ;