Μεταγραφές Χειμώνα 2020

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Dimg4

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2020

Δημοσίευση από Dimg4 »

Mauricio-8- έγραψε:Πρόταση που καλύπτει όλη την ρήτρα για τον Γιαννούλη έφτασε σήμερα το πρωί στα γραφεία.Ο παίκτης μας χεραιταει.
H ορθογραφια σε χαιρετησε εδω και καιρο παντως
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

O Γιαννουλης πάντως είναι ότι πρέπει για Αγγλικό πρωτάθλημα με αυτή την συρτή κοφτερή σέντρα, είναι και ντελικάτος ότι πρέπει για γήπεδο χαλί. Ο παίχτης παίζει άνετα εκεί.

Επίσης καλή περίπτωση για αριστερό μπακ είναι και ο Miiko Albornoz αλλά όχι μόνος, δηλαδή εγώ θα τους έπαιρνα πακέτο Jefferson Nascimento και Miiko Albornoz και άστους να σκίζονται ποιος θα πρωτοπαίξει αριστερά. Αλλά Γιανούλη άλλον με κάτω από 10εκ δεν πρόκειται να βρεις γιατί αν υπήρχε θα τον παίρναν οι άλλοι είδη και δεν θα παίρνανε τον Γιανούλη :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

Αν φύγει ο Γιαννούλης (και θεωρώ πως σε μια καλή πρόταση δε πρέπει να πει όχι ο ΠΑΟΚ) τότε θεωρώ πως μια πολύ καλή λύση θα ήταν ο 29χρονος Παραγουανος Lorenzo Melgarejo που αγωνίζεται στη Σπάρτακ Μόσχας. Η Σπαρτάκ είναι εκτός στόχων, το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι, μπορει να παίξει από αριστερό μπακ ως εξτρεμ, έμπειρος καθώς έχει αγωνιστεί με επιτυχία και στη Ρωσία και στην Πορτογαλία ενώ παράλληλα δεν έχει παρελθόν σοβαρών τραυματισμών. Θα αποτελούσε μια καλή επιλογή και από αγωνιστικής σκοπιάς και από οικονομικής άποψης.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Lorenzo Melgarejo πολύ καλή η πρόταση!!!αλλά το θέμα δεν είναι ότι αν θα ζητήσουν λεφτά αρκετά ή λίγα αλλά αυτός τι συμβόλαιο έχει εκεί? Δηλαδή αν παίρνει 2 εκ τον χρόνο και πάνω? Βέβαια έπεσε και η εφορεία σε εμάς αλλά είναι παίχτης επιθετικό πολυεργαλείο
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Εγώ πάλι νομίζω ότι πρέπει να μεταγραφούν οι:

1. Πασχαλάκης
2. Γιαννούλης
3, Varela (Αραπιά)
4. Ingason (fiore του levante)
5. Misic (κάποια ομάδα θα προσφέρει στην Sporting πολύ περισσότερα από τα 2,25 της ρήτρας)
6. Λημνιός
7. Πέλκας
8. Βιειρινια (I love China)
9. Akpom
10. Swiderski

Δεχόμαστε και πιστωτικές κάρτες κάνουμε και άτοκες δόσεις (μέχρι 12).
Στα ανταλλάγματα δίνουμε και τον Μελιόπουλο.

ΥΓ: Μένει ελεύθερος ο Canas!
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ειλικρινα ειστε οπαδοι της ομαδας μερικοι η λογιστες??? Το βρισκω εκνευριστικο να θελετε να φυγει ο παικτης στον οποιο βασιζεται το 50% των επιθεσεων μας και εχουμε βρει Ελληνα για τα επομενα 10 χρονια. Πρωταθλημα θελετε ή λεφτα λες και θα μπουν στην τσεπη σας? Ο Ιβαν θα βρει τροπο για τα ffp και τα υπολοιπα, δεν ειναι δυνατον σε χρονια που παλι ειμαστε πλεον φαβορι να χαιρεστε αν φυγει μια απο τις κολωνες του οικοδομηματος. Για αλλους και αλλους που ειναι 1 μεσα 10 εξω κανετε σαν υστερικοι οταν ακουστει πως φευγουν, τον Γιαννουλη που ολοι στη χαβουζα σκανε που τον βρηκαμε του βαζετε και κορδελα
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Συμφωνώ 100%.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Όσο και να θέλω να συμφωνήσω, γιατί κ εγώ δεν θέλω να βλέπω να πωλούνται βοι παικταραδες μας, δεν μπορώ να παραβλέψω όμως ότι μια ομάδα αν θέλει να αναπτυχθεί και να μεγαλώσει πρέπει να πουλάει.
Βέβαια πολύ σημαντικοι είναι δύο παράμετροι, ότι θα πουλάει στην τιμή που καθορίζει αυτή και στην χρονική περίοδο που θέλει.
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

Κανείς δεν χαίρεται με τις όποιες αποχωρησεις ή πωλήσεις. Οι πωλήσεις παίκτων όμως είναι ένα δεδομένο στο παγκόσμιο ποδοσφαιρο, και έτσι λειτουργουν όλες οι ομάδες ειτε μας αρέσει είτε όχι.
Και με τον Πρίγιο όταν πουλήθηκε είδατε να μειώνεται η αγωνιστική ισχύς της ομάδας ?
Κάθε άλλο.
Αν κρίνουν ότι είναι προς οφελος της ομάδας ας πουλήσουν, αλλά με την βασική προϋποθεση οι αντικαταστάτες τους να είναι αν οχι καλύτεροι τουλάχιστον ισάξιοι...
icue

Δημοσίευση από icue »

Να πουλας οταν εχεις 2 μηνες μπροστα να βρεις αντικαταστατη. Οχι χειμωνιατικα.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Εγώ δεν πιστεύω ότι ο Πρίγιοβιτς αντικαταστάθηκε με ισάξιους. Ήταν κίλλερ με απίστευτα ποσοστά. Σε 1 χρόνο θα είναι εκει ο Σφιντέρσκι, αν παραμεινει και δεν πουληθεί.
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

Πιστευω ότι έχει γίνει η σχετικη προεργασια για την αντικατάσταση του όποιου παίκτη.
Δεν θα πάμε τελευταία στιγμη στα τυφλά.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Όταν με το καλό ο ΠΑΟΚ γίνει Γιουνάιτεντ ή κάτι αντίστοιχο θα μπορεί να πουλάει όπου θέλει όταν θέλει.
Μέχρι τότε υπάρχουν μεγαλύτερα ψάρια και όταν αυτοί θέλουν και κάνουν πρόταση δύσκολα μπορείς να αρνηθείς.
Και όχι μόνο λόγω οικονομικών.
Και με μάνατζερ θες να τα έχεις καλά, και γνωριμίες χρειάζονται, και δύσκολα λες σε παιχτη που τον ζητάνε δε σε δίνω.
Έτσι παίζεται το παιχνίδι και από το να το παίζουμε τρελίτσα γαλατικό χωριό και δε με νοιάζει, προτιμώ να εκπαιδευτούμε να το παίζουμε σωστά.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ πάλι νομίζω ότι πρέπει να μεταγραφούν οι:

1. Πασχαλάκης - Κυριακίδης
2. Γιαννούλης - Παντελιάδης
3, Varela - Τζαβέλλας
4. Ingason - Τάσος Παπάζογλου
5. Misic - Τσουκαλάς
6. Λημνιός - Παπουλής
7. Πέλκας - Βασιλακάκης
8. Βιειρινια - Μπαργκάν
9. Akpom - Σάκης Παπάζογλου
10. Swiderski - Αραβίδης
Υπάρχουν παίκτες εκεί έξω με εμπειρία, να μας βοηθήσουν για την κατάκτηση του double.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ettien έγραψε:Πιστευω ότι έχει γίνει η σχετικη προεργασια για την αντικατάσταση του όποιου παίκτη.
Δεν θα πάμε τελευταία στιγμη στα τυφλά.
Έτσι θα πρέπε αλλά πόσες φορές το ελπίζαμε και στο τέλος διαψευστήκαμε;;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”