H ορθογραφια σε χαιρετησε εδω και καιρο παντωςMauricio-8- έγραψε:Πρόταση που καλύπτει όλη την ρήτρα για τον Γιαννούλη έφτασε σήμερα το πρωί στα γραφεία.Ο παίκτης μας χεραιταει.
Μεταγραφές Χειμώνα 2020
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2020
- invincible
O Γιαννουλης πάντως είναι ότι πρέπει για Αγγλικό πρωτάθλημα με αυτή την συρτή κοφτερή σέντρα, είναι και ντελικάτος ότι πρέπει για γήπεδο χαλί. Ο παίχτης παίζει άνετα εκεί.
Επίσης καλή περίπτωση για αριστερό μπακ είναι και ο Miiko Albornoz αλλά όχι μόνος, δηλαδή εγώ θα τους έπαιρνα πακέτο Jefferson Nascimento και Miiko Albornoz και άστους να σκίζονται ποιος θα πρωτοπαίξει αριστερά. Αλλά Γιανούλη άλλον με κάτω από 10εκ δεν πρόκειται να βρεις γιατί αν υπήρχε θα τον παίρναν οι άλλοι είδη και δεν θα παίρνανε τον Γιανούλη
Επίσης καλή περίπτωση για αριστερό μπακ είναι και ο Miiko Albornoz αλλά όχι μόνος, δηλαδή εγώ θα τους έπαιρνα πακέτο Jefferson Nascimento και Miiko Albornoz και άστους να σκίζονται ποιος θα πρωτοπαίξει αριστερά. Αλλά Γιανούλη άλλον με κάτω από 10εκ δεν πρόκειται να βρεις γιατί αν υπήρχε θα τον παίρναν οι άλλοι είδη και δεν θα παίρνανε τον Γιανούλη

Αν φύγει ο Γιαννούλης (και θεωρώ πως σε μια καλή πρόταση δε πρέπει να πει όχι ο ΠΑΟΚ) τότε θεωρώ πως μια πολύ καλή λύση θα ήταν ο 29χρονος Παραγουανος Lorenzo Melgarejo που αγωνίζεται στη Σπάρτακ Μόσχας. Η Σπαρτάκ είναι εκτός στόχων, το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι, μπορει να παίξει από αριστερό μπακ ως εξτρεμ, έμπειρος καθώς έχει αγωνιστεί με επιτυχία και στη Ρωσία και στην Πορτογαλία ενώ παράλληλα δεν έχει παρελθόν σοβαρών τραυματισμών. Θα αποτελούσε μια καλή επιλογή και από αγωνιστικής σκοπιάς και από οικονομικής άποψης.
- invincible
Lorenzo Melgarejo πολύ καλή η πρόταση!!!αλλά το θέμα δεν είναι ότι αν θα ζητήσουν λεφτά αρκετά ή λίγα αλλά αυτός τι συμβόλαιο έχει εκεί? Δηλαδή αν παίρνει 2 εκ τον χρόνο και πάνω? Βέβαια έπεσε και η εφορεία σε εμάς αλλά είναι παίχτης επιθετικό πολυεργαλείο
- ΑποστόληςΑ
Εγώ πάλι νομίζω ότι πρέπει να μεταγραφούν οι:
1. Πασχαλάκης
2. Γιαννούλης
3, Varela (Αραπιά)
4. Ingason (fiore του levante)
5. Misic (κάποια ομάδα θα προσφέρει στην Sporting πολύ περισσότερα από τα 2,25 της ρήτρας)
6. Λημνιός
7. Πέλκας
8. Βιειρινια (I love China)
9. Akpom
10. Swiderski
Δεχόμαστε και πιστωτικές κάρτες κάνουμε και άτοκες δόσεις (μέχρι 12).
Στα ανταλλάγματα δίνουμε και τον Μελιόπουλο.
ΥΓ: Μένει ελεύθερος ο Canas!
1. Πασχαλάκης
2. Γιαννούλης
3, Varela (Αραπιά)
4. Ingason (fiore του levante)
5. Misic (κάποια ομάδα θα προσφέρει στην Sporting πολύ περισσότερα από τα 2,25 της ρήτρας)
6. Λημνιός
7. Πέλκας
8. Βιειρινια (I love China)
9. Akpom
10. Swiderski
Δεχόμαστε και πιστωτικές κάρτες κάνουμε και άτοκες δόσεις (μέχρι 12).
Στα ανταλλάγματα δίνουμε και τον Μελιόπουλο.
ΥΓ: Μένει ελεύθερος ο Canas!
Ειλικρινα ειστε οπαδοι της ομαδας μερικοι η λογιστες??? Το βρισκω εκνευριστικο να θελετε να φυγει ο παικτης στον οποιο βασιζεται το 50% των επιθεσεων μας και εχουμε βρει Ελληνα για τα επομενα 10 χρονια. Πρωταθλημα θελετε ή λεφτα λες και θα μπουν στην τσεπη σας? Ο Ιβαν θα βρει τροπο για τα ffp και τα υπολοιπα, δεν ειναι δυνατον σε χρονια που παλι ειμαστε πλεον φαβορι να χαιρεστε αν φυγει μια απο τις κολωνες του οικοδομηματος. Για αλλους και αλλους που ειναι 1 μεσα 10 εξω κανετε σαν υστερικοι οταν ακουστει πως φευγουν, τον Γιαννουλη που ολοι στη χαβουζα σκανε που τον βρηκαμε του βαζετε και κορδελα
- Μπαρκαρούτσος
Όσο και να θέλω να συμφωνήσω, γιατί κ εγώ δεν θέλω να βλέπω να πωλούνται βοι παικταραδες μας, δεν μπορώ να παραβλέψω όμως ότι μια ομάδα αν θέλει να αναπτυχθεί και να μεγαλώσει πρέπει να πουλάει.
Βέβαια πολύ σημαντικοι είναι δύο παράμετροι, ότι θα πουλάει στην τιμή που καθορίζει αυτή και στην χρονική περίοδο που θέλει.
Βέβαια πολύ σημαντικοι είναι δύο παράμετροι, ότι θα πουλάει στην τιμή που καθορίζει αυτή και στην χρονική περίοδο που θέλει.
Κανείς δεν χαίρεται με τις όποιες αποχωρησεις ή πωλήσεις. Οι πωλήσεις παίκτων όμως είναι ένα δεδομένο στο παγκόσμιο ποδοσφαιρο, και έτσι λειτουργουν όλες οι ομάδες ειτε μας αρέσει είτε όχι.
Και με τον Πρίγιο όταν πουλήθηκε είδατε να μειώνεται η αγωνιστική ισχύς της ομάδας ?
Κάθε άλλο.
Αν κρίνουν ότι είναι προς οφελος της ομάδας ας πουλήσουν, αλλά με την βασική προϋποθεση οι αντικαταστάτες τους να είναι αν οχι καλύτεροι τουλάχιστον ισάξιοι...
Και με τον Πρίγιο όταν πουλήθηκε είδατε να μειώνεται η αγωνιστική ισχύς της ομάδας ?
Κάθε άλλο.
Αν κρίνουν ότι είναι προς οφελος της ομάδας ας πουλήσουν, αλλά με την βασική προϋποθεση οι αντικαταστάτες τους να είναι αν οχι καλύτεροι τουλάχιστον ισάξιοι...
Να πουλας οταν εχεις 2 μηνες μπροστα να βρεις αντικαταστατη. Οχι χειμωνιατικα.
Εγώ δεν πιστεύω ότι ο Πρίγιοβιτς αντικαταστάθηκε με ισάξιους. Ήταν κίλλερ με απίστευτα ποσοστά. Σε 1 χρόνο θα είναι εκει ο Σφιντέρσκι, αν παραμεινει και δεν πουληθεί.
Πιστευω ότι έχει γίνει η σχετικη προεργασια για την αντικατάσταση του όποιου παίκτη.
Δεν θα πάμε τελευταία στιγμη στα τυφλά.
Όταν με το καλό ο ΠΑΟΚ γίνει Γιουνάιτεντ ή κάτι αντίστοιχο θα μπορεί να πουλάει όπου θέλει όταν θέλει.
Μέχρι τότε υπάρχουν μεγαλύτερα ψάρια και όταν αυτοί θέλουν και κάνουν πρόταση δύσκολα μπορείς να αρνηθείς.
Και όχι μόνο λόγω οικονομικών.
Και με μάνατζερ θες να τα έχεις καλά, και γνωριμίες χρειάζονται, και δύσκολα λες σε παιχτη που τον ζητάνε δε σε δίνω.
Έτσι παίζεται το παιχνίδι και από το να το παίζουμε τρελίτσα γαλατικό χωριό και δε με νοιάζει, προτιμώ να εκπαιδευτούμε να το παίζουμε σωστά.
Μέχρι τότε υπάρχουν μεγαλύτερα ψάρια και όταν αυτοί θέλουν και κάνουν πρόταση δύσκολα μπορείς να αρνηθείς.
Και όχι μόνο λόγω οικονομικών.
Και με μάνατζερ θες να τα έχεις καλά, και γνωριμίες χρειάζονται, και δύσκολα λες σε παιχτη που τον ζητάνε δε σε δίνω.
Έτσι παίζεται το παιχνίδι και από το να το παίζουμε τρελίτσα γαλατικό χωριό και δε με νοιάζει, προτιμώ να εκπαιδευτούμε να το παίζουμε σωστά.
- john4serres
Υπάρχουν παίκτες εκεί έξω με εμπειρία, να μας βοηθήσουν για την κατάκτηση του double.ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ πάλι νομίζω ότι πρέπει να μεταγραφούν οι:
1. Πασχαλάκης - Κυριακίδης
2. Γιαννούλης - Παντελιάδης
3, Varela - Τζαβέλλας
4. Ingason - Τάσος Παπάζογλου
5. Misic - Τσουκαλάς
6. Λημνιός - Παπουλής
7. Πέλκας - Βασιλακάκης
8. Βιειρινια - Μπαργκάν
9. Akpom - Σάκης Παπάζογλου
10. Swiderski - Αραβίδης
- Mitsospaoki4
- Moderator
Έτσι θα πρέπε αλλά πόσες φορές το ελπίζαμε και στο τέλος διαψευστήκαμε;;Ettien έγραψε:Πιστευω ότι έχει γίνει η σχετικη προεργασια για την αντικατάσταση του όποιου παίκτη.