eorptol1 έγραψε:Παρ όλη την μέτρια εμφάνιση αξίζαμε 2 γκολ....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπερδεύεσαι!
Βάλαμε 2 γκολ. Αξίζαμε 4.
eorptol1 έγραψε:Παρ όλη την μέτρια εμφάνιση αξίζαμε 2 γκολ....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
nickgg έγραψε:Εγω δε καταλαβαινω τι περιμενεις να δεις διαφορετικο απο οτι εχουμε δει ολη τη χρονια.Maximus έγραψε:++++++++++++obanebane έγραψε:Έτσι,και εκεί θα μείνει.
Η κορυφή είναι φτιαγμένη για τους αετούς.
Δεν κρίνω από ένα γκολ στο 85... Και εμεις θα μπορουσαμε να το ειχαμε φαει... Η διαφορά μας είναι αλλού.potamda έγραψε:Μάξιμε ένα δίκιο το έχεις, αλλά φαντάζομαι έτσι ακριβώς σκέφτονταν και οι γαύροι χθες μέχρι να μπει το γκολ του Εμμανουηλίδη....
Αφού είσαι παππούς, έχουν δει τα μάτια σου...
Στο ότι ο ΠΑΟΚ έχει καινουριο προπονητή και σταδιακα ανεβαινει και βρίσκει πατήματα. Βλέπουμε δηλαδή μία σταδιακή βελτίωση. Ακόμα δεν θα κρίνουμε.
Σε αντίθεση με τον γαυρο που έχει τον ιδιο προπονητη για 2η χρονιά και παρόλα αυτά η ομάδα τους σέρνεται και σπρώχνεται για να παρει βαθμούς.
Περιμένω με αγωνια να δω γαυρος-ΠΑΟΚ για να αντιληφθω τα πραγματικα μεγεθη των δύο ομαδων. Αλλα ασχέτως αποτελεσματος είμαι σχεδόν σιγουρος ότι εμείς θα δειξουμε πολλα παραπάνω από αυτούς...
Αυτό ακριβώς... Περιμένω ΝΑ ΜΗΝ ΔΩ την περσινή εμφάνιση και περσινή εξέλιξη του ματς.Μπαρκαρούτσος έγραψε:MVP ο Zivkovic. Κράτησε το 0 χωρίς να κάνει απόκρουση!![]()
Maximus έγραψε:Περιμένω με αγωνια να δω γαυρος-ΠΑΟΚ για να αντιληφθω τα πραγματικα μεγεθη των δύο ομαδων. Αλλα ασχέτως αποτελεσματος είμαι σχεδόν σιγουρος ότι εμείς θα δειξουμε πολλα παραπάνω από αυτούς...
Αυτό δεν είναι απόλυτο.
Μη ξεχνάς το περσινό γαύρος - ΠΑΟΚ που κοιμήθηκαν όλοι οι θεοί και όλοι οι διαβόλοι και φύγαμε με το διπλό. Αυτό όμως δεν ήταν αντάξιο της ποιότητας του ΠΑΟΚ!
Μπάλα είναι και γυρίζει.