ΠΑΟΚ - ΑΕΛ 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόνενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Zivkovic
2
2%
Matos
10
11%
Ingason
7
7%
Crespo
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Γιαννούλης
1
1%
Augusto
12
13%
Misic
11
12%
El Kaddouri
10
11%
Vieirinha
6
6%
Biseswar
2
2%
Swiderski
33
35%
Akpom
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λημνιός
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Mauricio
1
1%

Σύνολο ψήφων: 95

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: ΠΑΟΚ - ΑΕΛ 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόνενα

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

eorptol1 έγραψε:Παρ όλη την μέτρια εμφάνιση αξίζαμε 2 γκολ....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπερδεύεσαι!
Βάλαμε 2 γκολ. Αξίζαμε 4.
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Η ομαδα σήμερα έδειξε ότι έχει το μυαλό στον γάβρο
Νίκη, άλλοι τρεις σημαντικοί βαθμοί, δεν δεχτήκαμε γκολ, σκόραρε ο συνήθης ύποπτος.Πολυ κακος ο ΠΑΟΚ ωρες ωρες πολυ εκνευριστικοι ειμασταν.το κεντρο σε κακη μερα..με τετοια εμφανιση στο τηγανι δεν παμε πουθενα.
Την άλλη Κυριακή το ματς θέλει πολύ προσοχή. Πρώτα εξωαγωνιστηκα και μετά αγωνιστηκά
Σημασια εχει ομως οτι ειμαστε:
Πρώτοι στη βαθμολογία και αήττητοι, πάμε στο εξοχικό για το +3 :opaokara: :nairepaok:
george188

Δημοσίευση από george188 »

Η ομάδα σήμερα ήταν νωχελική μεν αλλά δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα. Μπορούσαμε πολύ εύκολα να εχουμε τελειώσει το ματς στο πρώτο ημίχρονο με τις φάσεις που είχαμε.. Στο 2ο έπεσε πολύ ο ρυθμός και όταν δεν το έχεις τελειώσει λογικό να υπάρχει άγχος τουλάχιστον στους οπαδούς..
Ο μπίσε καλύτερος απο άλλες φορές αλλα κουράστηκε στο τέλος και θεωρώ ότι έπρεπε να μπεί πέλκας ώστε να έχουμε και την πίεση ψηλά. Αυτά και πάμε κυριακή για το διπλό στο τηγάνι
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Το κοντό τρολ βγήκε σε σάιτ του χοντρού και λέει για σφαγή , ότι φόρτωσε τα κλαδευτήρι α τους κάρτες και ότι με Paoktv δεν γίνεται να έχουμε αντικειμενικό var.. το λες και φερέφωνο ..
Besuch 2

Δημοσίευση από Besuch 2 »

Τι; Δεν έχει τελικά ο Σαββίδης τις μετοχές της Λάρισας;

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
dikomou01

Δημοσίευση από dikomou01 »

Κρατάμε την νίκη και το μηδέν στην άμυνα.
Ακόμα δεν καταλαβα γιατί ακυρώθηκε το γκολ του πολωνού, αλλά και γιατί δεν πήγε ΒΑΡ το κοράκι.
Τέλος έχω κουραστεί με τον Μπίσε, ντεφορμέ και εγωισμός. γκρινια γκρινια γκρίνια στον αγώνα, στο τηγάνι θέλω Πέλκα.
Άβαταρ μέλους
thodoris31

Δημοσίευση από thodoris31 »

Κρατάμε τους 3 βαθμούς και τώρα κόκκινες πουτάνες πλυθείτε
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Εγω παλι εντος Τουμπας,ειδα καλη προσπαθεια(ειδικα στο1ο),αλλα και στο 2ο,αλλα ειμασταν φλυαροι,στην τελικη προσπαθεια,γκολ δλδ.
Θελει αγωνες ακομη ο Βιερινια,δεν ειναι ουτε στο 50% της ποιοτητας του και λογικο ειναι,ο Μπισεσβαρ φλυαρος χαλουσε στο 1ο ειδικα τις προσπαθειες,μετριος ο Κρεσπο,ενα τσαφ ο Ζιφκοβιτς.
Κατα τα αλλα ολα καλα.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Η ομάδα δεν τρέχει.
Σε μια φάση ο Κωστίκος φυσούσε και ξεφυσουσε,σαν να έλεγε...με το τέμπο που παίζετε παίζω και γω
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Να το δούμε λίγο αλλιώς;
Η ομάδα έβαλε νωρίς το γκολ και χωρις να τρέχει έκανε τόσες ευκαιρίες.
Ίσως πήγαινε πιο προσεκτικά βγάζοντας μόνο τους απαραίτητους παίκτες στην επίθεση κ να μην εκτεθεί πίσω.
Αν μετρούσε το δεύτερο τότε τίποτα από όσα γράφουμε θα είχαν νόημα.
Από την άλλη κι εγώ θα ήθελα να τους πνίγουμε τους αντιπαλους.

Όσο για το ποιος παίζει, όλοι χρειάζονται κι όλοι θα βοηθήσουν. Ήδη ο στοχ κι ο πελκας δοσαν πράγματα σε κάποιους αγωνες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Δευ 25 Νοέμ 2019, 00:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

το νέο γήπεδο αργεί και μαζί του φαίνονται αστείες οι διακαιολογίες που δεν επιτρέπουν την κατασκευή σκέπαστρου στις θύρες 5-6. Τι πρέπει να γίνει δηλαδή για να βάλουμε ένα "κεραμίδι" πάνω από το κεφάλι μας.
Αντί για ερωτηματολόγια για το παρκάρισμα κάντε μια ερώτηση για το σκέπαστρο.
Θα δεχόσασταν προσαύξηση 10% για τα επόμενα 2 χρόνια ώστε να κατασκευαστεί σκέπαστρο;
Εκεί να δείτε ποσοστά Κιμ Γιονγκ Ουν.

Μουντός ο αγώνας, όπως και ο καιρός. Η γνώμη μου είναι ότι η εικόνα του ματς επηρεάστηκε παραπάνω από ότι θέλουμε να παραδεχτούμε από την καλή φέτος Λάρισα.
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Δημοσίευση από tzo_1926 »

Τεράστια υπόθεση οι3 βαθμοί.. Στο αγωνιστικό, η ομάδα με τοσους παίκτες σε κακη μέρα, δε γινόταν να παίξει πιο καλά. Έβαλε νωρίς γκολ κ είχε χώρους πίσω που εκμεταλευτηκε η Λάρισα η οποία γέμιζε την περιοχή με σεντρες κ πήρε κ κόρνερ αρκετά. Κιυρασμενις ο αγκουστο, μέτριος μισιτς. Και κλασσικά μέτριος προς το κακό μπισεσβαρ. Τολμώ να πω ότι μ αρέσει αυτό που θέλει να παίξει ο κόουτς, ωστόσο η διαχείριση κάποιων παικτών δεν αποδίδει όπως θα πρεπε.
Άβαταρ μέλους
opaloka

Δημοσίευση από opaloka »

Αναμενομενη η εικονα. Περισσοτερο με ανησυχει η ψυχολογια του Ντιεγκο αφου δεν του βγαινουν οι προσπαθειες και πεφτει. Δεν ξερω αν θα νικησουμε κατω αλλα περιμενω να ξεμπουκωσει. Ο καραφλας και ο βαρουχας ξεχασαν να μας δειξουν τη φαση που κανανε αντιστοιχο χερι τα τυρια. Πιστευω ειναι φαουλ του Ματος.
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

Εμένα ο El Kaddouri μου φάνηκε, αντιθέτως, καλός. Έβγαλε και μία εξαιρετική key pass στον Biseswar στη φάση που κάνει τάκλιν και παρά λίγο να σκοράρει ο Swiderski. Εννοείται πως το γκολ του Matos(που πηδάει οριζοντίως, πιάνει την κεφαλιά-πάσα κι έπειτα πάει η άλλη η πουτάν@ και χώνεται κάτω από το χέρι του και πέφτει κάτω λες και τον ποροβόλησαν) είναι πεντακάθαρο. Μεγάλο μουνόπ@νο ο διαιτητής που σταματάει τη φάση υποδεικνύοντας φάουλ. Κάλλιστα, όπως ήταν και το σωστό, μπορούσε να αφήσει το γκολ να μετρήσει κι έπειτα να το εξετάσουν στο VAR και να του πουν αν υπήρχε φάουλ. Βρήκε τον τρόπο του μπ@στάδρι να αχρηστεύσει το VAR. Σφυρίζουμε ένα φάουλ, σταματάμε τη φάση κι άστους να κουρεύονται.

Αρκετά καλός ο Augusto, σταθερός ο Misic, ενώ πολύ κακές επιλογές είχε ο Biseswar για άλλο ένα παιχνίδι, παρότι προσπάθησε πολύ κι ήταν μέσα στις περισσότερες φάσεις. Δεν του βγαίνει τίποτα φέτος. Κάποια εύκολα λάθη, κυρίως σε πάσες, που δεν μας έχει συνηθίσει, είχε κι ο Γιαννούλης. Μάλλον δεν είχε καθαρό μυαλό, ίσως λόγω των πολλών συνεχόμενων παιχνιδιών. Οι άλλοι 3 της άμυνας σταθεροί, ενώ ο Μάτος ειδικά στο πρώτο ημίχρονο πήρε και αρκετές πρωτοβουλίες επιθετικά. Ο Swiderski έπρεπε να παστελώσει ένα ακόμη γκολ. Συνεχίζουμε ακονίζοντάς τες για τις γ@μιόλες του βρωμολίμανου.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

nickgg έγραψε:
Maximus έγραψε:
obanebane έγραψε:Έτσι,και εκεί θα μείνει.
Η κορυφή είναι φτιαγμένη για τους αετούς.
++++++++++++

potamda έγραψε:Μάξιμε ένα δίκιο το έχεις, αλλά φαντάζομαι έτσι ακριβώς σκέφτονταν και οι γαύροι χθες μέχρι να μπει το γκολ του Εμμανουηλίδη....

Αφού είσαι παππούς, έχουν δει τα μάτια σου...
Δεν κρίνω από ένα γκολ στο 85... Και εμεις θα μπορουσαμε να το ειχαμε φαει... Η διαφορά μας είναι αλλού.

Στο ότι ο ΠΑΟΚ έχει καινουριο προπονητή και σταδιακα ανεβαινει και βρίσκει πατήματα. Βλέπουμε δηλαδή μία σταδιακή βελτίωση. Ακόμα δεν θα κρίνουμε.

Σε αντίθεση με τον γαυρο που έχει τον ιδιο προπονητη για 2η χρονιά και παρόλα αυτά η ομάδα τους σέρνεται και σπρώχνεται για να παρει βαθμούς.

Περιμένω με αγωνια να δω γαυρος-ΠΑΟΚ για να αντιληφθω τα πραγματικα μεγεθη των δύο ομαδων. Αλλα ασχέτως αποτελεσματος είμαι σχεδόν σιγουρος ότι εμείς θα δειξουμε πολλα παραπάνω από αυτούς...
Εγω δε καταλαβαινω τι περιμενεις να δεις διαφορετικο απο οτι εχουμε δει ολη τη χρονια.
Μπαρκαρούτσος έγραψε:MVP ο Zivkovic. Κράτησε το 0 χωρίς να κάνει απόκρουση! :mrgreen:

Maximus έγραψε:Περιμένω με αγωνια να δω γαυρος-ΠΑΟΚ για να αντιληφθω τα πραγματικα μεγεθη των δύο ομαδων. Αλλα ασχέτως αποτελεσματος είμαι σχεδόν σιγουρος ότι εμείς θα δειξουμε πολλα παραπάνω από αυτούς...

Αυτό δεν είναι απόλυτο.
Μη ξεχνάς το περσινό γαύρος - ΠΑΟΚ που κοιμήθηκαν όλοι οι θεοί και όλοι οι διαβόλοι και φύγαμε με το διπλό. Αυτό όμως δεν ήταν αντάξιο της ποιότητας του ΠΑΟΚ!
Μπάλα είναι και γυρίζει.
Αυτό ακριβώς... Περιμένω ΝΑ ΜΗΝ ΔΩ την περσινή εμφάνιση και περσινή εξέλιξη του ματς.
Διότι έχω την γνώμη, ότι ο γαύρος είναι πολύ χειρότερος, από ότι δείχνει και σίγουρα, αν ειχε όσους βαθμούς του αξίζει, όλα στο πρωτάθλημα και στο φόρουμ θα ήταν διαφορετικά...

Δεν θα κρίνω από ένα ματς, όπως δεν έκρινα και πέρσι.
Αλλά δεν νομίζω, ότι θα δούμε το ίδιο σκηνικό.
Πολύ κομβικό ματς, πιο πολύ για αυτούς, παρά για εμάς.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”