abg12d34 έγραψε:
το οτι μια λεξη (ρόμπα) θα προκαλούσε τέτια συζήτιση ούτε που το φανταζόμουν. Αλλα τελικά αποδικνίεται οτι κάποιοι είναι οντως ρόμπες...και συγνώμη αλλα να μην ενοχλήστε μερικοι.....επιδή ακόμη και τώρα μετά απο 30 αγωνιστηκές έχεται πρόβλημα ..οχι με την ομάδα αλλα με τον Σάντος..... Λέτε λέτε αλλά ακόμη κάποιος δέν μας είπε ποιό είναι το λάθος. Εγώ είμαι μαναβόσκυλο είδα την ΠΑΟΚΑΡΑ μας με τον les Sanon και με τον τεράστιο Gioyla Lorand και σας πληροφορώ οτι τώρα η ομάδα τιρουμένων των αναλογιών πα'ιζει καλίτερα. Και επιδη φίλε pablo garcia και mithrio σας πηράζει η λέξη ρόμπα ακούστε τα παρακάτω.

Οταν έχεις 2 ανασταλτικά χαφ τεχνίτες αλλα αργούς δέν μπορεις να παίξεις επιθετικά γιατί εάν σε κλέψουν την μπάλλα στο κέντρο ξεβρακώθηκες.Παλιά είχες στα χαφ αποστολίδη και τερζανίδη και αργότερα είχες μαγκτι και τον τεράστιο σκαρτάδο. Εσείς βγέστε και πεστε οτι δέν είναι έτσι.ΜΕ αυτά τα χάφ και έναν ακόμη πιο αργό επιθετικό χαφ(ιβιτσ) παίζεις με μασίφ κέντρο καί πας επιθετικά με δύναμη.ΕΑΝ δεν γνωρίζεις σου λέω οτι οΣαράφης οταν πηδούσε έπερνε παρα΄μαζωμα οποιον έιχε μπροστά του. Τότε η ομάδα έπαιζε με σαράφη κορυφή παρίδη ασλανίδη στα άκρα και τον τεράστιο κούδα να κάνει οτι θέλει.Εσείς πεστε οτι δέν ήταν έτσι.ΤΏΡΑ τραυματίστικε ο βιερίνια σε φάγανε τον γκαρσια δεν έχεις πάγκο και έσεις που ΄δεν θέλετε να σας λέω ρόμπες έξακολουθήτε και λέτε οτι να είναι......φυσικά δεν είμαι ευχαριστιμένος με το χ στο τυρρ'ι......αλλά όχι ρε να απαξιώνεται έναν προπονητή που προσπαθή να βάλει την ομάδα να παίξει ποδόσφαιρο και όχι μπαλα (καλα ρε μπαλα ειναι αυτο που βλέπουμε...μας λενε διάφορη).Και για να έχουμε καλη συνέχεια πέστε ρε επιτέλους πως θα θέλατε να παιζουμε με αυτό το ρόστερ??????? Π.Χ ο χαλκιάς να έπαιζε στην κορυφή της ρακέτας .ο σναουτσερ εξοφυλαρουχα ο κοντρερας βοηθός φαρμακιου και με 5 επιθετικους γιατι ΠΑΟΚ είσαι οπως λένε μερικοι ( με αυτα τα μιαλα πάνε και άλλοι και οι 5ρες και οι 4ρες πάνε σύνεφο) ΚΑΙ επι ΧΑΑΝ παίζαμε καλά και τι έγεινε???/ 3 απο τον έναν 4 απο τον άλλον και όπου έβαζα εγώ 3 έτρωγα 4 και στο τέλος αν και έπαιζα καλα γιατι ΠΑΟΚ είμαι έπερνα την θέση τατουάζ (4)
τα ραμ τα ραμ τα ραμ....ολε ολε ολε ολε ολε ολααα
μεγάλε που είσαι και της παλιάς σχολής, δεν έχεις μάθει 2 στοιχειώδη πραγματάκια ... απλά....
1. μην είσαι προπονητής της εξέδρας, που να κράζει τους άλλους προπονητές της εξέδρας... ( σου προτείνω χωρίς καμία επιφύλαξη του F.M. 2009 ) και κάνε κουμάντο εκεί...
2. μαθέ να σέβεσαι τις αντίθετες απόψεις.......
όσο χρονών και να είσαι, δεν έχεις μάθει τα βασικά της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. τελευταία φορά που ασχολούμαι μαζί σου, διότι ακόμα και μια συνομιλία με έναν 17 χρόνο που τώρα πλάθει την προσωπικότητα του θα ήταν πιο εποικοδομητική...τελευταία φορά που ασχολούμαι με εσένα και τους ομοίους σου…δεν μπήκες καν στον κόπο να διαβάσεις τα λεγόμενα είτε τα δικά μου είτε τον άλλων…
α και κάτι ακόμα, θέλω να μου πεις, μήπως έχεις κοιταχτεί ποτέ στον καθρέφτη αναλογιζόμενος ότι εσύ και οι όμοιοί σου είστε ολίγον τι αμνοερίφια που ακλουθείτε πιστά τον ποιμένα σας….
Απορώ πως αυτόν τον προπονητή που κάποιοι τον έχετε στον ουρανό και ακόμα παραπάνω, δεν έχει ποτέ αναλογιστεί πώς ξέπεσε στην ελλάδα….
Η κουβέντα πλέον όσο προχωράει με κατευθύνει να αντιπαθώ όχι τον σαντός , αλλά τα εκάστοτε παπαγαλάκια…..
Α, και κάτι ακόμα, ΠΑΟΚτσηδηλίκι πούλα αλλού μεγάλε, διότι όταν εσύ εκ του ασφαλούς φωνάζεις «ΠΑΟΚ ολε ο ΠΑΟΚ ολε ο και στην ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ», εγώ το ζω και το φωνάζω 31 χρόνια……