Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
eleos

Re: Fernando Santos

Δημοσίευση από eleos »

PABLO GARCIA έγραψε: τι εννοείς όταν λές ότι δεν περνάει απ' το μυαλό μου να πω κάτι θετικό???
τι εννοείς όταν λες ότι για μένα κριτική=κράξιμο???
Έχεις πει ΕΝΑ θετικό για τον Σαντος και δε το διάβασα? Γιατί όταν κρίνουμε κάποιον δε μιλάμε ΜΟΝΟ στα καλα ή ΜΟΝΟ στα ασχημα.
Και εγώ που είμαι ευχαριστημένως με τον προπονητή φετος βάση του πλάνου, εξέφρασα τις αντιρήσεις μου σε διάφορες στιγμές που οι επιλογές του ήταν κατ' εμε ατυχείς.

Συνεπώς για μένα όταν κάποιος λέει ΜΟΝΟ θετικά είναι γλύφτης και όταν λέει ΜΟΝΟ αρνητικά είναι κράχτης. Γιατί σε μια ΥΓΙΗ κριτική δεν υφίσταται ΤΟΣΟ μονοπλευρη άποψη γιατί περνάει απο την κριτική στην στοχοποίηση.

PABLO GARCIA έγραψε: ούτε την τελευταία σου πρόταση την κατάλαβα...διαφωνείς ότι όταν κάποιος μιλάει για ρόμπες και λοιπές μαλακίες δείχνει ότι είναι βλάκας???
για πες μου ..περιμένω....
Θα ανατρέξω σε προηγούμενο ποστ μου ως απάντηση
eleos έγραψε: ....
Θα διαφωνήσω με τον τρόπο έκφρασης του φίλου abg προς άλλα μέλη του φόρουμ κάθετα. Όλοι έχουμε δικαίωμα έκφρασης της γνώμης μας και όλοι είμαστε ΠΑΟΚ.
...
Αναφερόμενος στο "ρόμπες" που είπε.

Και αυτό το έγραψα ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ στον abg οποιοσδήποτε.
Δεν ειμαι σαφής?

Πόσες φορές θέλεις να απαντάω για να με καταλάβεις...?

Αν ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ κάτι πάντως δεν είναι κατανοητό,ας το πάμε σε pm γιατί το χέσαμε το τοπικ.
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mi8rio »

Χρήσιμα συμπεράσματα...και το προλέγω από την αρχή δεν θα μεμφθώ τα λόγια κανενός που γράφει την άποψή του, αλλά η υποβόσκουσα εμπάθεια κάποιων για κάποιους που εκφράζουν προβληματισμούς και τυγχάνει να μην συμφωνούν με τους περισσότερους μόνο για κακό νομίζω είναι…

Έχουμε και λέμε λοιπόν…
Για αυτούς που δεν συμφωνούν με τον Σάντος έχει βγεί η παρακάτω forumίστικη χάρτα συγγραφική :

1. Δεν δικαιούνται να γράφουν αρνητική άποψη για τον Σάντος.
2. Δεν δικαιούνται να γράφουν επιγραμματικά την άποψή τους.
3. Δεν δικαιούνται να μακρηγορούν με λεπτομερή επιχειρηματολογία διότι απομονώνονται κομμάτια των γραφόμενών τους και η κουβέντα οδηγείται εκεί που τους συμφέρει…
4. Δεν δικαιούνται να κριτικάρουν γιατί αυτό είναι κράξιμο.
5. Δεν δικαιούνται σε αρνητικά αποτελέσματα να γράφουν γιατί δεν εξυπηρετεί πουθενά ο λόγος τους.
6. Δεν δικαιούνται σε θετικά αποτελέσματα ( π.χ. 0-0 με την λάρισα ………….) να γράφουν επίσης.
7. Όταν δεν γράφουν πάλι κακό κάνουν διότι τότε δεν μπορούν να αναρτήσουν τους λίβελους που είχαν γράψει περιμένοντας το αρνητικό αποτέλεσμα διότι η σαρωτική εμφάνιση της ομάδας μας και το επικό αποτέλεσμα της (π.χ. 0-0 με την λάρισα……………) τους αποστόμωσε……

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ σας…..να σκεπάζεστε μην κρυώσετε και ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ…………

Υ.γ. : Το ποίμνιο απαιτεί καλής ποιότητας χορταράκια , διότι ως προβατάκια δικαιούνται το καλύτερο….
Υ.γ. 2 : Kάποιοι αποδεικνύουν την έλλειψη του ανδρισμού τους συγγράφοντας με 2 ή και 3 διαφορετικά nicknames………

MHN ΛΕΗΛΑΤΕΙΤΑΙ ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΜΑΣ
ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΡΕ, ΑΦΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΑΣΠΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΟΝΙΜΑ ΤΟΥ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗ ΣΑΣ……
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

PABLO GARCIA κανε μας τη χαρη και μη ν κανεις 56 ποσταρισματα για το ιδιο θεμα,σεβαστο το οτι λες (ακομη και αν δε συμφωνω) αλλα ειναι κουραστικο του σου ειπα μου ειπες.....

οσο για το mi8rio θελω οτι ειναι απλα αυστηρος με την ομαδα, τον συμβουλευω αδερφικα να την κρινει σε σχεση με το περσι και με το φετος της αρχης της σεζον και να εστιασει σε αυτα που θα τη κανουνε καλυτερη χωρις μηδενισμους (βαρια η λεξη)....ΠΑΟΚ εισαι
Άβαταρ μέλους
Kareena4ever
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kareena4ever »

Η επικοινωνια στο διαδικτυο χωρις αμεση προσωπικη επαφη δημιουργει καμια φορα παρεξηγησεις.
Συνεχιστε να εκφραζετε ελευθερα τη γνωμη σας ολοι σε ολα τα τοπικ, αλλα παρακαλω διαβαστε τους κανονες του σαιτ και προσεξτε πιθανες προσωπικες αντιπαραθεσεις η προσβολες απεναντι σε μελη του συλλογου, αλλα μελη του σαιτ κ.λ. προσωπα.
Συνεχιστε την κουβεντα, επικεντρωνοντας στο θεμα του τοπικ, τον Σαντος.
Ευχαριστω.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

2 μέρες ρεπό για τους παιχταράδες.

Επίσης ο Σάντος ψάχνει να βρει σε ποιο ματς θα απουσιάσει ο Χαλκιάς λόγο καρτών.
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

diniko και συ κάνε μου τη χάρη όταν βλέπεις δικό μου post να το προσπερνάς....
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

:D το οτι μια λεξη (ρόμπα) θα προκαλούσε τέτια συζήτιση ούτε που το φανταζόμουν. Αλλα τελικά αποδικνίεται οτι κάποιοι είναι οντως ρόμπες...και συγνώμη αλλα να μην ενοχλήστε μερικοι.....επιδή ακόμη και τώρα μετά απο 30 αγωνιστηκές έχεται πρόβλημα ..οχι με την ομάδα αλλα με τον Σάντος..... Λέτε λέτε αλλά ακόμη κάποιος δέν μας είπε ποιό είναι το λάθος. Εγώ είμαι μαναβόσκυλο είδα την ΠΑΟΚΑΡΑ μας με τον les Sanon και με τον τεράστιο Gioyla Lorand και σας πληροφορώ οτι τώρα η ομάδα τιρουμένων των αναλογιών πα'ιζει καλίτερα. Και επιδη φίλε pablo garcia και mithrio σας πηράζει η λέξη ρόμπα ακούστε τα παρακάτω. :D Οταν έχεις 2 ανασταλτικά χαφ τεχνίτες αλλα αργούς δέν μπορεις να παίξεις επιθετικά γιατί εάν σε κλέψουν την μπάλλα στο κέντρο ξεβρακώθηκες.Παλιά είχες στα χαφ αποστολίδη και τερζανίδη και αργότερα είχες μαγκτι και τον τεράστιο σκαρτάδο. Εσείς βγέστε και πεστε οτι δέν είναι έτσι.ΜΕ αυτά τα χάφ και έναν ακόμη πιο αργό επιθετικό χαφ(ιβιτσ) παίζεις με μασίφ κέντρο καί πας επιθετικά με δύναμη.ΕΑΝ δεν γνωρίζεις σου λέω οτι οΣαράφης οταν πηδούσε έπερνε παρα΄μαζωμα οποιον έιχε μπροστά του. Τότε η ομάδα έπαιζε με σαράφη κορυφή παρίδη ασλανίδη στα άκρα και τον τεράστιο κούδα να κάνει οτι θέλει.Εσείς πεστε οτι δέν ήταν έτσι.ΤΏΡΑ τραυματίστικε ο βιερίνια σε φάγανε τον γκαρσια δεν έχεις πάγκο και έσεις που ΄δεν θέλετε να σας λέω ρόμπες έξακολουθήτε και λέτε οτι να είναι......φυσικά δεν είμαι ευχαριστιμένος με το χ στο τυρρ'ι......αλλά όχι ρε να απαξιώνεται έναν προπονητή που προσπαθή να βάλει την ομάδα να παίξει ποδόσφαιρο και όχι μπαλα (καλα ρε μπαλα ειναι αυτο που βλέπουμε...μας λενε διάφορη).Και για να έχουμε καλη συνέχεια πέστε ρε επιτέλους πως θα θέλατε να παιζουμε με αυτό το ρόστερ??????? Π.Χ ο χαλκιάς να έπαιζε στην κορυφή της ρακέτας .ο σναουτσερ εξοφυλαρουχα ο κοντρερας βοηθός φαρμακιου και με 5 επιθετικους γιατι ΠΑΟΚ είσαι οπως λένε μερικοι ( με αυτα τα μιαλα πάνε και άλλοι και οι 5ρες και οι 4ρες πάνε σύνεφο) ΚΑΙ επι ΧΑΑΝ παίζαμε καλά και τι έγεινε???/ 3 απο τον έναν 4 απο τον άλλον και όπου έβαζα εγώ 3 έτρωγα 4 και στο τέλος αν και έπαιζα καλα γιατι ΠΑΟΚ είμαι έπερνα την θέση τατουάζ (4)
Άβαταρ μέλους
Swordfire

Δημοσίευση από Swordfire »

Εγω ενα πραγμα δεν καταλαβαινω, αν δεν γουσταρουν τον Σαντος ειναι προβλημα τους και προσωπικη γνωμη, αλλα γιατι μετα απο καθε οχι θετικο αποτελεσμα καποιος απο τους κραχτες του Σαντος θα αρχισει να λεει : τα ελεγα εγω ειναι χεστης,ειναι καρπουζας , Σαντος go village ,Σαντος φυγε απο τα ονειρα μας .
Οκ το καταλαβαμε ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΣΑΝΤΟΣ , ειστε ξεκαθαροι σαν το νερο , αλλα για ποιο λογο θα πρεπει να το κανετε σημαια σας αυτο ή να προσπαθησετε να αλλαξετε την γνωμη σε ολους τους υπολοιοπους αυτο δεν μπορω να το καταλαβω.
Santos stay in village...
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

εγώ παιδιά νομίζω ότι ένα μεγάλο μέρος τις διαφωνίας έρχεται από το γεγονός ότι κάποιοι πιστεύουν ότι με αυτό το roster ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να είναι ποιος ψιλά (p.x. να χτυπάει πρωτάθλημα) και κάποιοι άλλοι πιστέουν ότι με αυτό το roster ο ΠΑΟΚ έχει κάνει μέχρι τώρα υπέρβαση. αυτές οι δυο "παρατάξεις" είναι που συχνά εκφράζουν και τα πιο ακραία επιχειρήματα. κάτι τέτοιο ανάλογο είχαμε και πέρσι μονο που πέρσι ήταν ένα 80-20 κατά του santos ενώ φέτος είναι το αντίθετο.

υπάρχει βεβαια και οι εξαιρέσεις που ο ένας θέλει να βλέπει επιθετικό ποδόσφαιρο, ο άλλος είναι οπαδός του αγγέλου, ο άλλος είναι άλλη ομάδα και σπάει πλακα μαζί μας κτλ κτλ.

καλο θα ήταν όταν χαρακτηρίζουμε κάποιους να καταλάβουμε και το σκεπτικό τους πιο πριν
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

O Σαντος ειναι,οτι καλυτερο για τον ΠΑΟΚ την δεδομενη στιγμη.
Μεχρι και προκριματικα CL μπορουμε να ονειρευομαστε εξ αιτιας του.
Στην αρχη της σαιζον,δεν το πιστευε κανεις.
Χρησιμοποιη το υλικο ετσι,που παιρνει σχεδον παντα αυτο που θελει.
Αυτο το υλικο,που εμεις οι ιδιοι θεωρουσαμε(τουλαχιστον τους μισους)τελειωμενους.
Αν καποιοι πιστευουν,οτι με αλλο προπονητη θα περναμε πρωταθλημα,παρακαλω να μας πουν το ονομα του :lol:
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

abg12d34 έγραψε:Οταν έχεις 2 ανασταλτικά χαφ τεχνίτες αλλα αργούς δέν μπορεις να παίξεις επιθετικά γιατί εάν σε κλέψουν την μπάλλα στο κέντρο ξεβρακώθηκες.Παλιά είχες στα χαφ αποστολίδη και τερζανίδη και αργότερα είχες μαγκτι και τον τεράστιο σκαρτάδο. Εσείς βγέστε και πεστε οτι δέν είναι έτσι.ΜΕ αυτά τα χάφ και έναν ακόμη πιο αργό επιθετικό χαφ(ιβιτσ) παίζεις με μασίφ κέντρο καί πας επιθετικά με δύναμη.ΕΑΝ δεν γνωρίζεις σου λέω οτι οΣαράφης οταν πηδούσε έπερνε παρα΄μαζωμα οποιον έιχε μπροστά του. Τότε η ομάδα έπαιζε με σαράφη κορυφή παρίδη ασλανίδη στα άκρα και τον τεράστιο κούδα να κάνει οτι θέλει.Εσείς πεστε οτι δέν ήταν έτσι.ΤΏΡΑ τραυματίστικε ο βιερίνια σε φάγανε τον γκαρσια δεν έχεις πάγκο και έσεις που ΄δεν θέλετε να σας λέω ρόμπες έξακολουθήτε και λέτε οτι να είναι......φυσικά δεν είμαι ευχαριστιμένος με το χ στο τυρρ'ι......αλλά όχι ρε να απαξιώνεται έναν προπονητή που προσπαθή να βάλει την ομάδα να παίξει ποδόσφαιρο και όχι μπαλα (καλα ρε μπαλα ειναι αυτο που βλέπουμε...μας λενε διάφορη).Και για να έχουμε καλη συνέχεια πέστε ρε επιτέλους πως θα θέλατε να παιζουμε με αυτό το ρόστερ???????
Συμφωνω οτι με 2 αργα αμυντικα χαφ, οσο φοβεροι τεχνιτες και να ειναι, και μιλαω για Βερον- Γκαρσια, ειναι κομματι δυσκολο να παιξεις σβελτα και επιθετικα. Να σε ρωτησω ομως. Με δυο πτερυγες, Δαρλα-Λινο και Σναουτσνερ-Βιερινια και Χουτο-Μουσλι μπροστα υπαρχει η δυνατοτητα να παιξεις γρηγορα ή οχι??? Και οι 6 παικτες που αναφερω ειναι απο γρηγοροι εως πολυ γρηγοροι και απο τεχνικης αποψης καλοι εως πολυ καλοι. Απο εδω και μπρος, και ιδιως στα πλει οφ οι παικτες αυτοι θα ειναι πιθανοτατα ΟΛΟΙ στην διαθεση του Σαντος. Εγω νομιζω οτι με 4-4-2 (σε ματς που θελεις να επιβληθεις και δεν σου αρκει το Χ) με αυτους τους παικτες θα μπορεις να παιξεις “ομορφοτερο” και γρηγοροτερο ποδοσφαιρο.
Ενα αλλο πραγμα που εχει επισης την σημασια του, ειναι οτι το μοναδικο αμυντικο χαφ φετος που πατουσε ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ την αντιπαλη περιοχη ειναι ο Ιβιτς (σε εκεινα τα ματς βεβαια που επαιξε σε αυτη τη θεση).
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Hideguti
θα προτιμούσα τον καλό Αραμπατζή αντί του Πολωνού για επιθετικό ποδόσφαιρο.
Η γνώμη μου είναι ότι αν δεν έχει πολύ οξυδερκή και επαρκώς γρήγορα κεντρικά χαφ δεν μπορείς να παίξεις γρήγορα. Και αυτό γιατί οποιαδήποτε επίθεση είτε από τα πλάγια είτε από το κέντρο χρειάζεται τουλάχιστον μία-δύο πάσες από το κέντρο.
Πιστεύω ότι δεν διαθέτουμε ούτε ένα τέτοιο χαφ. Ο Ίβιτς θα μπορούσε αλλά δεν είναι επαρκώς γρήγορος. Το ίδιο ισχύει για Βερόν. Ο Γκαρσία επίσης είναι άλλο είδος χαφ. Είναι πιο πολύ τρίτο στόπερ σε 4-5-1. Ο Μπαλάφας το ίδιο. Ο Ηλιάδης έχει ταχύτητα αλλά ΔΕΝ έχει καμία οξυδέρκεια. Λίγο καλύτερος από όλους στο θέμα χαφ και καλή επίθεση είναι ο Σορλέν ο οποίος όμως είναι περισσότερο πλάγιο χαφ ή τουλάχιστον εκεί θέλει να παίζει. Γρήγορο χαφ τέτοιο που θέλουμε στην Ελλάδα είναι μόνο ο Ντουντού. Δεν είναι εύκολο να βρούμε. Γνώμη μου ότι ούτε ο Κατσουράνης είναι γρήγορο χαφ. Ο Ματουιντί της Σεντ Ετιέν είναι όμως. Θα τον πάρει ο Βενγκέρ όμως άκουσα με 15μύρια.

Hide νομίζω ότι έχουμε ακόμα πολύ δρόμο να διανύσουμε για να κάνουμε υψηλή κριτική ποδοσφαίρου στον ΠΑΟΚ. Θεωρώ ότι έχουμε πολύ δουλειά ακόμα. Αν τα καταφέρουν στην διοίκηση φέτος πιστεύω ότι θα είναι θαύμα. Μας λοίπουν πολλά και τα λεφτά είναι λίγα.

Πιστεύω ότι και την νέα χρονιά ο Σάντος θα πάει με το ίδιο σύστημα με καλύτερα όμως εργαλεία και μεγαλύτερο βάθος. Δεν πιστεύω όμως ότι θα πιάσουν τις απαιτήσεις μας σε καλό ποδόσφαιρο.
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mi8rio »

abg12d34 έγραψε::D το οτι μια λεξη (ρόμπα) θα προκαλούσε τέτια συζήτιση ούτε που το φανταζόμουν. Αλλα τελικά αποδικνίεται οτι κάποιοι είναι οντως ρόμπες...και συγνώμη αλλα να μην ενοχλήστε μερικοι.....επιδή ακόμη και τώρα μετά απο 30 αγωνιστηκές έχεται πρόβλημα ..οχι με την ομάδα αλλα με τον Σάντος..... Λέτε λέτε αλλά ακόμη κάποιος δέν μας είπε ποιό είναι το λάθος. Εγώ είμαι μαναβόσκυλο είδα την ΠΑΟΚΑΡΑ μας με τον les Sanon και με τον τεράστιο Gioyla Lorand και σας πληροφορώ οτι τώρα η ομάδα τιρουμένων των αναλογιών πα'ιζει καλίτερα. Και επιδη φίλε pablo garcia και mithrio σας πηράζει η λέξη ρόμπα ακούστε τα παρακάτω. :D Οταν έχεις 2 ανασταλτικά χαφ τεχνίτες αλλα αργούς δέν μπορεις να παίξεις επιθετικά γιατί εάν σε κλέψουν την μπάλλα στο κέντρο ξεβρακώθηκες.Παλιά είχες στα χαφ αποστολίδη και τερζανίδη και αργότερα είχες μαγκτι και τον τεράστιο σκαρτάδο. Εσείς βγέστε και πεστε οτι δέν είναι έτσι.ΜΕ αυτά τα χάφ και έναν ακόμη πιο αργό επιθετικό χαφ(ιβιτσ) παίζεις με μασίφ κέντρο καί πας επιθετικά με δύναμη.ΕΑΝ δεν γνωρίζεις σου λέω οτι οΣαράφης οταν πηδούσε έπερνε παρα΄μαζωμα οποιον έιχε μπροστά του. Τότε η ομάδα έπαιζε με σαράφη κορυφή παρίδη ασλανίδη στα άκρα και τον τεράστιο κούδα να κάνει οτι θέλει.Εσείς πεστε οτι δέν ήταν έτσι.ΤΏΡΑ τραυματίστικε ο βιερίνια σε φάγανε τον γκαρσια δεν έχεις πάγκο και έσεις που ΄δεν θέλετε να σας λέω ρόμπες έξακολουθήτε και λέτε οτι να είναι......φυσικά δεν είμαι ευχαριστιμένος με το χ στο τυρρ'ι......αλλά όχι ρε να απαξιώνεται έναν προπονητή που προσπαθή να βάλει την ομάδα να παίξει ποδόσφαιρο και όχι μπαλα (καλα ρε μπαλα ειναι αυτο που βλέπουμε...μας λενε διάφορη).Και για να έχουμε καλη συνέχεια πέστε ρε επιτέλους πως θα θέλατε να παιζουμε με αυτό το ρόστερ??????? Π.Χ ο χαλκιάς να έπαιζε στην κορυφή της ρακέτας .ο σναουτσερ εξοφυλαρουχα ο κοντρερας βοηθός φαρμακιου και με 5 επιθετικους γιατι ΠΑΟΚ είσαι οπως λένε μερικοι ( με αυτα τα μιαλα πάνε και άλλοι και οι 5ρες και οι 4ρες πάνε σύνεφο) ΚΑΙ επι ΧΑΑΝ παίζαμε καλά και τι έγεινε???/ 3 απο τον έναν 4 απο τον άλλον και όπου έβαζα εγώ 3 έτρωγα 4 και στο τέλος αν και έπαιζα καλα γιατι ΠΑΟΚ είμαι έπερνα την θέση τατουάζ (4)

τα ραμ τα ραμ τα ραμ....ολε ολε ολε ολε ολε ολααα

μεγάλε που είσαι και της παλιάς σχολής, δεν έχεις μάθει 2 στοιχειώδη πραγματάκια ... απλά....

1. μην είσαι προπονητής της εξέδρας, που να κράζει τους άλλους προπονητές της εξέδρας... ( σου προτείνω χωρίς καμία επιφύλαξη του F.M. 2009 ) και κάνε κουμάντο εκεί...

2. μαθέ να σέβεσαι τις αντίθετες απόψεις.......

όσο χρονών και να είσαι, δεν έχεις μάθει τα βασικά της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. τελευταία φορά που ασχολούμαι μαζί σου, διότι ακόμα και μια συνομιλία με έναν 17 χρόνο που τώρα πλάθει την προσωπικότητα του θα ήταν πιο εποικοδομητική...τελευταία φορά που ασχολούμαι με εσένα και τους ομοίους σου…δεν μπήκες καν στον κόπο να διαβάσεις τα λεγόμενα είτε τα δικά μου είτε τον άλλων…

α και κάτι ακόμα, θέλω να μου πεις, μήπως έχεις κοιταχτεί ποτέ στον καθρέφτη αναλογιζόμενος ότι εσύ και οι όμοιοί σου είστε ολίγον τι αμνοερίφια που ακλουθείτε πιστά τον ποιμένα σας….

Απορώ πως αυτόν τον προπονητή που κάποιοι τον έχετε στον ουρανό και ακόμα παραπάνω, δεν έχει ποτέ αναλογιστεί πώς ξέπεσε στην ελλάδα….

Η κουβέντα πλέον όσο προχωράει με κατευθύνει να αντιπαθώ όχι τον σαντός , αλλά τα εκάστοτε παπαγαλάκια…..

Α, και κάτι ακόμα, ΠΑΟΚτσηδηλίκι πούλα αλλού μεγάλε, διότι όταν εσύ εκ του ασφαλούς φωνάζεις «ΠΑΟΚ ολε ο ΠΑΟΚ ολε ο και στην ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ», εγώ το ζω και το φωνάζω 31 χρόνια……
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Τad γρηγορα μπορει να μην μπορουμε να παιξουμε, αλλα γρηγοροτερα απο αυτο που παιζουμε μπορουμε (οταν ειμαστε κομπλε, ΣΕ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ). Αν εχεις λοιπον γρηγορα ακρα και γρηγορους επιθετικους, τα μειονεκτηματα που εχεις σε ελλειψη ταχυτητας στα κεντρικα σου χαφ μπορεις σε ενα βαθμο να τα μπαλαντζαρεις, ιδιως οταν τα κεντρικα σου χαφ εχουνε σωστη πασα (και ο Βερον με τον Γκαρσια την εχουν την σωστη πασα).

Συμφωνω οτι υψηλη κριτικη ποδοσφαιρου στον ΠΑΟΚ δεν μπορουμε να κανουμε. Υψηλη κριτικη μπορουμε να κανουμε στην Αρσεναλ, την Μπαρτσελονα, την Ιντερ κτλ. Ο ΠΑΟΚ ομως δεν εχει αντιπαλους αυτες τις ομαδες. Οποτε κανουμε κριτικη με βαση το αγωνιστικο περιβαλλον στο οποιο κινειται ο ΠΑΟΚ, και το οποιο (ευτυχως για τα επιπεδα που ειναι τωρα ο ΠΑΟΚ) δεν περιλαμβανει αυτες τις ομαδες.

Οσο για το επιχειρημα σου για Ματουιντι, ωραια ο Ματουιντι κανει 15 εκατομμυρια. Ο Τετρατζε ποσα εκανε οταν τον πηραμε? Υπαρχουν παικτες κλασης εκει εξω που μπορεις να τους βρεις σε πολυ προσιτη τιμη (τρανο παραδειγμα ο Κοντρερας). Η ποδοσφαιρικη αγορα, οπως ξερεις, δεν διακρινεται για την ορθοτητα της στην κοστολογηση ποδοσφαιριστων. Παντα υπαρχουν παραθυρακια, αρκει να εισαι ξυπνιος και να τα εκμεταλλευτεις (και ο Βρυζας ειναι ξυπνιος).
Άβαταρ μέλους
zakkonto

Δημοσίευση από zakkonto »

Hideguti έγραψε: Συμφωνω οτι με 2 αργα αμυντικα χαφ, οσο φοβεροι τεχνιτες και να ειναι, και μιλαω για Βερον- Γκαρσια, ειναι κομματι δυσκολο να παιξεις σβελτα και επιθετικα. Να σε ρωτησω ομως. Με δυο πτερυγες, Δαρλα-Λινο και Σναουτσνερ-Βιερινια και Χουτο-Μουσλι μπροστα υπαρχει η δυνατοτητα να παιξεις γρηγορα ή οχι??? Και οι 6 παικτες που αναφερω ειναι απο γρηγοροι εως πολυ γρηγοροι και απο τεχνικης αποψης καλοι εως πολυ καλοι. Απο εδω και μπρος, και ιδιως στα πλει οφ οι παικτες αυτοι θα ειναι πιθανοτατα ΟΛΟΙ στην διαθεση του Σαντος. Εγω νομιζω οτι με 4-4-2 (σε ματς που θελεις να επιβληθεις και δεν σου αρκει το Χ) με αυτους τους παικτες θα μπορεις να παιξεις “ομορφοτερο” και γρηγοροτερο ποδοσφαιρο.
Ενα αλλο πραγμα που εχει επισης την σημασια του, ειναι οτι το μοναδικο αμυντικο χαφ φετος που πατουσε ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ την αντιπαλη περιοχη ειναι ο Ιβιτς (σε εκεινα τα ματς βεβαια που επαιξε σε αυτη τη θεση).
Φίλε μου Hideguti, συμφωνώ κατά βάση μαζί σου σχετικά με το σύστημα και την ταχύτητα που δίνει το κάθε ένα. Αλλά νομίζω ότι το 4-4-2 το παίζεις όταν έχεις πλάγια χάφ που εξισορροπούν τα επιθετικά με τα αμυντικά τους χαρακτηριστικά. Δεν νομίζω ότι οι Lino, Vierinia και Conseicao μπορούν να αντεπεξέλθουν εύκολα στα αμυντικά τους καθήκοντα. Νομίζω ότι ο όρος εξτρέμ χαρακτηρίζει το παίξιμό τους και είναι λίγο δύσκολο να παίξεις 4-4-2 με εξτρέμ στην σύνθεσή σου. Αυτός είναι πιστεύω ο λόγος που παίζουμε 4-5-1 Παρόλα αυτά και εγώ θα προτιμούσα (με αρκετό ρίσκο) την επιλογή σου και συμφωνώ απόλυτα ότι με τον Ivits αμυντικό χαφ η ομάδα έπαιξε μπαλάρα και ο Ivits διακρίθηκε ιδιαίτερα.

PS. Ρε αδέρφια ξεκολλήστε λίγο με τον Santos. Αναρωτηθείτε εάν σε μία ομάδα που έχει περάσει τόσα πολλά και οι φίλαθλοι της ακόμα περισσότερα εάν είναι λογικό να μαλώνετε για τον προπονητή της (και σε τέτοιο τόνο μάλιστα). Λες και μας τέλειωσαν τα σοβαρά προβλήματα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”